Joulu lähestyy – Tilaa lehti joululahjaksi

  • akimah

Jouluun on enää vaivaiset pari kuukautta aikaa ja tämä tarkoittaa tietenkin joululahjojen hankkimista. Joululahjojen hankkiminen ei ole koskaan helppoa, sillä aina ei tiedä tarkalleen mitä toinen oikeasti tarvitsee ja mikä on se hyvä joululahja.

Itse olen ratkaissut joululahjaongelman tilaamalla läheisilleni joululahjaksi jonkin lehden. Lehtilahja on mielestäni hyvä ja siitä riittää iloa pitkäksi aikaa. Lehtilahja kannattaa tietenkin valita lahjansaajan mielenkiintojen mukaan, eli autolehteä ei kannata tilata henkilölle, jota autot eivät kiinnosta vähääkään.

Jotkin lehdet kuitenkin sopivat melkeinpä kaikille, joten päätin kirjoittaa tähän blogipostaukseen varmat lehtitärpit naisille, miehille sekä lapsille. Kaikki alapuolella mainitsemani lehdet löytyvät esimerkiksi tältä lehtitarjouksiin erikoistuneelta sivustolta. Samainen sivusto myös esittelee muita lehti ideoita eri kategorioiden mukaan, mikäli nämä alla mainitut lehdet jo lahjan saajalle tulevat.

Aku Ankka lehti joululahjaksi lapsille ja nuorille
Aku Ankka on varmasti kaikille tuttu, sillä kyseessä on Suomen suosituin sarjakuvalehti. Itsekin olen lukenut Aku Ankkaa jo pienestä pitäen ja itse asiassa tilasin Aku Ankan kesällä itselleni uudestaan, vaikka jo hieman varttuneempi olenkin.

Aku Ankka on aina ajan hermolla ja sen tarinat ovat todella mielenkiintoisia, opettavaisia ja hauskoja. Aku Ankat säilyttävät myös aina arvonsa tai jopa kasvattavat arvoaan ajan myötä, ja vanhojakin lehtiä voi lukea aina uudelleen ja uudelleen.

Kaikki Aku Ankat ovat nykyään myös luettavissa netissä, joten kyseessä on mielestäni hyvä joululahja nuoremmalle digisukupolvelle.

Kodin Kuvalehti joululahjaksi naiselle
Kodin Kuvalehti on yksi Suomen luetuimmista naisten ja kodin lehdistä. Lehti käsittelee useita eri asioita, ja sieltä löytyy tavallisten ihmisten ja julkkisten haastatteluja, artikkeleita terveydestä, perheestä, ihmissuhteista, sisustuksesta, hyvinvoinnista, liikunnasta sekä ruoasta.

Itse tilasin tämän lehden joululahjaksi äidille viime vuonna, ja on kuulemma jokainen lehti luettu alusta loppuun. Kyseessä on siis todistetusti hyvä joululahja naiselle.

Tieteen kuvalehti lahjaksi miehille
Tieteen kuvalehdestä kirjoitin jo aiemmin ja täytyy sanoa, että kyseinen lehti on yksi suosikeistani, ja se on tullut minulle jo vuosien ajan. Tieteen Kuvalehti käsittelee tiedettä, tekniikkaa ja historiaa, minkä vuoksi jokainen lehti on erittäin mielenkiintoinen.

Mielestäni Tieteen Kuvalehti on oivallinen lehtivalinta joululahjaksi miehelle, vaikka lehteä voikin toki lukea kuka tahansa tieteestä, historiasta ja tekniikasta kiinnostunut. Tämä kyseinen lehti on menossa tälle joululle tilaukseen eräälle ystävistäni.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus