OHMYGOSSIP

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2015.

Helena-Reet: Toivon, että voin pian näyttää lopullisen Ohmygossip iPad mallini!  1

Olen tosi tyytyväinen! Olen aloittanut yhteistyön amerikkalaisen laukkuyhtiön kanssa! Sain mahdollisuuden suunnitella heille kuvion. Nyt voin ylpeänä kertoa, että mallini on hyväksytty, ja olen jo saanut nähdä ensimmäiset näytteet!

Koska olen nyt Virossa ja teen liiketoimintaa amerikkalaisen tuotemerkin kanssa, minun täytyy tehdä kaikki suunnitelmani, neuvottelut ja suhdetoiminta webin kautta. Olena Sholomytska – tehokas yhteyshenkilöni Thursday Friday laukkuyhtiöstä – lähetti minulle ensimmäisiä näytteitä. Oikeastaan ​​vain kuvia. Rakastan tulosta, mutta minun täytyy olla varma, että värit ja muotoilu tulevat olemaan lopputuotteessa herkkiä ja kauniita miksi ne tein alunperin.

Luotan Olenaan, hänellä on korkeat vaatimukset ja korkean luokan maku kuten minullakin. Hän kertoi minulle, että hän pian näkee ja saa koskettaa ensimmäisenä näytteitä, vaikka hänellä onkin kuva näytteestä tällä hetkellä. Toivon todella, että lopputulos on erittäin täydellinen. Rakastan tätä mallia enemmän ja enemmän joka päivä ja toivon, että tulet rakastamaan sitä myös!! Olen suunnitellut paljon omaa kansainvälistä brändiäni “Ohmygossip Couture“, mutta tämä on minun ensimmäinen iso yhteistyöni vierailevana suunnittelijana kansainvälisessä yrityksessä. Jos tänä kesänä kampanjani onnistuu, teemme vielä lomalahjaerän samoin!

Jokainen päivä tuo tullessaan monia ihania uutisia ja mahdollisuuksia. Rakastan elämääni! Olen niin onnellinen saadessani kaikki nämä mahdollisuudet! Joka päivä ihmiset kysyvät minulta, että “miten teen sen?”. Ei se ole mikään salaisuus … Työskentelen joka päivä klo 8-23 ja olen työnarkomaani. Olen tehnyt Ohmygossipia jo vuosia (alkaen 2008), ja nyt voin sanoa, että viime vuonna, ihmiset alkoivat hyväksyä, arvostaa ja tunnustaa työtäni. Olen rakentanut oman sosiaalisen mediani faneilleni askel kerrallaan … Ollakseni rehellinen, tämä ei ole ollut helppoa. Paljon työtä ja sitoutumista ja myöhäisiä työtunteja ilman perhettäni. Olen ollut peloissani, että mieheni sanoo minulle, että minun täytyy lopettaa. Useat ihmiset ovat myös sanoneet minulle monta kertaa etten koskaan onnistu.

Vaikeinta on uskoa itseensä! Jos haluat menestyä, luota itseesi ja usko itseesi. Kaikki on kuitenkin mahdollista, sinun vain täytyy uskoa, ja sinun täytyy taistella sen puolesta ja sinun täytyy lopettaa ihmisten kuunteleminen, varsinkin niiden, jotka yrittävät saada sinut masentumaan ja tappaa unelmasi. Haaveile suuria, toimi ja onnistut. Lupaan sen! Ennemmin tai myöhemmin saat kaikki ja muutkin haluavat seurata unelmiasi.

Yksi juttu vielä… Puhu, kommunikoi, kysy, tee suunnitelmia ja tee tarjouksia. Jokainen meistä on vain ihminen. Et koskaan voi tietää, miten onnistut, jos vaan annat itsellesi mahdollisuuden. Jos et tarjoa yhteistyötäsi, jos et esittele ideaasi – et saa koskaan tietää, pääsisitkö tekemään yhteistyötä suurten yritysten kanssa vai et. Ole aktiivinen itsekin, jos haluat tulla huomatuksi!

Minulla on Twitterissä paljon sivustoja (@Ohmygossip; @OhmygossipC; @Ohmygossip_USA; @Ohmygossip_fi; @Ohmygossip_ee; @Ohmygossip_br; @HelenaReet_News; @NordenBladet; @ElishevaShoshan; @Bloglist24 etc) Seuraan ihmisiä ja ihmiset seuraavat minua takaisin, lähetän uutisia ja kuvia. Minulle se toimii paremmin kuin Facebook, en tiedä miksi. Heti, kun aloin käytämään Twitteriä päivittäin, aloin saada uusia mahdollisuuksia ja tarjouksia. Olen siis saanut paljon seuraajia, lukijoita ja liikekumppaneita. “Thursday Friday laukku” yhteistyö on vain yksi niistä. Useimmat maailman tähdet ja heidän seuraajansa ovat Twitterissä. Ja parasta on … se on ilmainen! Sinun ei tarvitse maksaa euroakaan!

Ohmygossip Couture to Thursday-Friday

Link: https://twitter.com/Ohmygossip/status/578537382552686593

Ohmygossip Couture to Thursday-Friday

Link: https://twitter.com/Ohmygossip/status/558971646183084035

Toivotan teille paljon onnea ja menestystä ja toivon, että voin pian näyttää lopullisen Ohmygossip iPad mallini!! Kun sinulla on yhteistyöideoita, kirjoita minulle: info@ohmygossip.com !!! Olen avoin kaikelle yhteistyölle ja suunnitelmille!

Read this article in English:
Helena-Reet: My designed iPad covers “OHMYGOSSIP to Thursday Friday” will be in stores in Summer 2015!
Link: http://www.ohmygossip.com/articles/22534-helena-reet-my-designed-ipad-covers-ohmygossip-to-thursday-friday-will-be-in-stores-in-summer-2015?locale=en


Seuraa minua Twitterissä:

Helena-Reet Ennet: @Ohmygossip
Ohmygossip Finland: @Ohmygossip_fi
Ohmygossip Couture: @OhmygossipC

Rakkaudella,
Helena-Reet ❤
www.ohmygossip.com


Helena-Reet: Haluan tehdä yhteistyötä yritysten kanssa, jotka tuottavat PLUS -kokoisia vaatteita

Ollakseni rehellinen .. olen lihava .. paitsi, että minussa on rasvaa, olen kunnolla ylipainoinen. Koska rakastan suuresti muotia ja olen nainen, joka haluaa näyttää hyvältä, minun täytyy sanoa, että Beverly Hills Rodeo Street:ltä voin kylläkin ostaa kalliita laukkuja, mutta mitään sopivaa ei minulle löydy muotiliikkeistä. En pidä ylipainostani ja ajattelen koko ajan, että olen pian laiha, mutta ruma totuushan on se, että en ole. Mutta haluan silti pukeutua kauniisiin, kuumiin ja kivoihin vaatteisiin!

Helena-Reet Ennet
Helena-Reet Ennet

Olen matkustanut paljon, ja voin kertoa teille, että tämä on ongelma ympäri maailmaa! Kauniit desingvaatteet käsittävät vain hyvin pieniä kokoja. MIKSI? Haluan muuttaa asian! On oltava mukavia vaatteita myös lyhytjalkaisille ja rehevimmillekin naisille!

Minulla on paljon lukijoita ja valtaa sosiaalisessa mediassa. Haluan todellakin tehdä yhteistyötä jonkin yrityksen kanssa, joka haluaa tehdä kauniita, kuumia, rentoja ja ihania vaatteita myös PLUS - koon naisille. Ja hyvin suuria kokoja myös. Naisen, joka on rehevämpi, ei pidä tuntea itseään vähemmän haluttavammaksi, koska joutuu pitämään isoja ja mummotyylisiä vaatteita eli ns. muodottomia "telttoja" yllään. Rakastan suunnittelua, tiedän mitä rehevät naiset rakastavat ja tiedän mikä on muodissa. On tiettyjä erityisiä asioita, joita isompi nainen haluaa ja mitä tarpeita hänellä on (materiaali, suunnittelu) ja haluan tehdä sen!

Jos olet valmistaja, jos olet yrittäjä, joka uskoo minun hankkeeseeni, ota yhteyttä minuun (info@ohmygossip.com) - Haluan tehdä PLUS -koon muotia - kallista sekä edullisempaa kaikkien saataville sekä kukkarolle sopivaa.

Aion suunnitella kauniita mallikappaleita ja aion tukea tätä projektiani massiivisesti mediassa ja julkisuudessa - sekä sosiaalisessa mediassa ja nettisivustoillani. Tällä artikkelilla ei ole siis viimeistä käyttöpäivämäärää - kun olet lukenut tämän artikkelini vaikka vasta kolme vuotta myöhemmin, älä ujostele ottaa yhteyttä minuun. Vaikka en itse onnistuisikaan pudottamaan painoani, haluan auttaa ihmisiä, jotka ovat suuria.

Ollaan kaikki tyylikkäitä - painostamme huolimatta!

Lue myös:
Helena-Reet: Useimmiten vilpittömyys on A-listan tähdille pelkästään mainosstrategia?!

Helena-Reet: Täytyy olla intohimoa ja rakkautta!

Seuraa:
@Ohmygossip
@Ohmygossip_USA
@Ohmygossip_fi
@HelenaReet_News

Rakkaudella,
Helena-Reet ❤
www.ohmygossip.com


Helena-Reet: Useimmiten vilpittömyys on A-listan tähdille pelkästään mainosstrategia?!

Puolet elämästäsi olet huolissa tunnettuksi tulemisesta ja jäljellä jääneet vuodet joudut maksamaan siitä että saisit olla tavallinen ihminen…

A-listan tähdet tekevat kaiken välttääkseen sinua. He eivät halua tavata sinua. Sinä, hedän fani, olet pelkästään kolikko tähtien lompakossa sekä rikastumisen väline. Eräänä päivänä istuin Los Angelesissa Robertson Boulevardin pienessä siistissä kahvilassa lukemassa Metromix-nimistä ilmaisulehteä. Siellä oli Alexandra Le Tellierin mielenkiintoinen haastattelu E!Online´in “Answer Bitch” kolumnistin Leslie Gornsteinin kanssa.

“Me tapaamme Marmontissa. Sinä teet varauksen. Sinä tilaat minulle naudanfileen sekä lasillisen viinia. Minä otan pari haukkausta ja annan sinun syödä loput. Mä arvostelen sun vaatteet. Jos painat yli 65kg, sanon suoraan, että olet paksu,“ aloitaa Alexandra haastattelun.

Amerikan tähdet ovat pöyhkeitä. Alexandra kirjoitaa Metromixissa eniten yöelämästä ja juhlimisesta. Ensin hän kysyy tähtireportterilta, missä tähdet juhlivat. Vastasus oli aikamoinen shokki hänelle. Leslie sanoi: “A-listan tähdet eivät käy ulkona juhlimissa. Ulkonakäynti on raskas työ ja sitä tehdään toisinaan, jos on elokuvan ensi-ilta tai uusi levy on ilmestynyt. A-listan tähdet käyttävät usein ravintolan takaovea mennäkseen sisään ja sitten takaisin ulos. He istuvat VIP-aluella tai ehdottomasti näkyy vain selkä. Et koskaan tule tietämään, että sinulla oli lounas Pittin, Clooneyn tai Barrymoren kanssa. A-listan tähdet tekevät kaiken ollakseen näkemättä ja tapaamatta sinua. He jopa maksavat ollakseen näkemättä sinua. Oikeastaan sitä he aina tekevät, he maksavat turvamiehille, julkaisijoille, assistenteille, apulaisille.

Hyvä on, en kerro haastattelua loppuun asti. Asian ydin tuli jo selväksi. Sinä, tähtien fani, olet pelkästään kolikko tähtien lompakossa sekä rikastumisen väline. Kaikki julkiset rakkaat-fanit-tyyliset puhet ovat julkaisioiden kirjoittamia mainosteksteja. Sääli että isot tähdet ovat joutuneet sellaisiksi robotteiksi! Useimmiten vilpittömyys on A-listan tähdille pelkästään mainosstrategia. Onneksi poikkeuksiakin löytyy.


Tämä on hassu paradoksi: Puolet elämästäsi teet työtä, mainostat itseäsi ja haluat kuuluisaksi, jatkoelämässä joudut maksamaan siitä että saisit elää tavallista elämää tavallisena ihmisena.

Lue myös:
Helena-Reet: Täytyy olla intohimoa ja rakkautta!


Seuraa:

@Ohmygossip
@Ohmygossip_USA
@Ohmygossip_fi
@HelenaReet_News

Rakkaudella,
Helena-Reet ❤
www.ohmygossip.com


Helena-Reet: Täytyy olla intohimoa ja rakkautta!

Rakkaat lukijat! Olen Helena-Reet Ennet, monet tietävät minut blogistani OHMYGOSSIP ( Ohmygossip.ee / Ohmygossip.com ).

Helena-Reet Ennet
Helena-Reet Ennet

Kuka olen?
Amerikkalainen julkkissaitti “FamousBirthdays” kuvailee minut seuraavanlaisesti:

❤ Helena-Reet Ennet on virolainen, juutalainen viihdetoimittaja, editori, bloggaaja, tv-persoona, näyttelijätär, bisnesnainen, muotisuunnittelija sekä brändin luoja Ohmygossip Couturelle / Ohmygossip blogille.
❤ Hän tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi tv sarjasta “Selviytyjät”.
❤ Hänet on nimetty 1. Pohjois/Skandinavian bloggariksi ja on kiistatta yksi vaikutusvaltaisimpia naisia Skandinavian sosiaalisessa mediassa.
❤ Hän omistaa NordenBladet uutislehden joka käsittelee Skandinaviaa koskevia uutisia, juutalaisen LA-Jew lehden, sekä taide/käsityö/sisustus/design brändin Elisheva & Shoshana. Bloglist24 kuuluu myös tähän kattavaan repertuaariin.
❤ Hän sai tyttäret Estella Elisheva 16.5.2006 ja Ivanka Shoshana 23.5.2008 miehensä Margus Pärnin kanssa.

Eikö olekin kiva esittely? Kuka ei pitäisi kauniista sanoista!

Jokatapauksessa status Julkkis ei merkitse mitään. Noh, melkein mitään! ツ Minulle on tärkeää hyvät teot, joita tekee sydämellään. Täytyy olla intohimoa ja rakkautta! Joka päivä täytyy kasvaa paremmaksi ihmisenä henkisesti ja kattaa elämän kokemusta. Olet onnekas kun rakastat itseäsi ja menestyt elämässäsi!

Minun intohimoni on bloggaus ja kirjoittaminen. Olen ollut journalisti yli 15 vuotta. Toivottavasti pidät blogeistani ja ystävystyt kanssani. Aion kirjoittaa täällä elämästäni, rakkaista lapsistani, dieeteistäni (älä kysy..liian monta samaan aikaan, yritys hyvä) Suomen ja maailman julkkiksista, muodista, kauneudesta ja monista muista asioista!

Rakastan saada uusia ystäviä ja kokemuksia! Älä ujostele ottaa minuun yhteyttä ja jakaa ideoita kanssani! Voit myös antaa mehukkaita julkkisjuoruja, julkaisen niitä täällä sekä muilla sivustoillani!

Rakkaudella,
Helena-Reet
www.ohmygossip.com
@Ohmygossip
@Ohmygossip_USA
@Ohmygossip_fi
@HelenaReet_News