Vanhan ystävyyden lämmittäminen + uusi tuttavuus.

  • Toni

Törmäsin lauantaina sattumalta vanhaan hyvään naisystävääni kaupassa & lähdin samantien käymäänkin siellä pitkästä aikaa. Hänellä oli myös joku tyttökaveri mukana jota en tuntenutkaan. Jaahas ne olivatkin vanhoja luokkakavereita jo ala-asteelta asti, tosin tämä tuntematon tyttö mulle oli välillä asunut vuosia Turussa & on nyt paluumuuttajana asettunut uudestaan tänne Äänekoskelle. Ihan mielenkiintoista, sanoinkin että olisi tarkoitus tässä jossain vaiheessa käydä siellä Turussa. Sinänsä ei vissiin kauhea elämänmuutos olisi Äänekoskelta mennä Turkuun ainakaan ihmisten osalta sillä ainakin kokeman ja kuuleman mukaan siellä ollaan yhtä sisäsiittoisia kuin täälläkin, vieraita tyyppejä ei niin kovin innokkaasti lähestytä eikä olla kovin vieraanvaraisia. Joo tälläistä täällä Äänekoskellakin usein on, aika jäykkää meininkiä.. mut muuten täällä on kyllä ihan ok asua. Itse pyrin kyllä ottamaan aina huomioon myös vieraatkin kasvot jos sattuu olemaan tutustumispäällä..

Koirakin näköjään tunnisti minut vielä ja otti innokkaasti vastaan. Tuoksuinkin ihan koiralta päästessäni kotiin.. tarkoitus olisi taas silloin tällöin lenkillä käydä, mutta muuten ei ole tarkoitus palata tiiviimmin yhteen. Mitä nyt joskus jossain hauskoissa tapahtumissa.. mut joo ihan kiva oli vaihteeksi törmäillä. Sai sitten selittää sille toiselle tytskälle että millainen suhde meillä on ollut ja missä ollaan tutustuttu ja sitä rataa.. terveisiä Turkuun piti kuitenkin kuulemma laittaa kun sinne asti pääsen ! =D

2 kommenttia

Satu

28.1.2008 14:52

Mä voin laittaa terveiset eteenpäin. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus