Olisko tekeminen mitään?

  • SeToinenJussi

Olen tainnut aikoinaan luvata, etten ota kantaa mihinkään poliittiseen toimintaan tai kirjoitteluun, mutta toivottavasti ne, jotka oli lupausta kuulemassa antaa anteeksi koska nyt on ehkä jo pakko.

Törmäsin facessa tähän Nasima Razmyarin kirjoitukseen enkä ollut sen luettuani yhtään tietoinen siitä miksi se oli kirjoitettu.

Kirjoittajalla on selkeästi faktatiedot ja statistiikat hallussa siitä mitä kukin kansanedustaja on kulloinkin suustaan päästänyt, myönnän sen. Epäselväksi jäi ainoastaan se, mihin tätä tilastotietoa tarvitaan?

Kansanedustajien työ on varmasti haastavaa, stressaavaa ja kaikin puolin tuulista tavalla jota itse en tule koskaan ymmärtämään. Siitä huolimatta tämän nimenomaisen kirjoituksen jälkeen mieleen hiipi sellainen kerta kaikkisen käsittämätön ajatus, että ajatellaankohan siellä Arkadianmäellä kuitenkaan ihan niitä olennaisimpia asioita koko ajan.

Ei sillä, ei ketään kanssaihmistä pidä dissata, solvata tai muutenkaan kohdella tarkoituksella huonosti, siinä kirjoittajalla on hyvä pointti.

Kukin saa minunkin puolestani uskoa ihan mihin haluaa hammaskeijusta Väinämöiseen ja himoita ihan ketä tahansa riippumatta välineistä jalkovälissä. Ei mitään ongelmaa.

Kirjoittajan loppukaneetti kumminkin antaa ymmärtää - toivottavasti olen jälleen kerran väärässä - että politiikassa on nyt meneillään jokin kisa siitä kuka tekee eniten rikosilmoituksia.

Kuten todettua, tiedän poliitikon työstä - tarkoituksella - erinomaisen vähän, mutta näin yrittäjänä on pakko kysyä, että onko asiat nyt tosiaan sillä mallilla että edellämainittu kisa on perusteltu. Koska jos on, niin ilmoittaudun pikimmiten ulos sen kisan rahoittamisesta.

Itsestä nimittäin tuntuu, kuulostaa ja näyttää siltä, että tässä olisi vähän olennaisempiakin asioita ajateltavana kuin se, kuka saa milloinkin loukkaantua ja mistä. Noin niinkuin edes vähäsen.

Jos se tulee Arkadianmäen porukalle yllätyksenä, pahoittelen, mutta ei me yrittäjät - joilta sitä kasvua nyt porataan - viitsitä olla jatkuvasti etsimässä toisistamme syitä käydä rosiksessa koska suoraan sanottuna meillä on ihan helvetin paljon tärkeämpää ja parempaa tekemistä.

Toivon todella että myös teillä, arvoisat kansanedustajat.

Jussi,
yrittäjä

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus