Tänä vuonna Slush saunoo loskan pois

Marraskuussa Helsingissä käydään saunan lauteilla elämän muuttavia keskusteluja.

Kuva: STUDIO GRAND OUEST / Fotolia

Slush rynnii kaupunkiin ja tapahtuman puitteissa kehitetään toinen toistaan erikoisempia tapoja tavata ihmisiä, jotka potentiaalisesti muuttavat elämäsi. Siksi onkin erittäin luonnollista, että suomalainen startup-pöhinä viedään myös saunan lauteille.

Slush Sauna Village tarjoaa tapahtuman kävijöille erilaisia saunoja tapahtumapaikan läheltä. Messukeskuksen viereen rakentuva saunakylä pitää sisällään viisi erilaista saunaa, jotka ovat auki aamukahdeksasta iltakahdeksaan. Mestoilta löytyy myös poreallas sekä höyrysauna. Saunavalikoimaan kuuluvat muun muassa eräsauna, venesauna sekä sähkö- ja puusaunat.

Tapahtuman kävijät voivat pyörähtää löylyissä milloin vain tapahtuman aikana, mutta niitä voi myös varata yksityisempään käyttöön. Järjestäjät vinkkaavat varaamaan saunavuoron seminaaripäivän ja iltabileiden väliin, mutta muitakin käyttötarkoituksia voi keksiä. Mikä osoittaisi suomalaisen yrittäjän mielenlujuutta sijoittajalle paremmin kuin ilmekään värähtämättä pitchaaminen sadan asteen löylyissä. Tosin siinä vaiheessa ulkomainen raha saattaa paeta paikalta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi