TOP 5 Helsingin juhlatilat, joihin saa tuoda omat juomat

  • Venuu.fi

Kotibileet ovat hauska konsepti, mutta jos vieraita on runsaasti, neliöt tulevat usein vastaan. Onneksi Helsinki on pullollaan juhla- ja saunatiloja, jotka voi varata kokonaan oman seurueen käyttöön ja joihin saa tuoda omat juomat sekä ruoat. Tässä TOP 5 -lista Helsingin parhaista juhlatiloista!

1. Villa Salin, Lauttasaari

Lauttasaaressa sijaitseva Villa Salin tihkuu tunnelmaa.
Lauttasaaressa sijaitseva Villa Salin tihkuu tunnelmaa.


Tunnelmallinen merenrantahuvila rauhallisessa miljöössä, kuitenkin lähellä Helsingin keskustaa. Vuonna 1902 rakennetusta huvilasta löytyy astiasto omia juoma- ja ruokatarjoiluja varten. Villa Salinissa on myös useita nukkumapaikkoja, joten pääkaupunkiseudun ulkopuolelta saapuvalle juhlaväelle hoituu samalla majoitus.

Lue lisää Villa Salinista

2.White Sand Boat

White Sand Boat
White Sand Boat


Aloha - upota varpaasi hiekkaan! Täältä löytyy mahdollisesti kaupungin paras puusauna ja peräkannen paljussa kelpaa lilliä merimaisemia ihaillen. Kannen alta löytyy piraattiteemainen alakerta ja kirsikkana kakun päällä: karaokelaitteet!

Lue lisää White Sand Boatista

3. Saunat.fi Punavuori

Punavuoren tyylikkäästä saunatilasta löytyy jopa poreallas.
Punavuoren tyylikkäästä saunatilasta löytyy jopa poreallas.


Saunat.fi Punavuori sijaitsee Alvar Aallon suunnitteleman talon kellarikerroksessa. Saunatila sopii mainiosti niin rentoihin saunailtoihin, kokouksiin tai juhliin. Tilasta löytyy myös keittiö, jota voi käyttää apuna omien tarjoilujen säilytyksessä ja valmistuksessa. Loungesta löytyy yhden pöydän äärestä 12 istumapaikkaa, mutta tilat mahdollistavat suuremmankin porukan illanistujaiset.

Lue lisää Saunat.fi Punavuoresta

4. Juhlahuone 146, Meilahti

Juhlahuone 146 on hiottu juhlatila vaativaankin makuun.
Juhlahuone 146 on hiottu juhlatila vaativaankin makuun.


Kaunis ja tyylikäs juhlatila Mannerheimintien varrella. Sopivan intiimiin ja ja hyvällä maulla sisustettuun tilaan mahtuu jopa 70 vierasta, istumapaikat sekä astiasto järjestyvät noin 40 vieraalle.

Lue lisää Juhlahuone 146:sta

5. Stidilä, Kallio

Stilidä on suosittu juhlatila Kalliossa.
Stilidä on suosittu juhlatila Kalliossa.


Rustiikkinen, urbaani ja jännittävä tapahtumatila Kallion sydämessä, Elannon korttelissa. Stidilästä löytyy vankkaa kokemusta juhlista, sillä vuosien varrella siellä on juhlittu satojen ihmisten synttärit, karonkat, valmistujaiset, häät, pikkujoulut ja läksiäiset. Juhlatila on parhaimmillaan 30-60 vieraan tapahtumissa ja mikä parasta, sieltä löytyy myös saunatila.

Lue lisää Stidilästä

Etkö löytänyt sopivaa tilaa? Katso kaikki juhlatilat Venuu.fistä!

Venuu.fi on Suomen suurin tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät tilat juhliin, kokouksiin, yritystilaisuuksiin ja saunailtoihin.

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.