Kiva ylläri eilen illalla..

  • Toni

..kun yks tyttö menneisyydestä otti pienen tauon jälkeen puhelimitse yhteyttä. Ei meillä enää mitään juttua oo, mutta yhä pidetään silloin tällöin yhteyttä ja vaihdetaan kuulumisia. Kiva oli kuulla taas vaihteeksi ja kiva yllättyä näin.. =)

Itse asiassa tuon jutun myötä puhelimeni on hiljentynyt melko totaalisesti. Ennen vähän nuorempana vehtasin tietenkin puhelimen välityksellä useaankin mukavaan tyttöön yhtäaikaa(näitä pienen välimatkan omaavia tyttösiä siis). Nyttemmin tuo kiusoittelu on siirtynyt tänne nettiin. =D

Tosin paljon laiskempi olen ollut treffailun suhteen esim. tän Cityn kautta verrattuna mitä sitä ennen. Osasyynä siinä lienee että ihminen kun tuntee suuria tunteita joskus toista ihmistä/toisia ihmisiä kohtaan, niin se yleensä vaatii sitten aikaa palautua kun ne suhteet menevät ohi. Tämän välimatkasuhteen ohi mentyä ja yhen toisen täällä paikan päällä, myönnän kylmenneeni joksikin ajaksi melko totaalisesti. Yhä sitä on havaittavissa, se ottaa koville päästä yli jostain missä on ollut suuria tunteita ja suuria toiveita.

Kiitän kuitenkin että olen Citynkin kautta saanut ihastua muutamaan tyttöön tänäkin aikana vaikkei välttämättä aina ehkä vastakaikua ole tullutkaan niin, nämä ovat pitäneet itseni kuitenkin suht inhimillisenä kylminäkin hetkinäni eli kiitos vaan kaikki City-frendit ! Tästä on hyvä jatkaa taas eteenpäin, koska mulla onkin jo treffit suunnitteilla tämän Cityn kautta ylläri ylläri !!! =D

Siis kohti uusia tuulia taas, toivottavasti ei pelkästään viileitä viimoja.. vaan jotain oikein lämmintäkin olisi taas tulossapäin !? =)

Kirjoitettaessa soi Anathema : Deep (Judgement)

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus