Karuja tunnustuksia

  • Tomi

Joskus ala-asteen alussa kun aloittivat nämä niin luulin että ne on rikollisorganisaatioiden hallussa: Radio Mafia, Musta Pörssi. Vapisin auton takapenkillä kun äiti haki jotain tosta jälkimmäisestä. Hiukan ihmetytti miten joku Simo Frangenin kuuloinen mies voi olla Radio Mafiassa hommissa, ajattelin että takuulla kidnapattu.

Siinä about 6-vuotiaana kun kuuntelin mustalla sohvalla neonmintunvärisillä korvalappustereoilla Dingoa. Ja kun vaihdoin puolta ja siinä luki että "Kaikki oikeudet pidätetään". Niin aloin pelätä että joku tulee pidättämään minut. Vaikken mielestäni ollut tehnyt mitään.

Maalla sitten kun ukki ajaa autolla ja sanoo että tohon tekevät salaojistusta, olin kai noin 8v, aloin jännittää että millon tulee ympärille poliisipartio joka saartaa.

Vieläkään en ole hyvä näissä asioissa oikein.

Joku sanoo minulle toisen kerran kuuteen sekuntiin että "Otatko sinä sitä kahvia?" niin sanon taas vain että otan. Kuuden minuutin päästä mietin että se kai tarkoittikin että "Jos sinä otat sitä kahvia niin tule tänne kaatamaan itsellesi kuppiin". Ja lähden varmistamaan oliko asia oikeasti näin vai kuvittelinko sittenkin.

Ja näitä olisi satoja lisääkin, tällaisia.

2 kommenttia

saana76

15.6.2007 13:14

Mainio kirjoitus!!! Pisti hymyilemään.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:23

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus