Morrr tarjoaa lemmikkien hyvinvointipalveluita kotisohvalle

  • Treat me right

Morrrin lemmikkiasiantuntija on mukanasi paikasta ja ajankohdasta riippumatta. Kun lemmikkisi terveydentila huolettaa, voit soittaa eläinlääkärille paikasta riippumatta vaikka kotisohvaltasi tai autosta. Videoneuvottelussa asiantuntija antaa sinulle neuvoja lemmikkisi ravitsemuksesta ja perusterveydenhuollosta.

Huomaatko kotiin tullessasi, että koirasi on syönyt likaa tuliaissuklaat ja voi pahoin? Tai ontuuko koirasi juostessa aamulenkillä? Vai huolestuttaako koiran pahanhajuinen hengitys? Käynti eläinlääkärillä tuntuu kalliilta ja kalenteri on muutenkin täysin täyteen ahdettu. Morrrin asiantuntijapalvelun avulla saat neuvoja eläinlääkäriltä videokonsultaation kautta. Edullista palvelua voit käyttää paikasta ja ajasta riippumatta.

Ennaltaehkäisevää hoitoa
Helsingin Sanomat raportoi, että eläinlääkäriasemien hintaerot Suomessa ovat suuria. 15 minuutin peruskäynnin hinta on 44-138 euroa. Alue, klinikka, lääkkeet ja välineet määrittelevät hintaa. Peruskäyntien suurien hintaerojen takia moni lemmikinomistaja kuitenkin välttää peruskäyntejä eläinlääkärillä.

- Kun lemmikkiomistaja ei investoi tarpeeksi ennaltaehkäisevään hoitoon sairauksia kuten syöpä ja pyometra ei huomata ajoissa, PDSA:n tutkimus eläinten hyvinvoinnista osoittaa.

Ruotsissa vakuutusyhtiö Ifin tekemä tutkimus kuitenkin osoittaa, että nuoret ymmärtävät ennaltaehkäisevän hoidon tärkeyden. Vanhempaan sukupolveen verrattuna nuoret käyttävät lemmikkejään eläinlääkärillä kaksi kertaa enemmän, eläinasiantuntija Jenny Stenberg kertoo.

Videokonsultaatiolla säästät aikaa ja rahaa
Morrrin tarjoama palvelu helpottaa elämääsi edullisesti ja vaivattomasti, kun tarvitset neuvoja lemmikkisi hyvinvointiin. Voit soittaa eläinlääkärille illalla kotisohvalta, samalla kun leikit lapsien kanssa ja lakkaat kynsiäsi tai voit puhua asiantuntijan kanssa autossa matkalla kotiin töistä tai kesämökiltä. Saat vaivattomasti apua ja vältät kalliita eläinlääkärimaksuja ja huonoa omatuntoa. Jos ja kun lemmikkisi terveydentila tai ravinto huolettaa, on lemmikkiasiantuntija aina tavoitettavissasi. Asiantuntija antaa ajankohdasta riippumatta neuvoja videokeskustelun välityksellä ja tilanteen vaatiessa neuvoo sinua varamaan ajan vastanotolleen tarkempia tutkimuksia varten.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus