Mökkeily sesongin ulkopuolella on halpaa

  • Minttis
Ylläs lumen peitossa ja auringon kilossa
Ylläs lumen peitossa ja auringon kilossa

Olen aika pitkälti mökki-ihminen, vaikka tykkäänkin myös hotelleista ripauksella luksusta! mutta siis enimmäkseen rakastan leppoisaa mökkielämää Suomessa, lähellä kotoisia metsiä ja tuntureita.

Huono puoli mökkeilyssä on se, että se on todella kallista! Siis jos mökissä on hiemankin parempi taso tai se on esim lähellä laskettelukeskusta, siitä saa pulittaa mielettömiä summia! Siksi olenkin todennut, että minulle sopii hyvin lomailu mökeissä sesongin ulkopuolella ja näin pääsen ehkä puolella siitä hinnasta mitä muut maksaa koulujen syys- ja hiihtolomilla!

Esimerkiksi täällä on lista hienoimmista vuokramökeistä, mitä Suomesta saa (aika huono lista, on paljon kalliimpia ja hienompiakin mökkejä saatavilla). Kaikissa näissä sesonkihinta lähtee vähintään tonnista viikko, mutta kun kysyt näitä sesongin ulkopuolella, voit oikeasti saada puolella hintaa! Tällööin kannattaa kuitenkin soittaa suoraan mökin omistajalle ja vuokrata mökki häneltä. Onhan niin, että itsekin mieluummin vuokraisit mökin vaikka puoleen hintaan seuraavaksi viikoksi kuin pitäisit sen tyhjillään etkä saisi siitä viikosta mitään!

Mitä tehdä mökillä?

Joillekin saattaa tulla mieleen, että mitä siellä mökillä sitten tehdään esim syksyllä ennen lumia ja keväällä lumien jälkeen. No, sanon sen teille: marjastakaa ja samoilkaa luonnossa hyvät ihmiset! Tai sienestäkää tai vaan nauttikaa raikkaasta ilmasta ja rauhasta, vaikka vain takkatulesta ja saunasta siellä mökillä! Yhdessäolosta!

Mökin ympäristössä voi lenkkeillä, mökin lähikuntiin voi tutustua, lapsille on leikkipuistot, hyvällä tuurilla uimahalli, ratsastuspaikkoja jne. Kyllä sitä tekemistä löytyy, kunhan käyttää mielikuvistusta.

Hotelli mökin sijasta?

No jos ei ole mökki-ihminen, myös hotellihuoneen saa sesongin ulkopuolella edullisemmin, etenkin just Lapista, jossa matkailu on niin sesonkiluonteista. hotelleihin on paljon alennuskoodeja ja tarjouksia, joilla saa ne alennukset. Lisäksi kaikenlaisia kampanjoita. Kannattaa seurata esim Hotels.com sivustoa.

Joitain vinkkejä erilaisten alennusten ja tarjousten löytämiseen löytyy myös blogeista, esimerkiksi täältä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus