Kummipoikaa olin eilen eka kertaa ihastelemassa =)

  • Toni

Eilen piti jo blogi aiheesta kirjoittaa mutta nukahdin ja voih vieläpä kesken Metalliliittoa =/ Onneksi edes puolet tarjonnasta ehdin kuulemaan & sitä ennen ihmettelemään K-70 ohjelmaa.

Joo eilen näin sitten pitkästä aikaa vauvelin oikein oikein läheltä, oli se vaan melkoinen ihme. Niin pieni ja suloinen haisuli ! =D Vauvakuume meinaa olla tarttuvaa sorttia, sen jo koin.. mut sen oman vuoro on sitten joskus. Herkkä hetkihän tuo oli käydä ihmettelemässä uuden elämän syntyä. Etenkin kun lähtökohta oli vaikea & sairaalassa joutui pienokainen ekat viikkonsa olemaan. Joten mahdollisuus nähdäkään ei ole ollut vielä kauaa mahdollista. Mut loppu hyvin, kaikki hyvin.. =)

Oma vuosikin on lähtenyt hyvin käyntiin ! Olen alkanut treenaamaan taas painoilla innokkaasti & se on tuonut taas paljon iloa elämään =) Vanhakin vielä jaksaa.. torttuja tuli turhan paljon joulun aikoihin syötyä tms. ja se kyllä näkyy nyt vatsassa, joten olikin paikallaan eilen kunnon vatsatreenit ! Tosin lenkkeilyä ne vatsat etenkin vaativat jotta rasva päältä katoaisi.. Ja maanantaista lähtien on taas vaihteeksi paikkakin johon aina säännöllisesti lähteä. Sitä uutta ajanjaksoa myös siis innokkaasti odotellen ! Turhaa valvomista olen karsinnut myös & vedonlyöntiinkin panostettua aikaa järkevästi karsinut kun on nyt taas paljon muutakin ajattelemista ! =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus