Kuopion Winefestivaalit !

  • Toni

Juu koska kyytikin oli piti lauantaina suunnistaa sitten kohti Kuopiota peräti 8 päivän tapahtumaan jossa sitten meni se vaivainen 1 ilta myöhään asti toki ja kannattihan se lähteä katsomaan & sivistämään hiukka itseään uuteen tapahtumaan itselleni. Tuo taisi olla 13.kerta kun nuo juhlat nyt järjestettiin. Musiikkikin oli aika poikkeuksellista verrattuna normaalikonsertteihin joissa käyn, mutta oli sentään aikas kuuluisa toi Boney M omassa sarjassaan.

Alue oli aika pieni, kahdella lavalla oli musiikkia tarjolla myös & tietenkin paljon ruokaa ja viiniä tarjolla. Tietty mukavia uusia naistuttavuuksiakin tuli kohdattua & on se kumma että mihin tapahtumaan vaan sitä Suomessa meneekin niin aina löytyy saman kylän ihmisiäkin ! =D Tämäkään kerta ei tehnyt poikkeusta, tuli jopa oleiltuakin vähän aikaa samassa porukassa.

Oli melko rauhallista, ihmiset käyttäytyivät siis melko hyvin lukuunottamatta yhtä välikohtausta jossa nainen en tiedä mistä syystä oli kovassa sanaharkassa jonkun pariskunnan kanssa. Nainen pupiilit laajentuneena oli aggressiivinen ja sekava ja kävi pariskuntaan käsiksi kunnes pariskunnan mies hermostui, otti siitä otteen ja kaatoi maahan. Se oli aika härskin näköistä ! Sitten se nainen nousi sieltä ja löi miestä kasvoihin että veri vähän tirkui. Ja siinä vaiheessa viitoitimme tien auki järjestysmiehelle joka lähti äkäisesti liikkeelle ja vei taatusti naisen portin toiselle puolelle rauhoittumaan.

Itse musiikkiin. Ei ollut aivan minun suosíkkimusaani, mutta menetteli kuitenkin. Vaihtelu aina tekeekin vähän hyvää ja koska olen myös jo vanhakin niin enhän minä nyt enää ihan aina mitään kauheaa paahdosta tarvitse.. Deutch Pop Machine veteli covereita kuten Scorpionsia, Bryan Adamsia, Rammsteinia, Modern Talkingia jne. Sitten Anna Eriksson esiintyi & illan kohokohtana tunnettu Boney M päätti varsinaisen konsertti-illan. Boney M:ssä oli yksi häiritsevä piirre & se oli se että kun se tuli 2 kertaa vielä jo lopetettuaan uusiksi yleisön taputtamana lauleksimaan niin materiaali loppui kesken tai ei tullut taustanauhalta muuta kuin nuo tietyt setit. Se toisto loppuun kyllä vähän häiritsi kun "Daddy Coolit", "Rivers of Babylonit" & "Rasputinit" tulivat vähän liiankin tutuiksi.. mutta ei siinä naisten hoilannassa muuten niin vikaa ollut. Ihan kivaa kesäillan musiikkia kuitenkin.

Sitten oli vielä kuitenkin jatkot alueella olevassa baaritalossa. Joku JezzZezzBand tai vastaava Cover-bändi oli siellä sitten viihdyttämässä ja soittivatkin varsin pitkän setin & varsin hauskasti ja viihdyttävästi. Olipahan äijillä esim. tekoparrat päällä kun ZZ Toppia soittivat ! =D Ja siinä bändissä oli usempi solistikin. Ja koska Kuopiossa pelattiin tänä v-loppuna myös Itä-Länsi ottelu, oli siellä tietenkin Suomen parhaat pesäpalloilijatkin menossa mukana muunmuassa vierailevana tähtenä tuossa cover-bändissä. Joo tulipahan mulle vähän tutummaksi tuo outo laji pesäpallokin kun jossain välissä päälavalla esiteltiin kaikki Itä-Länsi pelaajat. Ehkä sitäkin lajia pitää tästä kokemuksen johdosta pikkuhiljaa opetella vedonlyönnissä pelaamaan ?!? =D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus