rebell

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2014.

Tyhjyys ja odotus.  1

Eilen tai oikeammin keskiviikkona alkoi julma kahdeksan päivän odotus. Olo on kuin pikkupojalla, joka odottaa joulua. Oon nyt tutkinut fillarointikarttoja ja alkanut päässä hahmottelemaan eri reittejä ja paikkoja missä pitää käydä fillaroimassa kun ensi viikolla saa sen käsiinsä.Mä en oo nyt
kahteen päiivään ees muistanut, jaksanut, kiinnostanut syödäkkään juuri mitään.

Edes kaljaa ei tee mieli juoda, koska haluu olla valmiina tositoimiin samantien. Eikä aiheuttaa kaljan juonnilla hetkellistä krapulavapinaa.

Töihin fillaroidessa tänään, raivostuin nollasta sataan sekunneissa. Idiootti autoilija oli odottamassa keskellä SUOJATIETÄ vitun rotiskollaan, että pääsee kääntymään kaistalleen. Sä jouduit väistämään sitä autoa vastaantulijoiden kaistalle autotielle päästäksesi sen ohitse. Oli pakko koputtaa ikkunaan ja kysyä mitä vittua sen päässäliikkuu. Samalla tuli rako sille ja se lähti meneen kertomatta vastaustaan. Mut tässä on nyt kaksi vaihtoehtoa,koska mä tiedän missä se auto viettää yönsä. Niin mä laitan hienosti taiteillun lapun, sen etu ikkunaan jossa kerron olevani sen pahin painajainen niin kauan et se oppii ajamaan autoa ja olemaan pysähtymättä keskelle suojatietä. Tai otan tussin ja teen saman ilman paperia suoraan tuulilasiin.

Lisäksi se on ns. Julkisuudesta tuttu henkilö. Fakta vaan näköjään on, että kusipää on kusipää..


Shoppailusta fantastisia fiiliksiä.  1

Tänään oli kyllä hyvin erikoinen päivä, aamulla pyörä teki perinteiset vittumaisuutensa ja päätti hajota. Tai poljin lähti irti, jolloin jouduin kiirehtimään ja myöhästymään tapaamiselta.

Olin niin raivoissani, että menin lähimpään pyöräkauppaan ostanmaan uutta keskiötä fillariin. Asiat ei aina mene kuitenkaan niin kuin ajattelisi. Uusi keskiö olisi maksanut polkimien kanssa 60e. Mä maksoin tosta fillarista 100€ joten en nähnyt järkeväksi moista diiliä. Kysyin puolivitsillä,että olisko kivoja fillareita ja olihan siellä. Koe ajon jälkeen, ei pystynyt muuta kuin lyömään nimmarin paperiin ja punainen kaunotar oli minun.

Punainen salama
Punainen salama

Punnitsemaan en tänään kerinyt, koska oli parempaa tekemistä ja paljon.