Työstä, työhön ja yö työssä

  • rebell

Melkein join tänään kokista, viime hetkellä maltoin mieleni ja otin soodaa. Ääni pään sisällä aloitti rallin; ei lasillinen kolaa mitään haittaa, kyllä sä nyt voit minut juoda. Kolme sekunttia, ja makuni vie tajunnan uusiin sfääreihin. Ota nyt! En sortunut äänen maireista houkutuksista huolimatta. Ehkä se itsekuri löytyy jostais takaraivosta aikanaan, tänään saatiin maistiaisia siitä.

Tulin tänäänkin fillarilla töihin ja toisen kerran tällä viikolla onnistun jotenkin saamaan toisen polkimen irti. Tää on ihan varmasti jotain karmaa, koska tätä ennen kun mulla oli fillari, niin viimeiseksi siitä irtosi kanssa poljin enkä korjannut sitä. Viskasin vain kaverin kellariin, että pidä hyvänäs. Korjaa, jos haluat. Nyt kärsin vuosien takaisesta laiskuudesta, muutenkin kuin painon takia.

Karma kostaa, minä kostan joku päivä takaisin.

Nyt varmaan pitäisi jatkaa töitä, eli maistella kahdeksan erilaista valkoviiniä ja kirjoittaa niistä arvosteluja. Mä välillä niin vihaan mun duunia, kun ei aika muuten riitä niin maistella nyt niitä viinejä neljältä aamuyöllä. Tekstin on oltava valmiina 11.00 ja takas duuniin viideksi, niin tässä on pari tuntia tehokasta juoma-aikaa. Huomis aamuksi olisi varattuna 10 punaviiniä, että vapaehtoisia löytyykö?! :)

-Krisu, joka uppoutuu viinien maailmaan.

Kirjoitettaessa soi john paul young- loves is in the air

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus