Kuulin aivan mielettömän tarinan !

  • Toni

..joka tuskin kuitenkaan on mitään urbaanilegendaa vaan ihan täyttä totta ! Sen verran luotettava tyyppi kuitenkin kyseessä. Niin että olipa kerran 50-luvulla hänen lähisukulainen joka oli innokas vakioveikkaaja. Hän ajatteli pitkään että saisipa yhden talven pitää taukoa töistä voiton myötä. Heti ajattelin tuohon että kappas vaan jo tuohon aikaan on ajateltu noin että pienellä "kepulikonstilla" helpompaan elämään =D Eipä tuolloin oikein muustakaan voinut voittaa kuin Vakioveikkauksesta. Varmaan oli pienempiä voittoja voittanutkin, kuulemma vieläkin on tallessa nuo vanhat vakiokupongit. Alkoi kiinnostaa itseäni ihan mielettömästi nähdä ne kaikki vinot pinot ja merkinnät niistä näin tilastonikkarina ja pelurina ittekin ! =D

Kunnes sitten koitti eräs kaunis päivä jolloin napsahti se päävoitto 13 oikein ja hyvät rahat odottivat vaan hakijaansa.. vaan olipa kohtalo kolkko kun sattui kuolemaan samana päivänä kun päävoitto tuli eikä edes ehtinyt tietää itse siitä että sattui voittamaan =o Uskomatonta, mutta taitaa kuitenkin olla totta. Voisi sanoa että harmin paikka kun ei itse päässyt nauttimaan "sivutyönsä" hedelmistä.

Kirjoitettaessa soi Heavy Metal Perse : Eripura

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus