Mintun matkat

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2016.

Reissubudjetista  1

Tällainen maisema olis haaveissa, mutta täytynee silti nyt tyytyä vain hyttysten täyttämiin hillasoihin ja kotoisiin mustikkametsiin!
Tällainen maisema olis haaveissa, mutta täytynee silti nyt tyytyä vain hyttysten täyttämiin hillasoihin ja kotoisiin mustikkametsiin!

Matkatossua vipattaa jo melkoisesti taas! Moni täällä varmasti tunnistaa sen tunteen, kun tekisi niin mieli johonkin reissuun, edes lähelle, edes pieneen irtiottoon!

Mutta sitä tunturitossun vipatusta hillitsee sellainen arkinen ja suorastaan tympeä seikka, nimittäin rahan nuusa! Ei ole rahaa oikeastaan lähteä mihinkään, koska olen ollut kesän työttömänä ja ollaan jo yksi reissu tehty. Onko siis ideoita, miten saisi tehtyä mahdollisimman halvan, mieluummin ilmaisen reissun?!

Tämä tunturitossuilija löysi tietysti ilmaisen ja oikeastaan vähän matkarahoja antavankin tavan reissata, nimittäin marjastuksen. Silti se ei tahdo riittää, kun tekisi mieli mennä vähän edemmäs Lappiin....

Olenkin suunnitellut ottavani pienen lainan, jonka voin maksaa takas sitten marjoilla tienaamillani rahoilla. Tiedän, ettei se ole kovin järkevää, mutta silti... Sellaisen muutaman satasen pikalainan esim täältä bensarahoja, niin saan sen äkkiä takas kun poimin samalla reissulla vähän mustikoita ja hilloja. Olen siis suuntaamassa Lappiin, Norjaan asti, ja sinne tarvii vähintään sen parisataa bensarahaa.

Oisko kellään muita vinkkejä miten saisin tienattua lisämarkkoja reissussa?! :D Ja onko kovin tavallista lähteä reissuun ilman rahaa?

Lontooseen tekis mieli

Mun seuraava wannabe paikka ja kohde ois Lontoo. Olen asunut siellä lukion eka jälkeen 3 kuukautta, kun oli siellä au pairina ja tekis mieli käydä kattoon näyttääkö siellä edelleen samalta. Perheeseen en ole pitänyt mitään yhteyttä, joten en voi mennä siellä käymään enkä tiiä haluanko, ei ehkä niin positiivinen kokemus ollut. Mut siis muuten olis kiva käydä siellä!

Harmi ku Ryanair lopetti lennot suomesta, vuosi sitten vielä pääsi Tampereelta Lontooseen tyyliin parilla kympillä sivu! Mut joo, en tiiä pitäs tehdä tästäkin reissusta budjettia ja miettiä miten pääsisin mahdollisimman edulliseti. Ehken kuitenkaan majoitu hotelliin Piccadillylle, kuten täällä blogissa tyyppi aiko, mut jos edes B&B paikkaan!!! :D