Juhannust flunssassa

  • Tommi

Pitkästä aikaa tännekin tekstiä!
Paljon olisi kerrottavaa taas, siksi tätä lykännyt, kun ei kaikkea jaksa kerralla kirjoittaa. Mutta jos nyt jotain edes.

Provinssi takana! Muistona, FLUNSSA! Kunnon flunssa iski keskiviikkona, torstaina olin vielä kotona, mutta perjantaina jäin suosiolla kotia potemaan jo. Huonoon aikaan iski kyllä. :( Nyt on tässä mennyt talouspaperirullallinen paperia päivässä nenän niistämiseen.. Viime yönä tosin en juurikaan enää heräillyt niistämään, kuten edellisyönä, joten suunta on paranemaan päin jo! Tosin nyt on iskenyt yskä..

Provinssi takana siis.
Festarit menivät loppuun asti ihan mukavasti, vaikka ehkä hieman taas opin itsestäni lisää.. en ole synnynnäinen festari-ihminen. Vaikka vein alueelle lauantaina salmiakkikossupullon, niin en edes viitsinyt sitä avata! Ei vain maistunut. :) Siis hyvin rauhallisesti, viikonloppu meni, eipä ollut edes krapulaa minään päivänä.
Yllättäen, lauantai taisi olla kaikkein paras päivä! Serj Tankian yllätti kunnolla, upeaa esiintymistä hänellä! Todella surullisia olivat kyllä jotkin hänen kappaleensa.. Ei se ollut sinkulle hyvä paikka, kaikkialla pariskunnat suutelivat ja olivat lähekkäin, kun Serj Tankian heitti hitaan ja melankolisen kappaleen.. Oikein pahaa teki katsella, ja vaikka minne käänsi katsetta, niin aina oli jossain pariskuntia! Sama juttu kyllä muidenkin bändien kohdalla, mutta Serj Tankian vei kyllä tämän melankolisuuden huippuunsa! Hieno ilotulitus oli kyllä lauantain lopuksi, sopi hyvin.
Sunnuntaina olikin niin pilvinen aamu, että edes aamuaurinko ei minua herättänyt, ja niinpä nukuin 13:30 asti. :) Pitkään mietin jo, jaksaisinko ollenkaan mennä paikanpäälle sunnuntaina, oli niin mielenkiintoinen kirja kesken! (Ursula K. LeGuin Toinen Tuuli, Maameren tarinoiden päätösosa.) Lopulta tein kompromissin, ja otin kirjan mukaani. Sitten etsin hyvän paikan päälavan läheltä, ja juurruin sinne, ehtisin juuri paikalle kuulemaan Lauri Tähkän viimeiset pari kappaletta. Sitten bändien välissä lueskelin kirjaa rauhassa, ja kun seuraava bändi tuli, seurasin sitä. (Vaikka Billy Talent ei aivan sytyttänytkään). Foo Fighters nyt oli ihan OK sentään! Että kannatti mennä kyllä vielä viimeisenä päivänä. :)
Näytti että porukka hieman väsähti sunnuntaihin mentäessä, perjantaina ja lauantaina en nähnyt yhtään oksennusta, mutta sunnuntaina sattui silmiin neljäkin laattausta. Yksi aivan selkäni takanakin..
Kokonaisuutena, ihan mukava festari, mutta ehkä hieman tyyris siihen nähden mitä se tarjosi. Ihmisten juhlaksi sitä kutsutaan, mutta taisi jäi mulla kyllä musiikin juhlaksi, yrityksistä huolimatta.. :D
Noh, elämä jatkuu! :)
Mutta, se oli sellainen festari! Olihan se ihan mukava kokemus, ja menemisen arvoinen. Mukavassa (siis mukavan tyttöystävän) seurassa olisi kyllä ollut tuplasti parempi! :) Luokkakavereita oli jonkin verran paikalla siellä, niitten kanssa liikuin jonkin verran. Mutta lauantainakin lähdin suosiolla Diablon keikalta pois, ei sitä örinää ja humalaisen väen järjetöntä dervissimäistä pyörintää kestänyt.. :D Sinne jäivät luokkakaverit fanittamaan eturiviin. :)

Mitäs tänään suunnitelmissa: Flunssaista oloa, mutta lisäksi yllätys! Kauhavalle Lentäjien Juhannusta katselemaan! Jonkin verran tuota flunssaa on vielä, mutta kyllä sitä tämän päivän nyt kestää. :) Selvänä kuitenkin liikenteessä.

Kirjoitettaessa soi Serj Tankian - Sky Is Over

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus