Ninja Sarasalo

Pariisin prinsessa

17-vuotiashuippumalli Ninja Sarasalo puhuuruuasta, pojista ja mallimaailman kusipäistä. Jaana Rinne johdattelee.

Tiikeripaitaja toffeenväriset buutsit ovat minuutilleen ajoissa. Ryhti puhuuitsetuntoista kieltään, ja äiti on duunannut pitkiin hiuksiinkiharoita. Huippumalli Ninja on saapunut Sas Radisson Hotelliin.Hän ei halua jäädä Stroget-kahvilaan nauttimaan kevään ensimmäisistäauringonsäteistä. ”Mulla on oma pöytä tuolla herrojen puolella."

Mennäänsinne. Täähän on makee. Upottavat nahkanojatuolit ja sikariporrastamuissa loosheissa. Täälläkö sä vedät päivittäisen Caesarsalaattisi?"Joo,silloin kun mä istun täällä. Mä diggaan siitä shrimpseillä."

Mutta majoneesi? "Yök, ei ikinä. Ne tekee sen täällä oliiviöljyyn. Mä olenmuuten addiktoitunut Cocis Lightiin."

Onko sushiedelleen sun lempiruokaa? "On, ja Kabuki on mun suosikki. Suomeen pitäisi saada lisääjapanilaisia. Macit pois ja sushibaarit tilalle!"

Sä oletnyt jokapaikassa. GQ:n viimeisessä numerossakin oli keskiaukeamanpin-up foto susta. Oletsä kokonaan muuttanut näihin sikariporrasmestoihinvai hengailetsä vielä Kannelmäessä? "Molempia. Mä voin tilatasviitin täältä ja bailata, mutta yhtä hyvin mä voin mennä kavereidenkanssa dokaamaan bisseä puistoon. Mä en ole muuttunut. Duuniensuhteen mä olen tullut vaativaisemmaksi. Mulla on entistä enemmänitsetuntoa. Mutta se ei ole kusipäisyyttä. Tää on mun ammattija mä tykkään siitä." Tiedätkö sä jo nyt sun tämän kevään keikoista?

"Mä tiedänmuutamia juttuja. Ja onhan mulla Pariisissa toimisto joka pitäämusta huolta. Keväällä mä lähden New Yorkiin. Mä olen nyt ollutniin pitkään Pariisissa, ettei saa antaa ihmisten kyllästyä. Mälähden mutsin kanssa Espanjan rannikolle lepäämään kylpylään pariksiviikoksi. Joogaa ja hierontaa. Ehkä mä herään eräänä aamuna jakaikki on ohi, mutta en mä usko siihen. Mussa on ainesta muuhunkinkuin malliksi. Mä olen ollut syntymästäni artisti. Mä pärjäänaina."

NäitsäElite-dokumentin? Ovatko namu-sedät lähestyneet sua?"Mä osaan puolustaa itseäni. Mä voin ottaa niiltä drinkinja hymyillä.Kaikkea ei voi Elite-jutussakaan laittaa Eliten syyksi.Onhan se järkyttävää, ja jos mä näkisin Eliten pomon, mä iskisinsitä nyrkillä naamaan. Mutta. Jotkut tytöt pitää seksistä, jajos sä olet Veikka Venäjältä etkä ole koskaan saanut itsellesimitään kaunista, limaäijä on mahdollisuus."

Uskotsähoroskooppeihin?"Mä oon niin härkä. Joo, täytän ensi kuussa 18. Vihdoinkin!No, enhän mä enää kunnolla edes dokaa, kun mulla on niin hyväpoikaystävä. Kim on tarkka, se katsoo mun ruokavaliota ja tollaista.Mulla ei ole tosin koskaan ollut ongelmia ruoan kanssa, mä olenvaan syönyt."

Siis anoreksiaon sulle tuntematon tauti. Miksei puhuta siitä, että se on mielisairaus?"Totta. Se on korvien välissä. Ja erittäin vakava ongelma.Siihen voi kuolla, ihan samalla tavalla kuin heroiiniin. Eivätnarkkaritkaan ole vaan narkkareita vaan sairaita."

Mitä mieltäolet siitä, että Salatuissa Elämissä puhutaan huumeista?"Missään nimessä ei saisi lopettaa huumeista puhumista. Eiviisvuotiaiden tarvitse katsoa Salattuja Elämiä!"

Ehkä kannattaisijättää tv-ohjelmat moralisoimatta ja varoittaa Idästä tulevistahuumekuskeista. Niistä jotka myyvät kadulla kahtakymmentä eriväristäpilleriä."Niinpä. Päivän lehdet voisivat kirjoittaa välillä muustakinkuin Vanessa Forsmannin uusimmasta miesystävästä. Vaikka siitäkuinka monta nuorta kuolee vuodessa huumeisiin. Millä tavallaasiat ratkaistaan? Puhumalla. On opittava juttelemaan ongelmista."

Mallithanovat nykyajan rockstaroja. Ajatteletsä, että sun pitäisi näyttäämuille esimerkkiä?"Mä taidan olla vähän huono esimerkki, poltan tupakkaa jajuon samppanjaa."

Kuinkapaljon sulla menee päivässä röökiä?"Huonona päivänä menee aski."

Sun täytyyvähentää."Joo."

Mikä onasenne, jolla mallimaailmassa pärjää?"Joka kuuhun kurkottaa, se katajaan kapsahtaa ja muut suomalaisetsananlaskut ovat ihan bullshittia. Maailma on kova, se on menossabisnekseksi, mutta jotenkin kovassa menossa pitäisi säilyttääluonnonlapsijuttunsa."

Olitsä Suomessa, kun maalle valittiin naispresidentti? "Mä olin silloin Pariisissa, mutta Halonen on jees, se puolustaavapaus-Suomea."

Se eiole naimisissa, ei kuulu kirkkoon, meinaavatko nämä seikat jotainsulle?"Ne on jees. Presidentti on vähän vapaamielisempi kuin muut,se on allright. On siitä ollut puhetta meidän jengissä."

Keitäsiihen kuuluu?"Sanna Saastamoinen, sen kundikaveri... suomalaismafia Pariisissa.Me käydään yhdessä kahviloissa, joskus näyttelyissä. Ei me mitäänjärkevää tehdä, siis käydä kirjastoissa lukemassa."

Mistä tejuttelette?"Ei ainakaan kundeista. Mä en ole kana. Mä en ole mikään juoruakka,mä opin sen varmaan jo pienenä, kun mä leikin paljon poikien kanssa.Me puhutaan pinnallisia ja syvällisiä – me ollaan kaikki vähänpoikatyttöjä."

Saattekote kadut sekaisin?"Pariisissa miehet rakastavat naisia, ja ne näyttävät sen.Kun palaa Suomeen, ajattelee, että voi kun mä oon muuttunut rumaksi,kukaan ei reagoi! Jos joku on flirtti, niin mä oon. Toisaaltamä olen hirveän ujo. Mussa on kaksi eri persoonaa."

Olitkosä tän kevään näytöksissä mukana?"En, mä olin Kuubassa kuvauksissa. Tehtiin Italian Amicaa.Hienoa valokuvastooria."

Kuinkatärkeä on mallin ja valokuvaajan suhde?"Valokuvaajan pitää olla inspiroiva. Mielummin mies. Ei mullaole hyvä olla, jos valokuvaaja sanoo: Nice, beautiful, one more,ciao... En mä ole mikään nukke."

Ketkäovat mallimaailman kusipäitä?"Stylistit. Olen törmännyt inhottaviin stylisteihin. Ne vaanovat ilkeitä ihmisiä. Jos tulee paha olo mä soittelen kännykällä.Puhun vaikka mutsin kanssa."

Sä oletnimennyt sun uran huipuksi Jean-Paul Gaultierin parfyymi-kampanjan,jolle tehtiin nyt vuoden jatkosopimus. Minkälainen tyyppi on Gaultier?"Se on ihan hullu, se on ihana. Mä tykkään siitä tosi paljon."

Miksi monetparhaista suunnittelijoista ovat homoja?"Ne rakastavat naisia. Eivät halua koskea, mutta kohtelevattosi huomaavaisesti. Mä tulen paremmin toimeen homojen kuin heteroidenkanssa. Gaultier ymmärtää persoonallisuutta, etteivät kaikki olesamasta muotista. Mä esimerkiksi olen pyöreämpi kuin useimmatmallit."

Mistä säolet perinyt sun eksoottiset piirteet? "Isänäidiltä, vaikka sekään ei ole täysin mun näköinen. Pienenä munsisko luuli, että mut on adoptoitu, kun mä en ollut kenenkäännäköinen. Tää lookki on tullut Venäjältä ja Ruotsista isoäidinpuolelta."

Sun systerikintekee mallinduunia. Mikä on ollut teidän pahin flaidis?"Tukkaa on revitty päästä, ja kun olin juuri kasvamassa teiniksi,pahin häpäisy oli se, kun Misa heitti mun alusvaatteet ikkunasta."

Saatsäolla rauhassa stadissa?"Joskus julkisuus ahdistaa, mutta whatever, ei se ole mikäänongelma."

Olitsäjo koulussa lonely rider?"Meitä oli kolmen tytön paholaisjengi koulussa. Mä halusinolla kova. Mutta vaikka bisnes on kovaa, ei tarvitse muuttua koneeksiniinkuin Matrixissa. Mulla on aina tällainen hippy-hippy hihhulihei fiilis."

Bisnesottaa valtion paikan. Poliitikot palvelevat bisnestä."Rahaa."

No, mitäme tehdään köyhille joilla ei ole fyrkkaa?"Kun näkee Pariisissa kengättömän naisen ja lapsen, jotkakerjäävät rahaa pakkasessa ja rikkaat akat viilettävät ohi turkiksetpäällä, mua inhottaa tuollainen. Ja joku opiskelija heittää niillesäälistä vaikka viimeiset rahansa. Mäkin haluan auttaa, mä annanaina niille. Niitä jotkat eivät pysty huolehtimaan itsestään täytyyyhteiskunnan auttaa, selvä se. Toinen mitä mä en voi sietää oneläinten väkivaltainen kohtelu, tai jos ne jätetään näkemään nälkää.Mä hyökkään kimppuun ja saan hedarin. "

Fyrkkaaei kannata palvoa. Jos sitä alkaa liikaa kumartamaan, myy jonainpäivänä fyrkasta persettään. "Niinpä. Mun mutsikin aina terottaa tota. Niillä meni 80-luvullatosi hyvin taloudellisesti, mutta mutsi sanoo aina ettei se enäähalua mammonaa."

Jeesaatsäsun mutsia?"Joo. Systeriä ja mutsia."

Seon hienoa. Sä olet HIMin uudella videolla?"Joo, mä pidän huumaavasta musiikista. Sellaisesta, jossa lauletaanikävistä ja pahoista asioista. David Bowie, Doors, reggae, blues.Vanhat miehet laulamassa möreällä äänellä. Teknoa mä vihaan. Mäsaan hedarin jos bileisssä soitetaan teknoa."

Se on tänkonejan robottimusaa."Siinä ei ole sydämen saundia. Marilyn Monroesta mä tykkään.Mä en tykkää nykyajan teinipopista. “En voi ikinä elää ilman sua"-paskaei vetoa muhun. John Lennon, Beatles, Rolling Stones, vanha musiikki.HIM on hyvä. Mä uskon että ne breikkaa muuallakin."

Onks sullejo tarjottu levytyssopimusta?"Joo, mutta mä otan vasta sitten tosissaan, kun asialla onhyvä tyyppi, joka tajuaa mitä mä haluan."

Mitkäasiat tekevät ihmisestä kauniin?"Hyvyys ja rehellisyys. Ystävät ovat kauniita. Se näkyy, josihminen on hyvä."

Voiko sunalalla luottaa ensivaikutelmaan?"Voi, mutta mä en luota enää. Riittää, jos joku tekee pahaajollekin jonka mä tunnen. "

Millainenmiesmaku sulla on?"Kimi (Herold) ihmettelee mun miesmakua. Mä en piittaa pitkistäja komeista, muhun uppoaa paremmin tietty charmanttius ja salaperäisyys.Kimi tosin on söpö ja komea, mutta se on samalla salaperäinen.Ihmisistä näkee heti minkälaisia ne ovat. Mallibisneksessä eiole hirveästi järjenjättiläisiä. En mäkään ole mikään Einstein,enkä mä osaisi ehkä vastata joihinkin yleistietoa vaativiin kysymyksiin,mutta niissä jutuissa mitä mä haluan tehdä, ei tarvita kirjaviisautta."

Seuraatsäpolitiikkaa?"Mä inhoan politiikkaa, mutta samalla mua kiinnostaa se kierous,millä ne käsittelevät kansaa."

Jotkutpoliitikot haluavat kyllä ihan tosissaan hoitaa ihmisten asioita."Tarja Halonen oli samassa teeveeshowssa, ja siinä oli hyväfiilis."

Mitensä muuten hoidat sun kondista?"Mä olen peruslaiska. En ole mitenkään innokas aerobiccaaja,käyn joskus Pace-tunnilla. Mä olen sellainen kävelijä. Seksilläkinpysyy kunnossa."

Japanija Tokio ovat isoja trendejä muodissa, sisustuksessa ja ruoassa.Senkö vuoksi sun lookki myy?"Varmaan. Pariisissa on Ninja-niminen ravintolakin. Nyt mävärjäsin hiukseni vaaleammiksi, mä kyllästyin mustaan tukkaan."

Toi onLolita-nukke -juttu."Kim on ostanut mulle Japanista nuken, joka matkustaa ainamun mukana, se tuottaa onnea. Mä uskon tollaisiin juttuihin, onihan hyvä uskoa johonkin. Jumalaan mä uskon myös, voi olla vaikkakuinka monta Jumalaa."

Kuulutsäkirkkoon? "Joo."

Eiks suahäiritse, miten ne suhtautuvat homojen avioliittohankkeisiin?"Häiritsee. Se on väärin. Ei Jumala oo koskaan sanonut, ettärakkaus olisi väärin. Homous ei ole sairaus, se on tunne. Josoltaisiin suvaitsevaisempia, homot voisivat adoptoida. Mutta naimisiinmenoon jees. Ruotsissakin mennään, mitä tää Suomi tässä vielä ynsäilee?Suomi on muuten ihana maa, asiat ovat kunnossa. Mutta jos meneeFerrari-lippis väärinpäin kolmen aikaan aamuyöllä nakkikioskille,saa turpaansa. Se ei ole oikein."

Jurri puhuu.Tulee nyrkkiä ja rakkaudentunnustuksia."Etäisyys on hyvä. Ei aina jaksa pussailla poskelle tai päästääjotain ihmistä ihan lähelle. Sitä on ihan että: Lopeta anna munolla! Sä olet ihan hyvä tyyppi, mutta pysy vähän kauempana!"

20 kommenttia

suomenpuhuja

23.9.2005 20:12

Missä on toimittajan kielioppi? Helpottaisi suomea puhuvan ihmisen lukemista suuresti.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Near

5.2.2006 17:33

Karsea kielioppi, mitä kirjoittajan päässä onkaan liikkunut? Vai onko liikkunnut yhtään mitään.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jotenkinkaiondiiviltava

26.2.2006 16:32

Kirjoitan ja luen suomenkieltä.Käytättekö sitä artikkeleissanne? Jos sanojen yhteenkirjoittaminenolitehokeinoolisemielestäni kehnoakikkailuajaraivostuttavaa!!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

åppå

26.2.2006 18:20

No joo kunnonkirjakiletäjavieläpäkaikkiyhteenputkeen..TOIMITTAJA OPETTELEPPA KIRJOTTAMAAN...Tänks..Kiitos ja kumarrus (ei kyllä ninjalle eikä toimittajalle vaan kaikille jotka tän sitte lukee :D)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Äidin kielenopettaja

2.3.2006 22:23

lol joku ei oikeen osaa kirjoittaa. Pitäisi varmaan peruskoulu käydä uudelleen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kommentoi

8.3.2006 11:13

Eise niin vakavaa voi olla jos on parit sanat yhteen kirjotettu, ei siit tollast "showta" tarvii pystyyn laittaa heti!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

toimittaja?

11.3.2006 13:56

Ja tämän kirjoittaja kutsuu itseään TOIMITTAJAKSI???

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Prööt

15.4.2006 21:08

Voi voi voi. Ei voi taas muuta sanoa. Kamalaa kieltä ja vielä kamalampaa tekstiä. Voi hyvät ihmiset kun oppisitte joskus jotakin!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Häiriintynyt

20.4.2006 13:37

Olipas sellasta nuorta uhoa! Kaipa tyttö tuosta kasvaa...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Samaa mieltä

20.4.2006 13:39

Kyllä tekstiltä putoaa pohja siinä vaiheessa kun oikeakielisyyttä ei ole viitsitty tarkistaa. Jotain tekstin asu aina kirjoittajastaan kertoo. Jasanojenyhteenkirjotusluoaikateinimäisttunnelmaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Siis mitä

26.4.2006 12:19

No huh huh on kyllä aivan käsittämättömän surkeaa suomen kieleä! Siis ei mitään tolkkua. Varmaan Ninjallakin nolottais jos ton artikkelin lukis - Ninjalle ylistys ja kirjoittaja äikän tunneille takas !

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Siis mitä

26.4.2006 12:20

No nyt tuli itelläkin pari typoa xD Siis * huonoa suomen kieltä

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

looppi

29.5.2006 16:23

No eipä ole järjellä Ninjaa ainakaan pilattu, heh.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jejee

31.5.2006 00:05

voi luoja :DDD

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

meerin kaveri oona

31.5.2006 10:02

moi ninja lähetä mulle sähkärii koska oot niin paras ja mä tekstaan sulle sähköposti:viivi96@luukku.com ja sä oot maailman kuulu kai tiiät meeri itäsaaren mä oon sen kaveri se on varmaan puhunut musta. no hyvää jatkoa ja kirjoittelehan T:Oona

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

miimah

6.6.2006 21:15

No eipä tosiaan järkeä näytä olevan :D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-N--

12.7.2006 07:06

Toi yhteenkirjoitus johtuu luultavasti tekstinkäsittely ohjelmasta, joka on menny latoon ne yhteen tjtn. Sitä sattuu. En ekana moittis toimittajaa.

Muuten satuitteko huomaan, että artikkeli on vuodelta 2000. Ninja ei ollut edes 18 vielä tuolloin ja hänellä meni lujaa, joten jutut sen mukasia. ; )

Vaikka mielestäni asialliselta ja fiksulta Ninja tuossa vaikuttaa. Oon kyllä lukenu typerämpiäkin haastatteluja ton ikäsiltä.

Toi yhteydenotto pyyntö oli niin söpö! : )

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Zaras

2.12.2006 04:35

Elkää nyt ihmiset olko oikeasti idiootteja! Joku helvetin raja jo kuitenkin jossain. Ninja kuitenkin mikä se olikaan... äidinkielenopettaja vai huippumalli?!
Hypätkää sinne catwalkeille ja mennään sitten ksikki yhdessä katselemaan vaikka niitä helvetin perhosia.
Jokaisen polku ei ole näköjään tosissaankaan se sama.. Voikaa lapset hyvin siellä kirjakielimaailmassanne!
Se joka toiselle kuoppaa kaivaa se itse sinne näin yleensä ottaen lankeaa..
JA elämä jatkuu vain,. :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

partanauru

24.1.2007 10:52

Sarkastisuus ei näköjään olekaan aikamme ideologia. Ainakaan kukaan ei sitä tunnista, vaikka se täräyttäisi kasvoille.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

käääk

10.3.2008 20:46

harva pystyy vetämään joka nuotin pieleen...............jonkin sortin ennätys!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi