Vieraskirjasta heruu

  • Tomi

Ihmettelin vähän kun oli 11-12 7 vierailijaa Vieraskirjassa. 10 minsaa tossa koitin etsiä missä ketjussa mun nikki on mainittu mutta enpä löytänyt. Sitten muistin että laitoin päivällä blogimerkinnän. 10:30. Näköjään "Naapurista heruu" on tosi magneettinen otsikko - yleensä blogimerkintöjen jälkeen näkyy 2, joskus 3 nikkiä vieraskirjassani. Nyt siis ainakin 7, oikea lukema varmaan 10-12, koska tossa näkyy vaan 10 edellistä niin se alin oli vieraillut 11:00. Siinäpä olisi ollut aihetta olla sisäpiiriläinen: olisi nähnyt sen yhdennentoista ja kahdennentoista. Ja mahdollisesti päässyt heruttelemaan niitä. Mutta toisaalta, ei noissa nykysissäkään ollut ketään kiinnostavia, miks sitten vesirajan alapuolella. Ja olisihan he voineet heruttaa minua.

Herumisotsikkojen kuninkuuskilpailut siis menossa. Mitenköhän tälle flaksi laulaa?

Mutta asiasta puolenteentoista.

Eli "Nainen kuin pipari".

Jos leikitään että mies on juoma ja nainen ruoka niin eikö olisi ensin hyvä tietää onko itse raanavesi vai Pirkka-kokis vai Moët et Chandon Brut Impérial vai Presidentti-kahvi vai kokkelipiimä, jotta voisi tietää minkälainen nainen itsesi kanssa sopii yhteen.

Kun sitten tiedostaa olevansa vaikka joku XO calvados niin ei ehkä tule treffattua tai lähestyttyä tai heruteltua niitä naisia jotka vaikuttaa kaurapuurolta, esim.

Ja vaikka tietäs olevasa punaviini, ja tietäs miten täyteläinen ja hapokas ja kypsynyt ja notkea ja minkämaalainen punaviini olisi jne, ja tietäisi että sen kanssa joku pipari ois kova sana, niin ei sillonkaan välttämättä heti iske. Voi olla että ekat piparit mitä kokeilee eivät olekaan tarpeeksi mausteisia, tai koostumus on väärä. Pipareissakin riittää sen verran valinnanvaraa että voi kestää kauan että löytyy kunnon match. Ja kyllä sen sitten tietää kun maut käyvät yksiin. Ja voihan olla että käy läpi kymmenet piparit kunnes tajuaa että ehkä pitäisikin siirtyä koklaamaan raakoja lanttuja.

Ja vaikka se bueno yhdistelmä napsahtaakin kohdalleen niin sitä taas ei tiedä kauanko sitä jaksaa maistella. Maut ja mieltymyksetkin vaihtuu. Ja piparien reseptit ja viinin aromit.

Tai entä jos oma tarjoilulämpötila sattuukin olemaan väärä juuri silloin kun kohtaa SEN piparin, eikä kumpikaan saa koskaan tietää että se olisi ollut jotain huikeaa jos olosuhteet vain eivät olisi sattuneet raiskaamaan kohtaloa hiilihangolla silmälumpioon.

Eli suomeksi: pitää tuntea itsensä jotta tietäisi mitä hakee.

Itse en enää voisi treffata naista jonka tuhmin kirosana on pissa.

Leikitään vaikka että olisin vaikka jonkunlainen irish coffeehen vivahtava triplaespresso vaikka. Jos tunnet itsesi esim vehnäpitkoksi tai tiramisuksi tai sacherkakuksi tai belgialaiseksi valkosuklaatryffeliksi et cetera niin paas heruttaen.

2 kommenttia

-aninka-

7.10.2007 19:45

Ja sä silti kokeilisit vehnäpitkoa?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:14

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus