Juo kuin Lady Gaga

  • Walter de Camp

Hei, pikku hirviot!

Jokainen takuulla tietää, että Lady Gaga tahtoo aina ennen keikkaa juoda takahuoneessa luomua sitruunaruoho-inkivääri-teetä. Se ei ole yrteillä maustettua teetä vaan yrttijuomaa, jossa on vain sitruunaruohoa ja inkivääriä.

Se kirkastaa ääntä.

Joten, voin neuvoa, miten saatte hankituksi Lady Gagan kamaa ja pääsette juomaan kuin Lady Gaga. On kolme vaihtoehtoa.

1. Helpoin tapa on käydä ostamassa pussillinen sitruunanruoho-inkivääri-teetä Demmersin teekaupasta Annankatu 13. Heillä on tätä juomaa, ja se on nimeltään Träumerei (Unelmia). Sitä voi tilata myös heidän nettikaupastaan www.demmer.fi tai uudesta teehen erikoistuneesta nettikaupasta www.teepussi.fi. Ainut ongelma: se ei ole luomua. Mutta jos multa kysytään niin who cares.

2. Voit hankkia sitruunaruohon ja inkiväärin jostain kaupasta ja pilkkoa niitä ja pistää teekannuun ja lorauttaa kuumaa vettä päälle. Sitruunaruohoa myydään esim. aasialaisessa Vii Voanin ruokakaupassa Hämeentie 3. Sekään ruoho tuskin on luomua. Näitä aineita voi tietenkin metsästään luomuversioina luomuun erikoistuneista kaupoista.

3. Organic ginger and lemongrass tea -juomaa voi tilata netin kautta ulkomailta, mutta silloin on hyvin epäselvää, millaista matskua saa.

Itse kyllä tyytyisin ei-luomuun ykkösvaihtoehtoon. Kai luomun verran voi lipsua Lady Gagan linjalta. Ei kukaan voi saada samoja vaatteitakaan, joita Lady Gagalla on päällä. Joten jos menette Demmersin teekauppaan koodisanat ovat: "Haluan juoda kuin Lady Gaga."

1 kommentti

Anonyymi

3.9.2012 13:37

Inkivääri kuuluu keittää oikean vahvuuksiseksi,niin että irtoaa väriä. Sitten siihen voi tehdä esim teetä.Sokeri suositeltua. Jos kaadat kiehuvaa vettä teekuppiin jossa palasia,maku on mitäänsanomaton! Ei porkkanakaan paljon maistu jos se raakana keittoon viskataan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi