Helena-Reet: Toivon, että voin pian näyttää lopullisen Ohmygossip iPad mallini!

  • Helena-Reet Ennet

Olen tosi tyytyväinen! Olen aloittanut yhteistyön amerikkalaisen laukkuyhtiön kanssa! Sain mahdollisuuden suunnitella heille kuvion. Nyt voin ylpeänä kertoa, että mallini on hyväksytty, ja olen jo saanut nähdä ensimmäiset näytteet!

Koska olen nyt Virossa ja teen liiketoimintaa amerikkalaisen tuotemerkin kanssa, minun täytyy tehdä kaikki suunnitelmani, neuvottelut ja suhdetoiminta webin kautta. Olena Sholomytska – tehokas yhteyshenkilöni Thursday Friday laukkuyhtiöstä – lähetti minulle ensimmäisiä näytteitä. Oikeastaan ​​vain kuvia. Rakastan tulosta, mutta minun täytyy olla varma, että värit ja muotoilu tulevat olemaan lopputuotteessa herkkiä ja kauniita miksi ne tein alunperin.

Luotan Olenaan, hänellä on korkeat vaatimukset ja korkean luokan maku kuten minullakin. Hän kertoi minulle, että hän pian näkee ja saa koskettaa ensimmäisenä näytteitä, vaikka hänellä onkin kuva näytteestä tällä hetkellä. Toivon todella, että lopputulos on erittäin täydellinen. Rakastan tätä mallia enemmän ja enemmän joka päivä ja toivon, että tulet rakastamaan sitä myös!! Olen suunnitellut paljon omaa kansainvälistä brändiäni “Ohmygossip Couture“, mutta tämä on minun ensimmäinen iso yhteistyöni vierailevana suunnittelijana kansainvälisessä yrityksessä. Jos tänä kesänä kampanjani onnistuu, teemme vielä lomalahjaerän samoin!

Jokainen päivä tuo tullessaan monia ihania uutisia ja mahdollisuuksia. Rakastan elämääni! Olen niin onnellinen saadessani kaikki nämä mahdollisuudet! Joka päivä ihmiset kysyvät minulta, että “miten teen sen?”. Ei se ole mikään salaisuus … Työskentelen joka päivä klo 8-23 ja olen työnarkomaani. Olen tehnyt Ohmygossipia jo vuosia (alkaen 2008), ja nyt voin sanoa, että viime vuonna, ihmiset alkoivat hyväksyä, arvostaa ja tunnustaa työtäni. Olen rakentanut oman sosiaalisen mediani faneilleni askel kerrallaan … Ollakseni rehellinen, tämä ei ole ollut helppoa. Paljon työtä ja sitoutumista ja myöhäisiä työtunteja ilman perhettäni. Olen ollut peloissani, että mieheni sanoo minulle, että minun täytyy lopettaa. Useat ihmiset ovat myös sanoneet minulle monta kertaa etten koskaan onnistu.

Vaikeinta on uskoa itseensä! Jos haluat menestyä, luota itseesi ja usko itseesi. Kaikki on kuitenkin mahdollista, sinun vain täytyy uskoa, ja sinun täytyy taistella sen puolesta ja sinun täytyy lopettaa ihmisten kuunteleminen, varsinkin niiden, jotka yrittävät saada sinut masentumaan ja tappaa unelmasi. Haaveile suuria, toimi ja onnistut. Lupaan sen! Ennemmin tai myöhemmin saat kaikki ja muutkin haluavat seurata unelmiasi.

Yksi juttu vielä… Puhu, kommunikoi, kysy, tee suunnitelmia ja tee tarjouksia. Jokainen meistä on vain ihminen. Et koskaan voi tietää, miten onnistut, jos vaan annat itsellesi mahdollisuuden. Jos et tarjoa yhteistyötäsi, jos et esittele ideaasi – et saa koskaan tietää, pääsisitkö tekemään yhteistyötä suurten yritysten kanssa vai et. Ole aktiivinen itsekin, jos haluat tulla huomatuksi!

Minulla on Twitterissä paljon sivustoja (@Ohmygossip; @OhmygossipC; @Ohmygossip_USA; @Ohmygossip_fi; @Ohmygossip_ee; @Ohmygossip_br; @HelenaReet_News; @NordenBladet; @ElishevaShoshan; @Bloglist24 etc) Seuraan ihmisiä ja ihmiset seuraavat minua takaisin, lähetän uutisia ja kuvia. Minulle se toimii paremmin kuin Facebook, en tiedä miksi. Heti, kun aloin käytämään Twitteriä päivittäin, aloin saada uusia mahdollisuuksia ja tarjouksia. Olen siis saanut paljon seuraajia, lukijoita ja liikekumppaneita. “Thursday Friday laukku” yhteistyö on vain yksi niistä. Useimmat maailman tähdet ja heidän seuraajansa ovat Twitterissä. Ja parasta on … se on ilmainen! Sinun ei tarvitse maksaa euroakaan!

Ohmygossip Couture to Thursday-Friday

Link: https://twitter.com/Ohmygossip/status/578537382552686593

Ohmygossip Couture to Thursday-Friday

Link: https://twitter.com/Ohmygossip/status/558971646183084035

Toivotan teille paljon onnea ja menestystä ja toivon, että voin pian näyttää lopullisen Ohmygossip iPad mallini!! Kun sinulla on yhteistyöideoita, kirjoita minulle: info@ohmygossip.com !!! Olen avoin kaikelle yhteistyölle ja suunnitelmille!

Read this article in English:
Helena-Reet: My designed iPad covers “OHMYGOSSIP to Thursday Friday” will be in stores in Summer 2015!
Link: http://www.ohmygossip.com/articles/22534-helena-reet-my-designed-ipad-covers-ohmygossip-to-thursday-friday-will-be-in-stores-in-summer-2015?locale=en


Seuraa minua Twitterissä:

Helena-Reet Ennet: @Ohmygossip
Ohmygossip Finland: @Ohmygossip_fi
Ohmygossip Couture: @OhmygossipC

Rakkaudella,
Helena-Reet ❤
www.ohmygossip.com

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.