Vedonlyöntiä, vedonlyöntiä..

  • Toni

Kyllä tuo Esbc:n tietämys suomifutiksesta on vailla vertaa ! Kyllä on komeasti napsunut osumia. Näin kesäaikaan tai ainakin suomifutiksen aikaan(jos ei nyt ihan vielä kesästä kehtaa puhua) käytän itsekin silloin tällöin tuota palvelua yhdistäen omia hyviä ideoita niihin.

Ammattilaiset saavat hoitaa likaisen työn eli he kyllä kontakteineen ovat selvillä matsien kokoonpanoista ja muista merkittävistä asioista sen suhteen mitä kannattaa milloinkin pelata. Minullakin on vuosien kokemus eri maan sarjoista ja itse harrastan esim. paljon tasureiden pelaamista etenkin tasapeliherkistä sarjoista kuten Italian & Ranskan toiseski ylimmistä sarjoista. Mulla on myös mieletön määrä tilastotietoa esim. siitä miten usein eri sarjoissa tulee isokertoimisia yllätyksiä sekä joukkueiden historiaa keskinäisistä otteluista. Tietysti olen myös ajan hermolla ja seuraan joukkueiden nykykuntoa että motivaatiopelejä. Harmi vain että veikkaus on tässä vuosien saatossa tullut niin varovaiseksi sarjojen loppuessa jolloin näitä motivaatiopelejä yleensä riittäisi, mutta veikkaus ei niin vaan enää anna pelatakaan niitä.

Kuten oli myös tänään ! Tänään Italiassa pelataan serie A:n vika kierros(juuri urheilukanavalla peli menossa) eikä veikkauselle voinut pelata yhtä ainuttakaan niistä. No pelasin sitten tietysti ulkomaille etenkin Parman kotivoittoa sekä Livorno-Atalanta tasapeliä.

Niin Esbc:llä on napsunut todella hyvin kiinni noita suomifutiksen helmiä vai mitä voitte sanoa esim. näistä ?
Jippo 2 kerroin 5.45
Viikingit 2 6.30
Vifk 2 3.30

Siinä pientä esimerkkiä hienoista osumista, myös Norjan & Ruotsin sarjoissa on suurikertoimisia ylikertoimia napsunut varsin tiuhaan tahtiin..

Tennistä ?Kuin rystylyöntiä lyömässä..
Tennistä ?Kuin rystylyöntiä lyömässä..

3 kommenttia

Toni

27.5.2007 16:34

Yes & Parma varmistelee sarjapaikkaansa, jo 2-0 tai ohops nyt kaventui 2-1 teen mut tuokin kyllä jo riittäisi.. no jännitystä peliin vaan lisää..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Toni

29.5.2007 22:19

Niin 50% meni Italian peleistä oikein kun Parma voitti mutta niin voitti Livornokin..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:25

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus