Laihduskuuri alkaa olla jo todellisuutta.. =)

  • Toni

Alan siirtymään pikkuhiljaa sanoista tekoihin.. annoin jääkaapin päästä ensin lähes tyhjilleen & kävin kaupassa ensi kertaa nyt sillä tavalla pitkästä aikaa että herkut jäivät armotta lojumaan sinne kaupan hyllyille vaan.. =) Ostin paljon hedelmiä ja vihanneksia : mukaan tarttui tänään kunnon banaaniterttu, kurkkupötkö, paprika mix, tomaatteja & tummia luumuja. Äidin luona käydessä sain myös pussillisen omenoita suoraan pihasta =) Vielä jos kävisi joku päivä kysymässä marjoja pakastimeen kun niitä on aina aika ajoin tyrkyttämässä.. =)

Kasvisten lisäksi aion syödä myös paljon proteiinia jotta lihas ei olisi sitä mikä pääasiassa painon pudotessa olisi lähdössä.. Niimpä rahkat ja raejuustot, kananmunat, tonnikala ja lihapullat olivat myös ostoslistalla ! Huomasin myös lehdestä että ainakin K-Kaupassa oli Valion uutuusmaitoa tarjolla joten piti käydä ostamassa sitä pari purkkia ! Se on rasvatonta plusmaitoa jossa on normaaliin maitoon verrattuna 50% enemmän sekä proteiinia että kalsiumia. D-vitamiinia taas on 100% enemmän kuin normaalissa maidossa.

Tein myös toisen uuden tuotekokeilun ja ostin Tokmannista Nutrilett-ravintovalmistetta jossa on 25 pussillista kevyttä ateriankorvikepussia laihduttamisen tueksi. Niissä on paljon kuitenkin vitamiineja, kivennäisaineita ja kuituja toki kunnon ravintoaineitakaan unohtamatta. Näitä on hyvä kyl vetää 1-2 päivässä niin päivän kalorimäärä ei tosiaankaan kohoa sitten yhteensä liian suureksi.

Nyt vielä odotan sen tilaamani laihdutuspaketin saapumista.. ja sitten vähän ajan päästä vauhtiin päästessäni poltetaan rasvaa niin että tirisee.. :P

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus