Uusi koti: Seinäjoki

  • Tommi

Tänään sain netin uuteen kämppääni Seinäjoella, erinäisten viivästymisien jälkeen.

Muutto sujui hyvin! Hintaa muutolle tuli loppujen lopuksi ..450€
150€ meni suoraan kuorma-auton vuokraan. Auton vuokrasin Mattilan Kuorma-autosta, voin suositella muillekin, palvelu oli joustavaa ja toimivaa, hinta oli edullisin mitä mistään löysin, ja auto oli ihan kunnollinen. 36 kuution peruskuorma-auto, mitäpä minä niistä tiedän, hyvin se minut tänne ainakin kuskasi.
http://www.mattila.com/indexf.php
75€ + 50€ +75€ (=200€) meni dieseliin. 50€ meni ateriointiin, kun tarjosin koko muuttoporukalle vapaavalintaisen aterian ABC-ravintolassa kymmenen jälkeen illalla, kun koko päivä oli ensin mennyt käytännössä ilman muuta ravintoa kuin paria munkkia. Muuttamassa ja tavaroita kantamassa oli seuraava kokoonpano: minä itse, äitini, sekä pikkusiskoni Tuuli ja hänen poikaystävänsä Aksu. Heille kiitos avusta!
Viimeinen 50€ meni junalippuun Turusta Seinäjoelle.

Muuttopäivä oli lievästi sanottuna kiireinen.. Aamulla kahdeksan jälkeen hain kuorma-auton, jota alettiin lastaamaan samantien. Matkaan pääsimme 12:30, ja perillä Seinäjoella olimme noin 18:15. Perillä kaikki sujui yllättävänkin hyvin, takaisin Turkuun päin läksimme jo kymmenen maissa, tavarat tungettiin miten vain mahtuivat huoneeseeni. Perillä Turussa olimme kolmen maissa yöllä.

Muutto oli raskas, mutta onnistunut. Koko omaisuuteni mahtui yhteen kuorma-autoon. :)

Seuraavana päivänä, torstaina, saavuin junalla Seinäjoelle!

Nyt on melkein viikko mennyt, kämppä on jo mukavassa mallissa. Näyttää jo hyvinkin kodikkaalta, vieläkin tosin ihmettelen miten sain kaiken sen roinan mahtumaan huoneeseeni. :D

Kämppä oli hyvässä kunnossa, ei valittamista toistaiseksi. Kämppiskin tuntuu olevan mukava. Koulu alkoi tämän viikon maanantaina, toistaiseksi sielläkin kaikki mennyt hyvin. Elämä hymyilee!
Paitsi että jotenkin tuntuu olevan liikaa aikaa käytettävissä..
Koulu tuntuu jotenkin lepolomalta, verrattuna viimeiseen pariin vuoteen töissä! :D Töissä oli jatkuva kiire, ja vaikka sitä työtä teki hiki hatussa, pitkää päivää, niin silti tuntui että työn määrä ei vähene lainkaan. Outoa olla taas koulussa, jossa on selkeät tavoitteet ja mittayksiköt. Koulua ei edes ole joka päivä 8-16! :D Joten, ainakin toistaiseksi tuntuu että minulla olisi liikaa aikaa käytettävissäni.
Eiköhän asia korjaannu pikapuolin, kunhan siirrymme haastavempiin asioihin koulussa tosin..

Tyttöystävä olisi mukava löytää, siinähän sitä aikaa kuluisi hyvässä seurassa. :)

Kello on hieman yli 21 keskiviikkona. Kämppis harkitsee lähtöä Onnelaan, ja hieman houkuttaisi mennä. Huomenna tosin koulua 9-16, että ehkä en tänään lähde, katsoo nyt. Jos ottaa tämän ensimmäisen kouluviikon rauhallisesti.. Viikonloppuna pitää kyllä lähteä ulos! :D
Jos huomenna ottaisi selvää uudesta luokasta, onko kukaan lähdössä mihinkään.. Koko luokka tuntuu olevan jostain muualta kuin Seinäjoelta, joten juuri kukaan ei tunne ketään täältä, voisi yhtä hyvin lähteä ulos yhdessä. :) Pitää katsoa huomenna!

Kirjoitettaessa soi Ozzy Osbourne - I Just Want You

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:08

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus