Ikea tuo vegehodarin valikoimiinsa

Hodaria testataan nyt Ruotsissa ja elokuussa se on saatavilla koko Euroopassa.

Ikean uuden vegehodarin luvataan olevan maukas ja ympäristöystävällinen, sekä yhtä ikoninen kuin perinteinen lihahodari. Ikea haluaa inspiroida ihmisiä terveellisempään ja kestävämpään kuluttamiseen. Vegehodarin tuleminen on osa Ikean suunnitelmaa lisätä enemmän kasviperäisiä tuotteita valikoimaansa.

Vegehodari on kehitysasteella ja useita testejä ja prototyyppejä on tehty, jotta löydettäisin oikea tasapaino ainesosille ja koostumukselle. Viikolla seitsemän yhtä hodarin versiota testataan Ikean Ruotsin Malmön liikkeessä.

“Aina kun teemme uusia tuotteita, me varmistamme, että se on herkullinen ja asiakkaamme pitävät siitä. Ei ole järkeä tehdä ympäristöystävällistä tuotetta, jos se ei ole maukas. Joka vuosi 660 miljoonaa ihmistä nauttivat Ikean ruuasta ja me näemme, että tässä on mahdollisuus sekä vastuu tarjota ruokaa, joka on hyväksi ihmisille ja planeetalle”, sanoo Michael La Cour, Ikea Food Services AB:n toimitusjohtaja.

Ikean hodarilla on pitkä historia alkaen vuodesta 1981, jolloin Ingvar Kamprad asetti sen hinnaksi viisi Ruotsin kruunua. Tänäkin päivänä hodaria tarjoillaan Ikeoissa ympäri maailman. Vegehodari tulee Euroopan Ikeoihin elokuussa 2018.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi