Musta on tullut LÄSKI!!!

  • rebell

Se hetki, kun havahtuu vaa'alla seistessään et nyt olis aika tehdä jotain itselleen. Mä olen elänyt ehkä liikaa itseni ja peilin kanssa elämää, jossa kaunistellaan omaa ulkomuotoaan ja vähätellään asiaa. Omaan silmään en mielestäni ole vieläkään mikään ääretön plösöpallo, mut vaaka oli eri mieltä. Ja epäilen vahvasti, että se on tässä se osapuoli, joka ei valehtele.

Eli aloitetaanko siitä tämän aamuisesta vaakalukemasta, joka on komeat 131,8kg pituutta on vajaa 170cm. Eli painoindexi lähentelee jotain kammottavuuksia ja kuoleman rajapyykkejä. Perus sairauksia ei oo kuitenkaan ilmennyt, eli en oo vielä edes sairastunut diapeettekseen. Joka on aika ihme kuitenkin.

Mitä mä yritän nyt tehdä ja saavuttaa olisi se, että 1.5.2015 Painaisin alle 100kg. Tavoitteen ei pitäisi olla ylivoimainen, mutta seitsemän kuukautta on pitkä aika ja mitä tahansa voi sattua ja tapahtua. En nimittäin ole koskaan laihduttanut elämässäni. Perus ajatus varmaan on se, että syö vähemmän ja liiku enemmän. Ehkäpä pitäis vielä alkaa syömisiäkin tarkkailemaan, eikä syödä vain kerta päivässä luontoisesti.

Mielestäni onnistuin tänään osittain päivän tavoitteissa, pyöräilin 10km ja söin pizzan kahdessa osassa :)

Mut jos jollain on vinkkejä, ideoita, tarinoita, itsetunto-ongelmia ()häviämisen suhteen) ja haluu lähteen pelaan sulista voittaakseen. Ilmoittele, niin lähdetään.

Ps. Meinasin ottaa kuvan tynnyristä, mutta säälin teitä sen verran.

Kirjoitettaessa soi jukkapoikka - bläski

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus