Tilastotyöpäivä !

  • Toni

Tämä päivä on mennyt ja tulee menemään hyvin pitkälti vedonlyönnin ihmeellisessä maailmassa. Monet jalkapallosarjat ovat jo loppumaisillaan ja nyt kannattaa kytätä niistä hyviä motivaatiokohteita ja kertoimia. Varsinaisen homman kuitenkin aiheuttavat nämä vastikään sitten alkaneet sarjat kuten Suomen ylä ja aladivisioonat sekä Ruotsin ja Norjan sarjat joiden parempaan seuraamiseen joutuu hieman näkemään vaivaa pienellä pohjatyöllä.

Veikkaus on ottanut listoilleen yhden aivan uuden sarjan, jota nyt näyttääkin olevan jatkuvasti listoilla ja melkeinpä lähes peli peliltä. Kyseessä on Yhdysvaltojen korkein Major League Soccer-liiga. Tästä en paljoa mitään tiedäkään, lähinnä vain sen verran että takavuosien monet huippupelaajat ovat jäähdytelleet ja lopettaneet uransa tässä rahaliigassa. Juuri noista veteraanipelaajista toi sarja on jotenkin tuttu. Myös kaikkien aikojen suosikkipelaajani Gary Lineker lopetti uransa muistaakseni siellä. Vai oliko se sittenkin Japanissa ? Viimeisin kova juttu liigasta oli kuitenkin se kun David Beckham lähti pelaamaan sinne. Liekö siinä yksi syy veikkauksen alettua tarjoamaan kertoimia myös tästä meille hieman tuntemattomammasta liigasta ? No vähän muutaman vuoden takaisia sarjataulukkoja ja keskinäisiä vanhoja pelejä tutkailemalla pääsee vauhtiin tässäkin liigassa unohtamatta tietenkään sitä tärkeintä eli tämän hetken joukkueiden voimasuhteita.

Concentration..
Concentration..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:27

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus