TI-89 laskin Ebaystä

  • Tommi

Jee, voitin!
Rekistöröidyin Ebayhyn pari päivää sitten, vain ja ainoastaan ostaakseni Texas Instrumentin TI-89 Titanium graafisen laskimen. Kyseinen laskin tulee hyvin pian ajankohtaiseksi matematiikassa ja fysiikassa, ja on melkeinpä pakollinen hankinta. Uutena tuo maksaa sellaiset 230e paikallisesta kirjakaupasta, hieman alle 200e maahantuojalta tilattuna. Liikaa!
Joten suuntasin katseeni kohti Huuto.nettiä. Sieltä löytyi yksi laskin myynnissä, lähtöhinta 99e, nykyinen hinta 150e + postikulut.
Liikaa!
Joten eipä sitä muuta, suunta kohti Ebaytä. Yhdysvalloissa kyseinen laskin näyttää olevan uutenakin vain noin 130$.. epäreilua. (Amazon.com ei näemmä tätä lähetä yhdysvaltojen ulkopuolelle.) Ebayn laskimet kun selailin läpi, niin sieltä löytyi pari varteenotettavaa huutoa, jotka lähettivät myös Suomeen. (Aika harva lähettää, useimmat vain US/Canada). Lähtöhintana oli kummassakin siinä 40$, joten kuvittelin saavani sieltä hyvinkin edullisesti.
Äkkiä se hinta nousee parissa päivässä!
Juuri äsken toinen huuto päättyi, viimeisillä minuuteilla oli vielä kunnon hintasota joka nosti hintaa vielä 20$, lopullinen hinta oli 110,50$, +postikulut 32$. 142,50$. Nykykurssilla noin 97e. Sellainen sopiva hinta jo. Ei mikään liian halpa, mutta kyllä tuon juuri ja juuri voi maksaa jo, vaihtoehtojahan ei juuri ole. :)

Nyt lähetin vielä myyjälle viestin, jossa hän vahvistaa loppusumman, niin pääsen maksamaan. Toivottavasti huomisen päivän sisällä, niin hyvässä lykyssä lähtisi jo huomenna matkaan!

Pitää vakavissaan harkita tarjonnan katselemista kuukauden parin päästä uudestaan, kun on hieman hiljaisempaa markkinoilla. Nythän koulut alkavat kaikkialla, ja tarvetta laskimille on juuri nyt.
Mutta, jos ostaisin tuollaisen edullisesti parin kuukauden päästä, kun on jo hiljaisempaa, ja säilöisin sitä syyslukukauden alkuun asti, saattaisin pienellä voitolla onnistua myymään.. Pitää katsoa miten hyvin tämä oma laskimeni postitse tulee. :)

Kirjoitettaessa soi A Perfect Circle - Fiddle And the Drum

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:08

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus