Kuusi uutta kasvisruokatuotetta, joita pääset maistamaan Vegemessuilla

Sipsarit ja vegeystävät, olkaa valmiina!

Kuva: Vegemessut

Kasvisruoka on viime vuosien aikana vahvistanut paikkansa ravintola- ja vähittäiskauppamarkkinoilla, eikä se ole enää pelkästään ohimenevä ilmiö, vaan varteenotettava vaihtoehto sekasyönnille. Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävillä Vegemessuilla päästään maistamaan lukuisia uusia vegetuotteita, jotka maistuvat monelle sipsarille ja kotikokille. Tässä järjestäjien poimintoja tulevien messujen tarjonnasta uusien vegetuotteiden näkökulmasta. Liput Vegemessuille myy Tiketti.

Apetit Kasvisjauhispizza ja Vegepops porkkana - vadelma

Pizzan päällä on runsaasti rouhittua kasvisvjauhispyörykkää, tomaattikastiketta, basilikarucolapestoa ja vegaanista juustoraastetta. Uusi Vegepops -kasvishedelmäjään makupari on porkkana-vadelma.

Gold & Green Miniburger Kit

Nyhtökaurafirma Gold & Green tuo markkinoille burgeripaketin, joka pitää sisällään kaurasämpylät ja nyhtökaurapihvit, sekä vegaanisen majoneesin ja BBQ-kastikkeen.

Hoviruoka Kaurainen ohrapuuro

HoviRuoan suositun Vege-sarjan uusin tulokas on Kaurainen ohrapuuro. Myös vanha tuttu maidoton riisipuuro on saanut uuden raikkaan ilmeen.

Jalotofu Jalotempe

Tempe on on vanhan indonesialaisen perinteen mukaan palkokasveista fermentoimalla valmistettu kasviproteiinituote. Vegemeessuilla lanseerataan Hernetempe, Härkäpaputeme ja Original Soijatempe.

Baba Foods Green Hummus

Baban tuoteperhe saa lisäyksen Green Hummuksesta, joka sisältää muun muassa valkosipulia ja tuoretta persiljaa.

Tarquinia Seamore

Merileväpekonia, -pastaa ja -wrappeja tarjoilee Tarquinia. Merilevä on terveellistä ja maapallolle kestävää ruokaa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi