Tiketti Tiedottaa !

  • Toni

TUSKA 2010: Megadeth, Mastodon, Devin Townsend ja paljon muuta Kaisaniemessä 2.-4.7. Ensi kesänä kolmattatoista kertaa juhlittava Tuska-festivaali tarjoilee Helsingin Kaisaniemessä 2.-4.7. metallin ystäville harvinaista herkkua, klassikoita sekä täyslaidallisen raskaamman osaston isännöintiä.

Terävimpänä kärkenä nähdään Kaisaniemessä perjantaina 2.7. Devin Townsend – Ziltoid The Omniscient – teema-albumin ensimmäinen ja ainoa esitys maailmassa. Kanadalainen multi-instrumentalisti, säveltäjä – sekä tuottajavelho Townsend on säveltänyt, soittanut ja tuottanut vuonna 2007 julkaistun albumin täysin itse. Townsendin kokoama huippusoittajista koostuva bändi esittää albumin Kaisaniemessä kokonaisuudessaan.

Muut vuoden 2010 –pääesiintyjät ovat amerikkalaiset, genrejen välissä tiukasti ja mutkikkaasti groovaava Mastodon sekä 20-vuotista uraansa juhlistava todellinen klassikko, Dave Mustainen luotsaama Megadeth, jonka riveihin on juuri palannut alkuperäinen basisti David Ellefson.

Muita Kaisaniemessä esiintyviä artisteja ovat mm., Satyricon, Testament, Kamelot, Pain, Overkill, Swallow The Sun sekä viikonlopun toisen keikkansa vetävä Devin Townsend, joka esiintyy lauantaina Devin Townsend Projectinsa kanssa.

Myös death metallin ystäviä hemmotellaan ensi kesänä kun Cannibal Corpse, Hypocrisy, Obituary, Bloodbath, Nile, Sotajumala, Trigger The Bloodshed ja Torture Killer tulevat osoittamaan kaapin tarkkaa sijaintia. Lisää bändejä julkistetaan 15.3.

Liput ennakkoon:
1 päivä (pe/la) alk. 55 € e
1 päivä (su) 51 €
3 päivää 99 €
(Liput portillta 1pv 60 €, 3pv 115 €)
Lipunmyynti alkaa maanantaina 1.3. klo 9.00.

Tiketin voimassaolevat toimitus- ja palvelumaksut lisätään lipunhintoihin.

Aika maistuva paketti kyllä mulle oijoi ! =) Sinne pitäis kyllä taas päästä menemään..

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus