Venuu.fi

Venuu.fi esittelee Helsingin upeita, persoonallisia ja uniikkeja juhla-, sauna-, ja tapahtumatiloja. Lisäksi hyviä vinkkejä juhlien järjestämiseen.

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2023.

TOP5 Parhaat saunatilat Turussa

Suunnitelmissa ikimuistoinen saunailta, synttärit, pikkujoulut tai vaikka off-site kokouspäivä kaveriporukan tai tiimin kesken? Turku on täynnä toinen toistaan upeampia saunatiloja – niin keskustan tuntumassa kuin luonnon helmassa merimaisemissa. Listasimme alle parhaat vuokrattavat saunatilat Turussa!

1. Kulma / Klubitila


Upea Kulman Klubitila on saunatila täynnä tyyliä ja viihtyisää tunnelmaa! Aivan Turun keskustassa sijaitseva vuokrasauna sopii loistavasti erilaisiin juhliin ja kokoontumisiin aina synttäreistä off-site kokouspäivään. Kokonaisuudessaan tilaan mahtuu jopa 35 henkeä illanviettoon. Tähän saunatilaan voit tuoda omat juomat ja ruokatarjoilut järjestyvät helposti Kulman keittiöstä.

Lue lisää Kulman Klubitilasta

2. Villa Wolax / Kommodorin rantahuvila


Ihastuttava Villa Wolaxin rantahuvila tarjoaa puitteet isommankin porukan illanviettoon, kokoukseen tai juhlaan meren rannalla! Saunatilaan sopii jopa 60 henkeä ja itse saunankin lauteille mahtuu kerrallaan jopa 25 saunojaa. Tämän saunatilan timantti on tilava terassi ulkoporeammeineen sekä uimaranta vain muutaman metrin päässä saunalta.

Lue lisää Villa Wolaxin Kommodorin rantahuvilasta

3. Sirkkalan Sauna


Yksi Turun vanhimmista tilaussaunoista ihastuttaa niin virkistyspäivissä kuin synttärijuhlissa! Modernilla otteella, mutta vanhaa tunnelmaa kunnioittaen remontoitu saunatila on nappivalinta pienemmän poppoon kokoontumisiin. Lauteille sopii kerrallaan noin 8-10 henkeä, mutta kokonaisuudessaan tilaan mahtuu mukavasti noin 15 henkeä. Etäohjattavan kiukaan ansiosta tilan sauna on aina valmis heti tultaessa!

Lue lisää Sirkkalan Saunasta

4. Myyntimiesten Sauna


Ihanasti ajan patinoima Myyntimiesten sauna Airiston merimaisemissa on saunatila parhaimmillaan! Tunnelmallisen saunan lauteilta on suorat näkymät merelle ja omalta laiturilta pääsee myös pulahtamaan virkistävään veteen löylyjen välissä. Tilava oleskelutila pöytineen istuttaa jopa 40 henkeä, joten juhlapäivää tai muuta tapahtumaa voi viettää hieman isommallakin joukolla!

Lue lisää Myyntimiesten Saunasta

5. Miss Klose Smokery & BBQ / "Vanha Koffin Sauna"


Retrohenkeä huokuva Vanhan Koffin sauna on persoonallinen ja viihtyisä saunatila jopa 30 hengelle. Tule itse kokemaan miten saksalaisen oluthuoneen tunnelma ja amerikkalaisen BBQn meininki yhdistyy suomalaisiin löylyihin. Saunatilaan voi tuoda omat juomatarjoilut, mutta herkulliset BBQ-herkut järjestyvät talon puolesta. Täällä järjestyy loistavasti niin rennot kokouspäivät ja tiimi-illat kuin synttärit tai kisakatsomokin.

Lue lisää Vanhan Koffin saunasta


Etkö löytänyt sopivaa tilaa? Katso kaikki Turun saunatilat Venuu.fi:stä!

Venuu.fi kerää yhteen Suomen suurimman kattauksen tapahtumatilojen ja -palveluja, josta löydät esimerkiksi tilat häihin, juhliin, kokouksiin, yritystilaisuuksiin ja saunailtoihin.