OHMYGOSSIP

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2015.

Helena-Reet: OHMYGOSSIP on aloittanut yhteistyön Israelin matkailuministeriön kanssa!

Minulla on todella loistavia uutisia! Koska matkustelen erittäin mielelläni, rakastan myös erilaisia kulttuureja ja maita sekä olen suuri Israelin patriootti. Olen hyvin ylpeä voidessani ilmoittaa, että olen aloittanut yhteistyön Israelin matkailuministeriön & Israelin valtion matkailutoimiston Pohjoismaiden konttorin kanssa! Se on niin suuri kunnia minulle etten juuri voisi olla enää onnellisempi!

Olin hyvin iloinen, kun Elena N., Israelin valtion matkailutoimiston Pohjoismaiden konttorin, pr-johtaja, otti minuun yhteyttä ja kertoi, että he rakastavat OHMYGOSSIPIA ja että Israelin valtion matkailutoimisto ja sen pohjoismainen konttori haluavat tehdä yhteistyötä kanssani. Ohmygossip on myös hyvin tunnettu sivusto Skandinaviassa ja Yhdysvalloissa, ja minulla on ollut monia mahtavia yhteistyökumppaneita - Ministeriö on juuri jotain sellaista, jonka lisään erittäin mielelläni omaan "yhteistyökumppanilistaani" !!! :D

Minusta tulee yksi Israelin "mediasuurlähettiläistä" täällä Pohjoismaissa! Tämä on niin iso kunnia! Minut esiteltiin alkuun yhtenä suosituimmista pohjoismaisista bloggaajista ja julkkiksista - todella siistiä eikö vaan? Tunsin itsenikin ministeriksi tämän jälkeen :)) Israelin matkailuministeriö järjestää minulle ja miehelleni ilmaisen lehdistömatkan Israeliin, ja he näyttävät meille Israelia ympäriinsä. Koska olemme ministeriön vieraana, meille tarjotaan lennot, hotellimajoitukset, joissa on aamiaiset ja päivälliset ravintoloissa, kuljetuksen ja oppaat. Ministeriön edustaja on kutsunut meidät henkilökohtaisesti vierailulle ja meidät tullaan kuljettamaan Ben Gurionin kansainväliseltä lentokentältä hotellillemme Limousinella! Aion tehdä blogia ja katsausta vierailustamme, joten tulet myös tietämään Ohmygossipista kaikki ne hienot paikat, joissa me vierailemme sekä kokemuksiamme niistä ja toivottavasti saat itsekin hyviä ideoita seuraavalle matkallesi!

Viime vuosina Israelista on tullut koti monille "täytyy nähdä" kansainvälisille tapahtumille ja sen kulttuurikalenteri on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia. Israel on täynnä erilaisia tapahtumia ja ne tyydyttävät kaikkein kyltymättömimmänkin kulttuurin nälän! Eikä ihme sillä Tel Aviv rankattiin Lähi-idän parhaimmaksi kaupungiksi nuorille! Siellä on mukavaa ja lämmintä, kaunista ja puhdasta ja paljon tekemistä! En edes ole vielä maininnut palmuja, rantoja, taidekauppoja ja ostoskeskuksia! Israel on ehdottomasti yksi minun suosikki matkakohteistani Tel Avivin rinnalla (Israel on kaupallinen, kulttuurinen ja taloudellinen keskus) - kaunis kaupunki, joka ei koskaan nuku, jossa Jerusalem - on Pyhän maan keskus! Jerusalem on yksi vanhimmista kaupungeista maailmassa, ja sitä pidetään Pyhänä keskuksena kolmelle suurelle Abrahamin uskonnolle: juutalaisuudelle, kristinuskolle ja islamille.

Göran N., Israelin valtion Pohjoismaiden matkailutoimiston markkinointijohtaja ja Maya S. B., Israelin valtion vierailut toimintojen osaston vastaava, ovat tehneet meille mielenkiintoisen matkareitin. Tulemme majoittumaan erittäin hienoissa Tel Avivin ja Jerusalemin keskustan hotelleissa ja meillä on omat oppaat käytössämme Kuolleelle merelle, Kalia rannan äärelle sekä vierailemme Masadassa ja Qumranissa. Nautimme ruuista jokaisena iltanamme erilaisissa kosher ravintoloissa - yummmmmy, tuskin maltan odottaa. Israelilainen ruoka on erittäin herkullista! Koko matkareittimme on kuin matka taivaaseen! Olen jo saanut ison paketin Israelin valtion Pohjoismaiden matkailutoimistolta, jossa oli suuri määrä karttoja ja esitteitä Israelista, joten nyt teen oman ylimääräisen matkasuunnitelman koskien meidän lehdistömatkaa!

Matkustan Israeliin pian, jo elokuussa, ja pidän sinut ajan tasalla kaikesta! Rakastan sinua! Pysy coolina!

Lue artikkeli englanniksi:
Helena-Reet: OHMYGOSSIP started collaboration with Israel Ministry of Tourism & Israel Government Tourist Office Nordics!
http://www.ohmygossip.com/articles/23243-helena-reet-ohmygossip-started-collaboration-with-israel-ministry-of-tourism-and-israel-government-tourist-office-nordics?locale=en

Lue myös:
Helena-Reet: Kun haluat menestystä, älä pelkää unelmoida suuria!
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+kun+haluat+menestysta+ala+pelkaa+unelmoida+suuria/130305

Helena-Reet: Miksi on väärin haluta suunnitella lapsensa tulevaisuutta?
https://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+miksi+on+vaarin+haluta+suunnitella+lapsensa+tulevaisuutta/130214

Helena-Reet: Realitysarja Tallinna 2 vois kestää koko kauden
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+realitysarja+tallinna+2+vois+kestaa+koko+kauden/129957

Helena-Reet: Haluan käyttää julkisuuttani ihmisten auttamiseksi tässä maailmassa
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+haluan+kayttaa+julkisuuttani+ihmisten+auttamiseksi+tassa+maailmassa/129905

Helena-Reet: Haluan tehdä yhteistyötä yritysten kanssa, jotka tuottavat PLUS -kokoisia vaatteita
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+haluan+tehda+yhteistyota+yritysten+kanssa+jotka+tuottavat+plus-kokoisia+vaatteita/129690

Helena-Reet: Minun intohimoni on bloggaus ja kirjoittaminen!
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+taytyy+olla+intohimoa+ja+rakkautta/129643

Helena-Reet: Miten suunnittelin muuttavani Keski-Amerikan Belizeen
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+miten+suunnittelin+muuttavani+keski-amerikan+belizeen/130070

Helena-Reet: Toivon, että voin pian näyttää lopullisen Ohmygossip iPad mallini!
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+toivon+etta+voin+pian+nayttaa+lopullisen+ohmygossip+ipad+mallini/129805

Seuraa:
Helena-Reet Ennet: @Ohmygossip
Ohmygossip Finland: @Ohmygossip_fi
Ohmygossip Couture: @OhmygossipC

Rakkaudella,
Helena-Reet ❤
www.ohmygossip.com


Helena-Reet: Kun haluat menestystä, älä pelkää unelmoida suuria!

Haluan tehdä yhteistyötä Lindexin ja H&M:n kanssa! Minun mielestäni melkein kaikki on mahdollista - sinun täytyy vain luottaa itseesi, ideoihisi ja sinun täytyy unelmoida suuria asioita! Jos unelmasi ovat pieniä....mitä siitä seuraa, ei voi olla mitään suurta. Minulla on kokemusta, mitä enemmän haaveilet ja asetat tavoitteita, sitä paremmat tulokset saat! Älä koskaan anna periksi!

KUVAT:
Model: Miss Norway Marion Dyrvik Homlong; Photo: © Ohmygossip Couture/ Eric Fagerheim
Model: Sini Ariell; Photo: © Ohmygossip Couture/ Marika Kiviharju
Model: Triin Tulev; Photo: © Ohmygossip Couture/ Ingrid Eloranta
Model: 2x Janni Hussi; Photo: © Ohmygossip Couture/ Mika Pulkkinen

Rakastan muotia paljon! Olen kehittänyt oman Ohmygossip Couture vaatemerkin vuonna 2008, ja näiden 8-vuoden aikana monet tähdet ovat poseeranneet suunnittelemissani vaatteissa sekä tehneet yhteistyötä brändini kanssa. Olen hyvin iloinen siitä! Viime aikoina Ohmygossip Couture on aloittanut yhteistyön amerikkalaisen laukkuyritys "Thursday Friday" (Torstai Perjantain) kanssa - Olen suunnitellut iPad kannen heille. Se tulee olemaan heidän verkkokaupassa ja 500 + kaupoissa ympäri Amerikkaa hyvin pian. Nyt haaveilen yhteistyöstä suurien merkkien kuten Lindexin ja H&M:n kanssa! Minulla on niin paljon tarjottavaa heille - haluaisin mielelläni suunnitella ja auttaa myös mainoskampanjoissa.

Täältä voit lukea artikkelini, jonka annoin Iltamakasiinille ja se on tämän uutiseni alapuolella englanniksi, joka julkaistaan Ohmygossip.com:in sivullani.

_______________________________
Helena-Reet haluaa yhteistyötä isojen muotitalojen kanssa: Laine Bruce ja muita kaunottaria malliston kuvissa

Skandinavian blogisti Helena-Reet Ennet nimettiin maailman toiseksi parhaaksi blogistiksi heti Perez Hiltonin jälkeen. Hän kertoo Iltamakasiinille, että haluaisi tehdä muotimalliston ison brändin kanssa, kuten esimerkiksi H&M:n tai Lindexin.

– Rakastan kehittää Ohmygossip Couturea muodin saralla. Haluaisin rakentaa yhteistyötä isojen vaateketjujen kanssa. Tavoitteeni on suunnitella vaatteita ihmisille, jotka ovat hintatietoisia, eivätkä maksa ”suunnittelupalkkiota”, hän kertoo.

– Pidän koko siitä prosessista, löytää sopiva yhteistyökumppani, suunnittelusta, materiaalien valinnasta ja promotoinnista sekä mainoskampanjan suunnittelusta. Olen täynnä suuria ideoita ja täynnä energiaa toteuttaakseni haaveeni.

Helena-Reet on tehnyt yhteistyötä monien suomalaisten malllien kanssa promotoidakseen Ohmygossip Couturen brändiä. Hän myös aikoo tehdä malliston pluskoon naisille.

– Olen matkustellut paljon ja voin kertoa, että tämä on ongelma ympäri maailman. Kauniita design-mallistoja on vain pienissä kokoluokissa. Miksi? Haluan muuttaa tämän asian. Jos olet valmistaja, jos olet bisnesmies joka uskoo projektiini, ota yhteys minuun. Haluan tehdä tiettyjä pluskoon muotimallistoja, kalliita sekä halpoja mallistoja.

(http://www.iltamakasiini.fi/artikkeli/296612-helena-reet-haluaa-yhteistyota-isojen-muotitalojen-kanssa-laine-bruce-ja-muita)
_______________________________

Helena-Reet Ennet wants H&M and Lindex collaboration

OHMYGOSSIP — Scandinavian top blogger Helena-Reet Ennet (36), who was lately named world's second best blogger after Perez Hilton, told exclusively to Iltamakasiini that she would love to do a collaboration with high street brands like H&M and Lindex.

— I love to develop my "Ohmygossip Couture" fashion and accessories brand and I would also love to collaborate with world wide high street brands. I would like to create a line of clothes for the high street stores! My goal is to make designer garments for people who don't want to pay "designer prices", she tells.

— I love the whole process... finding the right partners, designing, choosing materials, planning and promoting the advertising campaign. I'm full of great ideas and I'm full of energy to make my dreams come true.

Helena-Reet, who have given a chance for many Finnish models and celebrities to promote her "Ohmygossip Couture" brand also told lately, that she wish to design for plus size women.

— I have traveled a lot and I can tell you that this is the problem AROUND THE WORLD! Beautiful designer clothes are only for small sizes. WHY? I want to change it. There must be nice clothes for short legs and fat asses as well. If you are the manufacturer, if you are a businessman who believes in my project, please contact me - I want to make some PLUS size fashion - both expensive and affordable for everyone. I will design beautiful pieces of clothes and I will support with massive media publicity. Let's stay cool in every weight, she said.

(http://www.ohmygossip.com/articles/22952-helena-reet-ennet-wants-h-and-m-and-lindex-collaboration?locale=en)

Lue myös:
Helena-Reet: Miksi on väärin haluta suunnitella lapsensa tulevaisuutta?
https://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+miksi+on+vaarin+haluta+suunnitella+lapsensa+tulevaisuutta/130214

Helena-Reet: Realitysarja Tallinna 2 vois kestää koko kauden
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+realitysarja+tallinna+2+vois+kestaa+koko+kauden/129957

Helena-Reet: Haluan käyttää julkisuuttani ihmisten auttamiseksi tässä maailmassa
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+haluan+kayttaa+julkisuuttani+ihmisten+auttamiseksi+tassa+maailmassa/129905

Helena-Reet: Haluan tehdä yhteistyötä yritysten kanssa, jotka tuottavat PLUS -kokoisia vaatteita
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+haluan+tehda+yhteistyota+yritysten+kanssa+jotka+tuottavat+plus-kokoisia+vaatteita/129690

Helena-Reet: Minun intohimoni on bloggaus ja kirjoittaminen!
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+taytyy+olla+intohimoa+ja+rakkautta/129643

Helena-Reet: Miten suunnittelin muuttavani Keski-Amerikan Belizeen
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+miten+suunnittelin+muuttavani+keski-amerikan+belizeen/130070

Helena-Reet: Toivon, että voin pian näyttää lopullisen Ohmygossip iPad mallini!
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+toivon+etta+voin+pian+nayttaa+lopullisen+ohmygossip+ipad+mallini/129805

Seuraa:
Helena-Reet Ennet: @Ohmygossip
Ohmygossip Finland: @Ohmygossip_fi
Ohmygossip Couture: @OhmygossipC

Rakkaudella,
Helena-Reet ❤
www.ohmygossip.com