Paljon tuntuu olevan asiaa taas kerran..

  • Toni

..ja enemmänkin olisi, mutta lyhyesti ja jatketaan vaikka keskusteluissa lisää.. Mun piti olevinaan katsoa tänään sellanen elokuva kuin "Warning : Parental Advisory" jossa Twisted Sisterin Dee Sniderkin mukana. No kun tarkemmin katoin niin eihän se tullutkaan sub tv:ltä vaan Subtv Leffa-kanavalta =D No eipä sitten katottukaan. Elokuva-arvosteluista lehdestä sen satuin bongaamaan. Enkä mä enää ole niin perille edes mitä kaikkia kanavia onkaan saatavilla, myöskään suomenkielisistä. Näkyy mullakin sentään 9 kanavaa & välillä näkyi Canal plussakin. Ei kai siinä auta kuin jossain vaiheessa tutustua ja hankkia lisäkanavia !? Tosin joskus tuntuu että tv jo muutenkin ihan tarpeeksi jumittaa..

Nenäpäivä meni vähän ohi, mutta parhaat palat sattumalta näin onneksi edes tänään tv:stä, ihan hyvä meininkihän siellä näytti olevan ja mikä parasta niin hyvällä asialla ! Kätevä Emäntä sitä sketsisarjaa olen alkanut katsomaan ja tykkäänkin siinä olevasta naisenergiasta. Lieneekö jotain sukua ohjelmalle Paristo ?

4.kerta toden sanoo totesin kun näin saman tutun äijän samassa kaupassa suhteellisen vähän ajan sisässä jo neljännen kerran xD Aina tuntuu olevan sama aikataulu, kuitenkaan ihan joka kerta ei näin viime tingassa, että ihmeellisen samat rytmit tuntuvat olevan..

Puheripuli oli päällänsä joten hyvä että kotimatkalla törmäsin vielä yhteen tuttuun tyttöön joka onkin siitä harvinainen tapaus että seuraa urheilua tosi tarkkaan. Ei kuitenkaan lyö siitä vetoa kuten arvelinkin ja keskustelusta tuli ilme. En kuitenkaan ihan niin tarkkaan sitä tyttöä tunne että tietäisin välttämättä hänen kaikista harrastuksistaan. Musiikkimakukin ihan erilainen kuin mulla, joten ihan kiva ystävä siinäkin mielessä. Erottuupa monista muista ainakin sillä saralla, mukava tyttö.

Vakioveikkauksessa sain tänään hyvän mielen saamalla 10 oikein, helppo rivihän se oli mut kuitenkin. Parempaankin olisi ollut mahdollisuus nimittäin ensimmäinen merkki jonka jouduin vähentämään alkuperäisestä kun oli liikaa merkkejä oli vikan kohteen Cardiff-Scunthorpe x. Mulla oli siinä 1x alunperin mutta jostain se piti ottaa pois niin siitä menin sitten repäsemään. =/ Harmi Cardiff jo johtikin ja menin sitten jättämään esim. Manu-Mboro yllätystasurin lopulliseen riviini. Sitkeästi veikkasin ylisuorittajaa Bristol Cityä vastaan merkkaamalla 2 muuta merkkiä ja se kusi, se oli selkeä pieleen mennyt kohde. Ja sitten ei yksinkertaisesti vaan merkit riittäneet enää Sunderland-Fulham peliin. Harmi sinänsä sillä se viime hetkellä kääntyi todella yllättävästä vierasvoitosta tasuriksi. Nimittäin x olisi ollut se jonka olisin lisännyt Sunderlandin voiton lisäksi. Fulham on surkea vieraissa, se on nähty jo pitkään, mut kaiken kaikkiaan tästä on hyvä jatkaa tätä harrastusta. Vähän vielä tuuria tiedon päälle enemmän niin hyvä tästä taas tauon jälkeen tulee ! =)

Kirjoitettaessa soi Cathedral : Oro The Manslayer

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:12

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus