Iskuammatit

  • Mirja Wuokko

Lentäjä, palomies, kirurgi, lentoemäntä, sairaanhoitaja...ovatko nämä edelleen suosittuja potentiaalisen kumppanin ammatteja?

Eräs henkilö mainitsi Facebookissa nähneensä asfalttimiehiä. Huokailua ja ihastuneita kommentteja. Toimistotyötä tekevien naisten päiväunien kohteena ovat paitsi univormuäijät myös usein reipasta ulkoilmatyötä tekevät miehet.

Olisi hyödyllistä saada lääkäri tai sairaanhoitaja perheeseen. Ehkä myös remonttimies, kokki ja siivooja olisivat näppäriä kumppaneita?

Oman huomioni mukaan inhokkiammatit eivät aina haittaa parisuhdemarkkinoilla. Ehkä miehet kiinnittävät huomiota johonkin muuhun asiaan tutustumishetkellä.

Ihastutko yleensä jonkin tietyn ammatin harjoittajaan? Joudutko aina parisuhteeseen poliisin tai opettajan kanssa?

Samassa talossa työskentelevät aloittavat helpommin seurustelun. Lääkäri-hoitaja -parisuhteet olivat ainakin aiemmin todella yleisiä. Lentäjä-lentoemäntä -pareja löytyy edelleen. Muistan lukeneeni jostain, että vuorotyö lisää ihastumisia, esimerkiksi sairaalassa tai ravintola-alalla. Väsyneenä, yöllä, vain me kaksi.

Pitkää päivää tekevissä amattiryhmissä on näppärintä pokata kumppani omista ympyröistä. Löytyy yhteisiä jutunaiheita, samanlainen ansiotaso tai muita yhdistäviä tekijöitä.

Sekä ruotsalaisten miesten että naisten mielestä seksikkäin ammatti on kuulemma lääkäri: http://www.biisoni.fi/blog/henkilostovuokraus/lkri_on_seksikkin_ammatti

”Seksikäs ammatti on sellainen, jossa pidetään huolta toisista ihmisistä.” Onko totta? Millaisia kuumottavia ajatuksia herättää ruotsalaisten listalla oleva suunnittelijan työ?

Mikä on seksikkäin ammatti?

2 kommenttia

shiwan8

14.7.2013 13:16

"Olisi hyödyllistä saada lääkäri tai sairaanhoitaja perheeseen. Ehkä myös remonttimies, kokki ja siivooja olisivat näppäriä kumppaneita?"

Miehelle vai naiselle? Nämä kun eivät ole keskenään yleistettävissä. Nuo kuulostavat lähinnä naisten toiveilta.

"Oman huomioni mukaan inhokkiammatit eivät aina haittaa parisuhdemarkkinoilla. Ehkä miehet kiinnittävät huomiota johonkin muuhun asiaan tutustumishetkellä."

Mitkä ovat miesten mielestä inhokkiammatteja? Miesten prioriteetit ovat luonnostaan naisen asenteessa ja ulkonäössä, siis jossain ihan muualla kuin naisen tulotasossa tai koulutuksessa. Naisille taas vastaavasti miehen asema ja tulotaso ovat luontaisesti ne tärkeimmät tekijät, sen jälkeen tulevat järjestyksessä ulkonäkö ja viimeisenä sosiaaliset taidot. Miehen asenne on hyvin marginaalisessa osassa naisen valitessa kumppania etenkin silloin kun tulotaso ja asema ovat miehellä korkeat. Nämä voi tarkistaa mistä tahansa puolueettomasta lähteestä.

Loppuviimein todella vaikea kommentoida juttua kun tietoa on tarjottu hyvin vähän ja teksti näyttää hajanaisesti johonkin toistaiseksi tuntemattomaan kirjoitukseen perustuvalta. Olisin itse kiitollinen jos tietoa olisi enemmän tarjolla niistä asioista joista kysymyksiä esitetään.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

7.8.2013 21:45

Omalta kohdaltani voisin kertoa, että en juurikaan ajattele romanttisia ajatuksia työtovereistani, enkä oikeastaan koko ammattialasta. Seksuaaliset ajatukset suuntautuvat ennemminkin palvelualaan, sekä johtamistason henkilöstöön. Näitä henkilöitä katson kaikkein mieluiten seksi mielessä. Romanttiset ajatukset jätän täysin sattuman varaan.

Ainiin, on vielä toki sanottava, että edellistä ammattiani edustavat naiset ovat erittäin suuri kiihoke, ja edellisessä ammatissani jouduin käyttämään valtakunnallista uniformua (wink wink)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi