Internet-hommia kotona - part 1

  • KariKo3

Heipähei! Myönnän heti kärkeen, että kirjoitan tätä blogia eniten itselleni mutta jos joku tästä saa jotain hyötyä tai iloa itselleen niin arvostan sitä toki paljon. Tässä blogissa aion siis kirjoitella enimmäkseen asioista, joita teen päivittäin ja toisinaan myös kertoa tarinoita työni parista, jotka saattavat ainakin alasta kiinnostuneille olla mielenkiintoisia - toivottavasti myös muille. Lähdetään enemmittä puheitta liikkeelle..

Nimeni on Kari. Työskentelen tätä nykyä GFO Digital - nimisessä yrityksessä internet-markkinoinnin parissa. Työtehtäväni kattavat tällä hetkellä yrityksen SOME-puolesta vastaamisen sekä muita pieniä tehtäviä. Yrityshän tekee hakukoneoptimointia eli Google-asioita ja olen myös toki sen puolen kanssa hieman tekemisissä. Olen täysin itseoppinut some-asioissa kuten käytännössä kaikki alan tekijät taitavat olla. Se tarkoittaa käytännössä siis sitä, että en ole käynyt mitään virallista koulutusta hommaan, vaan olen oppinut esimerkiksi internetissä suurilta hepuilta kuten Gary Vaynerchuck. Kyseinen kaveri on hyvä esimerkki myös kovan työnteon tuloksista ja sen koko elämään vaikuttavista eduista. Uskon itse myös kovaan mutta ennen kaikkea tehokkaaseen työntekoon. Pelkkä jatkuva työnteko johtaa mielestäni vain uupumukseen ja näin ollen pitkäaikaiseen tehottomuuteen, jota usein järkeillään kovaksi työnteoksi, vaikka kyseessä onkin vain tyhmyys ja sen tuoma alhainen teho ja huono ajan ja elämän käyttö.

Varsinkin näin alkutalvesta, jota nyt elämme ja kaikki ovat kipeinä, on tärkeää levätä tauti pois, jotta jaksaa taas painaa täysillä. Olenkin viime aikoina panostanut paljon myös terveyteeni ja olen seurannut paljon Tomi Kokkoa, joka tuntuu olevan harvinaisen tehokas yrittäjä. Hänen Green Monster-smoothie tuntuu auttavan paljon päivittäiseen energiaan. Energia on nimittäin ollut itselleni erittäin suuri jarru pitkään eli on ollut huikeaa löytää lääke siihen.

En kuitenkaan tällä kertaa enempää kirjoittele. Toivottavasti tästä oli muillekin kuin itselleni hyötyä kun sain hieman laittaa ajatuksiani paperille. Mukavaa talven alkua!

Kirjoitettaessa soi Robbie Williams: Party Like A Russian

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus