TIETOKONE VAI PUHELIN VAI MOLEMMAT ?

  • Toni

Kun itsekin olen siirtynyt täysin tietokoneaikaan, kun tämä kone on kotona jo jonkin aikaa ollut, niin olen huomannut että sitä mukaa on puhelimen käyttö vähentynyt. Nyt on hyvä pitää yhteyttä edullisemmin netin & mesengerin kautta. Joskus jopa häiritsee kun puhelin soi, eikö saisi olla joskus edes täysin rauhassa, kun tämä kommunikointi on tehty niin helpoksi ihmisten välillä ? No, olen huomannut kun olen laiminlyönyt puhelimen kautta yhteyttä pitäviä frendejä, on puhelinkin soinut harvemmin ja se ei tietenkään ole hyvä juttu. Kuitenkin jotenkin ihmisläheisempää on puhelimen kautta yhteydenpito mielestäni. Yleensä myös ennen nettitreffejä vaihdetaan puhelinnumeroja ja tutustutaan ensin äänen perusteella ennenkuin mahdollisia treffejä ajatellaan. Joo kommunikaatio on päivän sananani.

Kirjoitettaessa soi Bruce Dickinson : The best of

2 kommenttia

Kreivitar

10.2.2006 16:34

Ennen kännyköiden yleistymistä harva oletti, että pitäisi päivystää puhelimen ääressä kotona. No okei, jos oli tavannut jonkun merkityksellisen herra X:n, niin kyllä sitä tuli istuttua kotona päivystämässä ja illalla sitten itketti, kun ei ollut puhelin soinut. (Niin että olisipa silloin ollut kännykkä, niin olisi voinut päivystää jossakin muualla) ;-)

Itse en aina vastaa kännykkääni. Laitan äänet pois tai suljen sen kokonaan, jos en ole juttutuulella. Ei kenelläkään yleensä ole niin tärkää asiaa (tai ede asiaa;), etteikö se voisi odottaa. Pärjättiinhän sitä seinäpuhelinaikanakin. Soittelee sitten takaisin, kun jaksaa. Kyllä se soittaja tietää, että numero jää näytölle.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus