Teuvo Loman

Muovin Kuningas

Kymmenen vuotta sitten yksi tyyppi kertoi tilanneensa Hesarin vain nähdäkseen mun kuolinilmoituksen, tilittää Teuvo.
Kymmenen vuotta sitten yksi tyyppi kertoi tilanneensa Hesarin vain nähdäkseen mun kuolinilmoituksen, tilittää Teuvo.
Teuvo Loman on ollut bodari, vaatesuunnittelija, kampaaja, huulimalli. Ottanut otsaansa botoxia ja esitellyt homorakkautensa juoruaviisissa jo valovuotta ennen Sillä silmällä-buumia. Nyt Teuvo on tehnyt myös levyn. Onko hän koskaan valmis?

Aurinko jää Hotelli Presidentin ulkopuolelle. Leopardihousuinen, mustaan puseroon sonnustautunut Teuvo Loman seisoo vihaisena hotellin aulassa.

“Mikset sä soittanut? Luulin, että olet joutunut onnettomuuteen.”

Kerron lähettäneeni kaksi viidentoista minuutin myöhästymistä pahoittelevaa tekstiviestiä. ”

“Mun kännykkä ei ota vastaan tekstiviestejä. Sun olisi pitänyt tajuta soittaa!”

Luulin jokaisen kännykän ottavan vastaan tekstiviestejä.

“Se tukkeutui sen jälkeen kun olin Levyraadissa. Sinne tuli kuusisataa viestiä.”

Oho. Haluatko syödä jotain? Citylla ei ole piikkiä, mutta tarjoan mielelläni.

“Ai ei piikkiä? Tosi outoa. Tähän menee kuitenkin koko päivä...Tämä on ensimmäinen iso henkilöhaastattelu, jonka annan ilmaiseksi. Olen ottanut joka ikisestä rahaa.”

Kuinka paljon?

“En mä halua puhua summista, mulla on vaitiolovelvollisuus.”

Salarakkaat pyysivät myös rahaa. Haastatteluilla rahastamista kutsutaan “kuvauspalkkion metsästykseksi. ”

“Hei, mä en halua, että sä kirjoitat City-lehteen tämän olevan ensimmäinen kuvaus, jonka mä teen ilmaiseksi! Olen muutenkin ihan hermona, koska en tiedä mikä tämän jutun aihe on. Kuvaajan kanssakin tuli heti hankaluuksia. Se yritti pakottaa mun päälle valkoisen t-paidan! Mä haluan olla omissa vaatteissa, koska olen itse luonut oman tyylini. Siihen kuuluu koruja ja kaikkea, ja se kuvaaja yritti ottaa multa korutkin pois. Eihän presidenttikään aja itseään kaljuksi pyydettäessä.”

Vanhanen pani päähänsä mustat lasit. Rautiaisella on hienoja ideoita. Ehkä hän halusi esittää sinut viattomana.

“Ei musta saa tämän ikäisenä viatonta. Se haukkui mua sitäpaitsi lihavaksi. Lähentelen helvetti jo viittäkymmentä, en mä voi olla enää mikään kukkakeppi! Se pyysi vetämään vatsaa sisään niin, etten pystynyt hengittämään, ja sanoi: rentoudu, kasvot rentoina! Mahdotonta. Ja se t-paita...kai se halusi jonkun Marlboro Man -systeemin.

Kuvattaessa tein kaikkea kreisiä. Heitin päätä taaksepäin, annoin huutoja, panin cowboy-hatun päähän ja katsoin lierin alta sivusilmällä. Tein tosi makeita lookeja. Loppujen lopuksi kuvaajakin tykkäsi niistä.”

No hyvä. Helsinki City boy on tämän hetken vitsi stadissa. Mikä sun levy-yhtiö on?

“Maki Kolehmaisen Helsinki Records.”

Huulet teki Huulille biisin?

“Tuo on hyvä pointti. Ei siinä tietenkään huulista ollut kysymys. Sillä nyt on kaksi kertaa isommat, hei!”

Onhan sullakin isot?

“Niin on. Olen ollut Taffel Chipsin huulimallina. Olin mainoskuvauksessa järjestelijänä, ja kun me ei löydetty tarpeeksi täyteläisiä naisen huulia mä tein koko homman. Mun huulet olivat valtavina, pysäkin kokoisina pitkin Stadia.”

Mitä sulle maksettiin huulien käytöstä?

“Kasvoista maksetaan enemmän.. Hei, en mä muista, mulla oli viime vuonna niin paljon duunia.”

Jos olisin sinä, lanseeraisin huuleni seksikkäimpänä ruumiinosana.

“No se on tehty monta kertaa, Exit-lehdessä ja muualla. Hei muuten, se valokuvaaja varoitti susta. Se sanoi, että kaikki mitä sinulle puhuu päätyy lehteen. Ei se sanonut, että olet paska tai jotain, mutta... Musta on kirjoitettu niin paljon ilkeitä asioita, etten enää välitä. Pakkohan teidän toimittajienkin on tajuta, missä raja kulkee?”

Ilman muuta.

“Mut on valittu Suomen Rumimmaksi Ihmiseksi, ja Saimi Nousiainen kirjoitti Imagessa, että: Teuvo Loman on elähtäneen bodarin näköinen, raukka, joka yrittää epätoivoisesti opetella kampaamaan.

Olen voittanut 80-luvulla viisi Suomen mestaruutta, opettanut kampaamokoulussa ja lisäksi suorittanut kampaajien keskuudessa harvinaisen ylemmän ammattitutkinnon! Lisäksi olen opettanut Toni& Guy Academyssa Roomassa. Saimi väitti, että mä vasta opettelen kampaamaan!”

Olet bodannut. Milloin?

“Olin fitness-kisoissa 36-vuotiaana, eli kahdeksan vuotta sitten. Mä en tajua, mistä se on...”

Olisiko maailmassa jotain tärkeämpää kuin ulkonäkö?

“Niille se on tärkeätä...Netissäkin lukee, että mut pitäisi vasaralla tappaa mun oven eteen.”

Älä lue niitä.

“Herjoja tulee sähköpostilla. Olen alkanut deletoimaan meilia, en lue, ellei lähettäjän nimi ole tuttu. Kymmenen vuotta sitten yksi tyyppi kertoi tilanneensa Hesarin vain nähdäkseen mun kuolinilmoituksen. Sille mä vaan nauroin, mutta Iltalehden juttu sattui oikeasti. Paola Suhonen väitti mun rättien pilanneen missimme mahdollisuudet. Sori vaan, mutta yksikään puvuista ei ollut mun suunnittelema.”

Putosin. Mistä misseistä oli kysymys?

“Miss Universum-puvustosta. Silloin mua sattui. Menetin paljon työmahdollisuuksia sen jutun takia. ”

Kärsit kaikesta. Miksi sinua potkitaan päähän?

“Musta joko tykätään tai vihataan, koska olen suora. Ne ystävät, jotka kestävät sen, pysyvät. Ja hei, en mä yleensä valita. Olen yhdeksänkymmentäprosenttisesti hyvällä tuulella, soittelen ja kerron hyviä asioita.”

Peruutetaan alkuun. Olet kotoisin Espoosta?

“Lintuvaarasta. Meillä oli neljä lasta, kaksi broidia ja yksi systeri. Äiti oli yksinhuoltaja.”

Mitä äitisi tykkää Helsinki City Boysta?

“Mutsi kuoli kun olin viisitoista. Se juttu on käyty mediassa niin monta kertaa läpi, etten suostu enää puhumaan siitä.”

Sori, en tiennyt tuosta.

“Olisin halunnut, että äiti olisi nähnyt tämän kaiken. Halusin jo pienenä näyttää sille, miten hyvin pärjään.”

Entä isä?

“Sekään ei elä enää. Me olemme täysorpoja. Monet ihmettelevät, miten olen kestänyt nuorisokodissa asumisen ja kaikki, mutta hei, ihmiset ovat erilaisia. Yhden maailma loppuu kun kynsi menee poikki, toinen kestää mitä tahansa. En mä usko, että mun elämässä on sen enempää vastoinkäymisiä kuin muilla. Mä olen hurjan vahva, en pidä itseäni mitenkään traagisena.”

No kerropa jotain hauskaa.

“Olen ollut rakennuksilla talkootöissä. Kun remonttimiehet kuulivat tulostani ne olivat ihan angstissa, pelkäsivät, että olen joku hirveä hinuri, mutta huomasivat parissa päivässä, että olen ok, kuin kuka tahansa jätkä.”

Millaista oli olla nuori homo maassa, jossa homous oli rikos?

“80-luvulla kävin läpi helvetin, oksensin omaa homouttani. Mua yritettiin muuttaa psykiatrisessa hoidossa heteroksi, sain suunnilleen sähköshokkeja.”

Nyt on parempi?

“Olen sairaan onnellinen voidessani olla se mikä olen! Kauheinta oli pettää sekä itseään että naista, tein niin kahdeksan vuoden ajan.”

Onko julkihomoudestasi ollut haittaa?

“Asuntoni on tuhottu kaksi kertaa. Kyllä mä kestän, mutta tiedän muutamia, jotka ovat kaapista ulos ryömittyään tappaneet itsensä.”

Olet tämän hetken kuumin julkkishörhö. Millainen julkkis omasta mielestäsi olet?

“En ole muoti-ilmiö. Olen ihminen, jolla on aina ollut näitä tunteita...”

Kyllä sinä olet muoti-ilmiö.

“Mä olen kuitenkin ollut jo viisi vuotta julkisuudessa....”

Mutta olet juuri nyt hot. Oletko megajulkkis vai Seiskaa lukevien inside-vitsi?

“Seiska on aikalailla jättänyt mut rauhaan. Viime aikoina juttua on ollut Me Naisissa, Avussa, Iltalehdessä, Ilta-Sanomissa ja Ohossa. Seta ei suostu kirjoittamaan musta sanaakaan. Niiden mielestä mä voisin painua suolle, koska luon pintaliitokuvaa homoista. Höh. Mähän olen aito, olen se mikä olen. ”

Olet jo kertonut itsestäsi melkein kaiken. Onko jotain mitä ei ole paljastettu?

“Ravintoloissa ei tarvitse istua yksin! Multa on myös alettu pyytää nimmareita. Se naurattaa ja jännittää. Mietin, miksi ihmiset haluavat niitä, ja olen sen verran vainoharhainen, että olen muokannut uuden nimikirjoituksen. Sen varalle, että joku käyttäisi sitä vekselissä tai väärentäisi mun nimen. Kirjoittaessani ensimmäistä kertaa nimmarin nappasin paperin takaisin ja kirjoitin uuden tikkukirjaimilla!”

Teuvo, tuo on kipeää.

“Kai sullakin on omat kipeät hetkesi? Tuolla asenteella on juurensa. Olen kerran menettänyt koko omaisuuteni.”

Olet tehnyt töitä meikkaajana ja kampaajana sekä ommellut vaatteita. Miksi ryhdyit laulamaan?

“Ehdin ommella vaatteita 25 vuotta! Laulaminen on ollut pitkään mun iso haave. Tein vuonna 1988 ensimmäisen sinkun, ja sen jälkeen en ole päässyt laulamisesta. Olen laulanut Varsovassa, Tukholmassa ja laivoilla.”

Puhutaan vähän tyylistä. Pukeutumisessasi on vaikutteita mustalaislookista?

“Opin sen Andylta, ja se jäi päälle. Kun The McCoys Show alkoi, stailasin Andyn ja Angelan kanssa jonkun teeveelehden kannen. Kun Angela näki meikäläisen hörheltävän paikalle se kiljaisi: This is my man! Samana yönä ohjelman meikkaaja sai kenkää ja mut palkattiin tilalle. Kävi pieni sukupuolenvaihdos, naismeikkaaja muuttui mieheksi.

Meistä tuli hyviä ystäviä, ja vähitellen Andy alkoi ladella mulle tyyliohjeita: käytä lisää koruja, kasvata pitempi tukka... Andy ja Angela hommasivat mulle kaiken maailman releitä, mä ompelin Angelalle. Andy tosin pölli Angelalle ompelemani röyhelöpaidat itselleen, ja Angela joutui tyytymään vanhoihin.

Andyn tyyli on hieno ja rohkea. Siinä on mukana ripaus feminiinisyyttä, mutta se kantaa omaa juttuaan miehekkäästi. Sillä on oma nimikin, mikä se nyt olikaan?”

Glam rock?

“Sä tiesit sen. Andy on muuten saman ikäinen kuin minä. Mike Monroe myös. Matti Nykänen on syntynyt seitsemästoista seitsemättä eli samana päivänä kuin mä, ja Mervi samana päivänä kuin mun poikaystävä. Me olemme kuin Mervi ja Matti. Apua, tässä annoksessa on pekonia. Tiedätkö, että mä en ole ikinä syönyt sikaa?”

Aha. Ota typerät pleksit pois silmiltä. Haluan nähdä silmäsi.

“Eivät ne ole typerät!”

Ovathan. Silmäsi ovat hienot. Miksi käytät laseja?

“Sovitaan, että jätän ne seuraavalla kerralla pois...”

Mitä ajattelet muotihörhöistä?

“Mä vihaan muotia. En ole 20 vuoteen seurannut muotia enkä ikinä osta vaatteita. Jos joku tulee tilittämään vaatteideni vanhanaikaisuudesta, pidän tyyppiä henkisesti köyhänä.”

Otit muistaakseni jossain vaiheessa botox-ruiskeen. Se halvaannutti otsasi?

“Joo, mutta vaikutus häipyi puolessa vuodessa. Sinä aikana otsa ei liikkunut ollenkaan. Se tuntui hirveältä, en laittaisi botoxia uudestaan. Muita kauneusleikkauksia ei ole vielä tehty, mutta jos silmäluomet alkavat pahasti roikkumaan ne on pakko laittaa. Olen valmis muihinkin kauneusleikkauksiin. Haluan näyttää hyvältä niin kauan kuin elän.”

Oletko tyytyväinen ulkonäköösi?

“Olen opetellut olemaan tyytyväinen. Silmäpussit ja roikkuva leuka häiritsevät, lyhyet jalat ja pitkä selkä myös. Jos joku keksisi jonkun helpon säärenpidennyksen antaisin tehdä sen heti. Ja nännini, ne ovat niin isot! No ei...Mulla on oikeasti tosi huono itsetunto. Se on alle nollan.”

Miksi ihmeessä?

“Olen suomalainen, eikö huono itsetunto kuulu suomalaiseen luonteeseen?”

FILE: Teuvo Loman

  • Ikä: 42 vuotta
  • Pituus: 175 cm
  • Paino:74 kg
  • Tuoksu: Puhdas iho
  • Juoma: Vesi, samppanja

59 kommenttia

TeuvoLuuman

12.5.2005 14:30

No huh huh:D olipas hauska hetki lukea tätä juttua. Toimittaja osasi hienosti tuoda esille tuon Suomen rumimman ja etovimman miehen tyhmyyden. Voi v**tu mikä pässi toi Herra Loman. Itsekin olen homo ja kyllä hävettää nyt!! Mut hyvä juttu oli joo.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Teuvoos

12.5.2005 16:06

Itse juttuhan oli jees. Kyllä sitä turhemmistakin ihmisistä kirjoitetaan, kuin Teuvosta. Persoonana värikäs, mutta ainakin uskaltaa olla oma itsensä ja tehdä mitä erilaisempia juttuja. Samaten toi "julkishomous".. Sille hatunnosto :) Itse arvostan sitä enemmän kuin jotain kaapittamista, jolloin "kieltää" itsensä (ainakin muilta kuin ehkä itseltään).

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kaduntallaaja

12.5.2005 22:32

Musta ihan asiallinen haastattelu. En ole Teuvon tekemisiä juurikaan seurannut mutta ei se musta mitenkään tyhmältä vaikuta. Homothan on joskus vähän omalaatuisia, mutta musta se on vain persoonallisuutta, ei tyhmyyttä. Jokatapauksessa Teuvo on elämässään menestynyt paremmin kuin moni muu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

SamiXYZ

13.5.2005 08:25

Niin, en tiedä että miksi Teuvo muka on niin ruma ja etova. Ihan tyylikäs tyyppi ja ikäisekseen oikein skarpissa kunnossa. Propsit sitä että äijä on uskaltanut myöntää myös heikkoutensa ja sen että on vain ihminen. Antakaamme se hänelle anteeksi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

_TTA_

13.5.2005 10:03

Teuvo on tulevaisuuden Masa nykänen, yhtä kivaa lukea 7päivää lehdestä Teuskan toilailusta, kuin Masankin. Ja vaikka itse tunnen Teuvoa henk.koht jonkun verran, niin ihan idioottihan se on =) Turhia julkkiksia maa on pullollaan, Annetaan Teuvon olla, niin ehkä se häviää julkisuudesta...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

n0rppa

13.5.2005 12:20

Toiset vihaa ja toiset tykkää, sama se kumpaa tekee ni silti varmaa molemmat ryhmät lukee siitä ainaki jotain, ja tietää kuka on Teuvo Loman. Ite en henk.koht. tienny ku vast joku 2kk sit et kuka ihme tyyppi. Ratkesin kyl niin paljon ku näin sen musavideon. Ja kaunes on katsojan silmässä! Mun mielest Teuvo on iha söde ikäsekseen.
Eniten mua kyl haastattelus häiritsi se, että Teuvo alkupääs oli koko ajan et hän on aito ja hän on hyvä ja hän on niin karismaattinen, mut sit kuitenki ku kysytää et onk hänel hyvä itsetunto nie "Ei". Siis hä??? Nyt on vähä asiat ristiriidas keskenää.
Ja turha sitä sit on ruveta itkemää jos on yks "kamala homo" julkisuudes, taitaa ihmiset olla vaa kateellisii. Julkkis on aina julkkis, oli se sit kui ihana tai kui idiootti tahansa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nunez

13.5.2005 13:55

Teuvo vaikuttaa tosi mukavalta suomalaismieheltä, itse asiassa ensimmäiseltä homolta, joka ei vaikuta kovin ennakkoluuloihinsa käpertyneeltä. Nimittäin minulle on käynyt liian monta kertaa niin, että homot ovat katselleet alta kulmain meikäläistä ilman mitään syytä; vain siksi kun olen hiljainen, en kiillä enkä leuhki rahoilla tai asemalla. Olen tosi makee harmaa varpunen, sisäisesti kova luu, mutta ilman minkään valtakunnan glamouria ulkoisesti tai no, maailmannaisen käytökseni on musta aika hienoa, mutta vaatteet on niin p....stä vaikka minulle sopivatkin. Olen Teuvon ikäinen, nuorekas vekkuli naiseksi ja samanlainen rämäpää ja avoin ja rehellinen. Selvät erot löytyy siitä, että peilaan itseäni vain henkisesti ja en vielä ainakaan ole ínnostunut lesboilusta.

Todella upealle Teuvolle tsemmpiä loppumatkaa varten ja tuollainen sisupussi täytyisi palkita jollain Honesty Finlandialla, mä ainakin palkitsen!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MateTricks

13.5.2005 17:44

asun ulkomailla. netti tv:stä levyraadista näin lomanin musiikkivideon. kuulin et se on ollu jopa ykkösenä jollain listalla.. VITTU MÄ MUUTA ENÄÄ IKINÄ TAKASIN SUOMEEN!!! Jopa paskempi ku Nykänen!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ollipollikolli

14.5.2005 11:35

Olen sanaton. Olen tuntenut miehen työkuvioista noin kymmenisen vuotta, mutta tuo haastattelu kertoi tämänhetkisen mielenterveyden tilan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

FFF

15.5.2005 14:58

Millon tuo luikku hintti on mikään bodari ollut?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Homoton

15.5.2005 20:33

Täyshetero-naisena täytyy kommentoida sen verran, että mieleiseni tyyppi tämä Teuvo. Arvostan oman tiensä kulkijoita, jotka on mitä on, ja antavat muiden olla omiaan.
Tsemppiä jatkoonkin!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kalisa

16.5.2005 12:11

Rehellisyys kunniaan:))

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

elevati0n

17.5.2005 14:19

jos mies on ollut bodaamassa 36-vuotiaana ja se oli kahdeksan vuotta sitten, eiks se sitten tarkoita, etta teukka on oikeesti 44-vuotta?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

elevati0n

17.5.2005 14:19

jos mies on ollut bodaamassa 36-vuotiaana ja se oli kahdeksan vuotta sitten, eiks se sitten tarkoita, etta teukka on oikeesti 44-vuotta?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ponneli

17.5.2005 17:45

Oman tien kulkijat tapaavat liki poikkeuksetta kohdata vastustusta, kuranheittelyä ja asiattomuuksia keskitien mitättömyyksien taholta. Huonon kansallisen itsetunnon luvatussa maassa on aina huisin kiva potkia niitä, jotka menivät ja tekivät juuri sen, jota itse aina halusit muttet koskaan uskaltanut.

Katkeruudella tahi kateudella ei ehkä maailmaa pyöritetä, mutta Suomi niillä rullaa ihan kivasti.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Elama_ei_ole

18.5.2005 17:27

Mun mielipiteeni Suomen "julkkiksista" on järkkymätön: yhtä lailla Turhia kaikki - yhtä lailla ihmisiä kaikki.

Julkimo, joka tekee töitä, on sentään jostain kotoisin. Esimerkiksi salarakastaja(tar) ei lukeudu tähän joukkoon.

Mutta VIELÄ turhempia ovat katkerat "tavikset"! :D Henkilöt, joiden ääni rääkyy ainoastaan räkäkännissä korttelin pikkupubin karaokeillassa, kun eivät itse uskalla (/kehtaa jopa, jos tietävät olevansa kauheita) esiintyä julkisesti.

Suomen Rumin mies - pystin ansaitsee kyllä varmasti moni, moni muu ennen Teuvoa. Vai onko esim. Hjallis nyt niin kovin seksikäs (huomio rahan perässä juoksevat nartut: nyt on kyse ulkonäöstä ;P ).

Silti maailmassa (siis myös Turussa) on ilmaisuvapaus - kukin tykkää, mistä tykkää. Kukin tekee, mitä tekee, kunhan tekee sen hyvin. Se lienee tärkeintä.

"Kaikkia ei voi rakastaa" ei ole turhaan sanonta. Itse tykkään Teuvosta, nuorekas kundi, jolla upea tyyli. Heittää hyvää (ja kunnon härskiäkin läppää), on juuri sitä mitä on - kuinka moni todella siihen pystyy? Ihminen, johon todella kannattaa tutustua..!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Sunburnt

20.5.2005 08:29

Jotenkin tulee käsitys, että ihmisiä häiritsee
enemmän Teuvon homoseksuaalisuus kuin hänen
julkisuutensa, kun katselee noita "hintti" -
kommentteja.

Kun kerran Teuvoa Nykäseen verrattiin, niin
sanottakoon, että ko. kaksi henkilöä ovat
onnistuneet saavuttamaan eniten gonzojulkisuus-
arvoa kuin kukaan muu Henry Saarta
lukuunottamatta. Edes Vesa Keskisen entinen
hoito Marika Fingerroos ei ole tässä onnistunut
vaikka jatkuvasti tyrkyttääkin itseään ja
elämäänsä kaikille, koska pitää itseään
kiinnostavana.

Eräs asia kuitenkin ihmetyttää. Teuvo Lomanin
pitäisi olla stylisti. Kuitenkin mies sanoo,
että inhoaa muotia. ?!?! Siis, eikö stylistin
nimenomaan pidä olla perillä muodista. Tämä
selittänee sen, miksi Teuvo ei ole koskaan
menestynyt stylistinä. On aivan sama kuin
insinööri yrittäisi tänä päivänä kaupata vanhaa,
mukana kannettavaa Motorolan salkkumallikännyä
uutena tekniikan ihmeenä.

Teuvo Loman on kuitenkin itse tehnyt omat
valintansa elämässä ja elää niiden mukaan, ja
tätä pitää kunnioittaa. En minäkään haluaisi,
että joka helvetin urpo alkaisi arvostelemaan
tapaani elää oma elämääni.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

decks

21.5.2005 13:41

kuten ensimmäisessä viestissä todettiin oli toimittaja kyllä osannut hyvin tuoda esiin kyseisen häiskän. paremman kuvan olisi voinut laittaa niin tietäisi minkä näköistä äijää voi vetää nokkaan kadulla.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Go_Teuvo

21.5.2005 21:36

Miten jollain voi herätä näinkin vähän provosoivasta haastattelusta noin suuria angsteja, että tekee mieli "vetää äijää nokkaan"?? Teuvo on symppis ja varmasti täysin tietoinen omasta kitshistä gonzomaisuudestaan. Eikä suorasukaisuutta kannata mieltää yksinkertaisuudeksi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

PyrkanBodari

23.5.2005 22:12

Mulla tekee mieli vetää tota Teuvoa nokkaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

KillerQueen_81

27.5.2005 15:48

Teukkahan on HUIPPU!Olisin kyllä ylpeä,jos saisin tuntea hänet ja olla hänen ystävänsä. Näin heteronaisen näkökulmasta:Mieshän on komea kuin mikä,jutut ovat aivan mahtavia ja on oma rehellinen itsensä..mitä muuta tarvitaan? Aivan symppis!! Kyllä peittoaa suomalaiset "tosi" miehet mennen tullen!
Tsemppiä vaan Teukalle paljon!Love you!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kjanbira

29.5.2005 13:37

LAINAUS: Kymmenen vuotta sitten yksi tyyppi kertoi tilanneensa Hesarin vain nähdäkseen mun kuolinilmoituksen, tilittää Teuvo.

Teuvo on sittenkin ROK =D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TeuvoLoman

30.5.2005 19:17

Musta Teuvo on ihan ok jätkä. Haastattelu oli osittain koominen mutta silti viihdyttävä, eli täysin eri lasita kamaa ku iltalehden lööpeissä jotka KIRJOTTAA VAIN IHMISTEN MUNAUKSET eikä kaikkia hyviä puolia ihmisestä mikä on raivostuttavaa. Teuvo on tosi värikäs tyyppi joka uskaltaa tunnustaa munauksensa eikä turhaa peittele niitä. Teuvolle onnea jatkoon!!!

p.s Jaanalle isot kiitokset jutusta se oli tosi hyvä

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

eukku

1.6.2005 10:59

Teuvo on tosiaan asiajätkä. Kerrankin kaveri joka uskaltaa sanoa mitä ajattelee ja on oma itsensä

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tuskaisajuusto

3.6.2005 23:03

Teuvo Loman kuuluu niihin ihmisiin jota arvostan aivan helevetisti, eli rehellinen oma itsensä, joka ei kuvia kumartele. Häiskä ei ole pinnallinen vaan oman tien kulkija, ja jos asuisi maalla häntä kutsuttas kylähulluks, eli poikkeamaks tästä paskamassasta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rastamikko

6.6.2005 16:14

Siis ei voi olla totta, kuuntelin just ton Teuvon "helsinki City boyn" ja voin sanoo että jos oikeesti lähdetään biisejä raiskaamaan niin tehdään se kunnolla eikä tällei ns.puolihuolimattomasti.

Ja sitten vielä jonkun lehden kannessa näkyy Teuvo Loman valittamassa siitä miten pelkää pahoinpitelyä kun hunmmailee Mervin kanssa Matin ollessa linnassa. Siis voi elämä...
1)Mervi on ruma kun synti -> eli raha houkuttaa
2)Mies on "julkihomo" -> ei luulis Matin välittävän jos on koska ei mee vehkeet oikeeseen suuntaan
3)Mervi tunnettu persoona ->naama lehteen
==>> koko juttu julkisuustemppu, voiko enää narsistisempaa itsekeskeistä, idioottimaisempaa julkisuushakuista, itsestään liian ylevän kuvan omaavaa omaan napaan tuijottajaa ollakaan kuin tuo Lomanin Teuvo.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Avros

8.6.2005 00:36

Vapauttakaa jo Nykänen niin voi lööpit keskittyä perinteisiin asioihin taas.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

HomppeliTeuvo

11.6.2005 12:01

voi v*ttu mikä haastattelu. siis juttu oli jees mutta kylläpäs teuvolla on noussu kusi päähän!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Huh

11.6.2005 14:30

Jos tosiaan tuo kaikki mitä Teuvo kertoi elämästään on totta, ei voi kuin ihailla tyypin rohkeutta olla oma itsensä huolimatta kaikeasta paskasta, jonka on saanut niskaansa.
Itsekin olen homo, vieläkin tuon lauseen kirjoittaminenkin tuottaa jotenkin vaikeuksia, englanniksi ei ollenkaan mutta jotenkin suomeksi kyllä...jotenkin suomalaisten pedonomainen viha homoseksuaaleja kohtaan pelottaa hurjasti.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentti

12.6.2005 17:42

Olin kerran juttukeikalla erään artistin konsertissa, ja Teuvo oli stailaajana. Mulle jäi tosi symppis kuva tyypistä. Ja se oli tosi söpö, elettiin 90-luvun loppupuolta. Teuvo on persoona.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Turpaan_vaan

13.6.2005 19:00

Se tuntuu vaan vieläkin olevan vallalla, että kaikkia erilaisia täytyy vetää turpaan! Oli ne sitten homoja, maahanmuuttajia, invalideja tai ketä tahansa muita. Siihenhän perustuu koulukiusaaminenkin. Jos vaikka sulla on puhevika, änkytät tai sulla on vääränlaiset vaatteet, tai mitä tahansa muuta erilaista, kuin toisilla, niin asia korjaantuu turpaan vetämällä! Saapahan samalla korjattua omaa itsetuntoa: Tulipahan tehtyä hyvä työ!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mielipide

24.6.2005 17:25

Teuvo uskaltaa olla oma itsensä ja toteuttaa rohkeasti itseään. Sehän on suorastaan ihailtavaa. Se, että jotkut vihaavat häntä taitaa johtua hänen homoudestaan, mutta eihän homous ole sairaus. Samaa rakkautta se on kuin heteroillakin, kohdistuu vain samaa sukupuolta oleviin. Jos kaksi miestä rakastaa toisiaan, niin Ok. Ei rakkaudessa ole mitään väärää.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ToniBoy

29.6.2005 22:23

Teukka on hyvä ja persoonallinen kundi;-)
--täytyy kuitenkin pysyä reaaliteeteissa...
Teuvo laulaa muuten Helsinki City Boy hittibiisinsä yhdessä Arlene Kotalan juontajaparina julkisuudessa vuosikausia esiintyneen Petri Lehtisen kanssa! Miksi Teukka vaikenee tästä eikä tätä ole mainittu missään Teuvon lehtijutuissa?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JaniHki2005

29.6.2005 22:29

Petri Lehtinen osaa sentään laulaa, Teuvon laulutapa on hyvin omaperäinen.
Ostin levyn Stockmannilta ja...no joo.
Petri Lehtinen tosiaankin laulaa Helsinki City Boy biisissä, oon kuullut sen jostain mun muusikkoystäviltäni ja ihmettelenkin, miksi ei häntä ole mainittu edes levyn kansiteksteissä,
ehkäpä hän ei itse halua???

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Leffe

5.7.2005 10:04

On se kumma miten vähäisellä yleissivistyksellä ja hatarilla tiedoilla citylehtiin ja vastaaviin pääsee toimittajaksi haastattelemaan teuvolomaneita. Jos "toimittajalla" olisi jotain perustietoja haastattelun aihepiiriin kuuluvista asioista, hän tietäisi, ettei homoseksuaalisuus ole ollut vuoden 1971 jälkeen Suomessa rangaistavaa. Teuvo Loman ei 60-luvun alkupuolella syntyneenä siten varmaankaan ole ollut "nuori homo maassa, jossa homous on rikos".

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

amambient

19.7.2005 12:20

järjettömän huono haastattelu haastattelijan osalta. kyllä sitä ny vois vähän taustatyötä tehdä? ja tuntuu kuin haastattelija yrittäisi kovasti ärsyttää haastateltavaa. millasia apinoita näillä oikein on haastattelijoina? nooh, ei kait cityltä ny kovin paljoa voikaan odottaa.... äijä vaikutti symppikseltä, vaikka karsastankin outoja hiippareita. en tiennyt koko henkilön olemassaolosta ennen tätä päivää :D

-L

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

sinn

23.7.2005 00:54

ässähaastattelu.

ärsyttäminen on hienoa.

kuinka moni uskaltaa ärsyttää?

harva.

puskasta-ampujat?

tuskin...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Lavo

23.7.2005 19:25

Teuvo Loman on ihan symppis tyyppi. Homoksi ihan jees, rento jätkä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BXL

29.7.2005 14:05

Jos Teuvo oli 8 vuotta sitten 36-vuotiaana jossain fitness-kisoissa, niin eihän se silloin voi olla 42v...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jevkeni

1.8.2005 19:16

Mä kaipaan sua!! Teuvoo, Teuvoo.... Oot söde!!!!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Katiliini

3.8.2005 10:07

Teuvo Loman on aivan I H A N A !! Ja JÄRKEVIN homo mitä tiedän. Ja komein!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Sanrio

4.8.2005 13:23

Tähän asti olin pitänyt miestä aivan pellenä mutta nyt pyydän anteeksi. Haastattelu toi miehen inhimilliset puolet esille ja antoi hänestä aivan normaalin kuvan. Tsemppiä kaikkeen mihin ryhdyt!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jaskis

5.8.2005 18:19

yäk. ei voi siis muuta sanoa. teuvo loman. hyi helvetti. homo. yäk.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

emmu_

20.8.2005 18:40

En ole Teuvon haastatteluja tai muita paljon lehdistä seuraillu tai muualtakaan, vahingossa tännekkin eksyin. Mutta pakko myöntää, että värikäs persoona kyseessä ja ikäisekseen erittäin hyvässä kuosissa. Sitä vaan mietin, että miksi ihmeessä kyseinen henkilö herättää niin paljon vihaa joissain ihmisissä?! Samanlainen tallaajahan tuo taitaapi olla niinku muutkin, paitsi seksuaaliseltasuuntaumukseltaan ei kuulu siihen peruskastiin. Mutta, meitähän on moneen junaan :) Ja erittäin avoimelta ihmiseltä muutenkin vaikuttaa, kertoo mielipiteitään ja tuntemuksiaan jne. Minulle ainakin jäi vain positiivinen kuva!

Go Teuvo GO :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jaaaaaaaaaaaa

25.9.2005 16:14

tyhmiä kommentteja ja paljon, haastattelu oli parempi, haha

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

teuvo4ever

26.9.2005 00:09

Teuvo Loman on tämän hetken kuuminta hottia. Ainakin niin kauan kunnes Nykäsen Masa taas repäsee! :O

Älkää ottako kaikkea niin vakavasti!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

dicci

28.9.2005 01:27

teuvo lomanista näkee ja kuulee kauas että hänellä on todella huono itsetunto, joka sekin on rakentunut aivan väärälle pohjalle...

en todellakaan pilkkaa tai vihaa, haluaisin ennemminkin auttaa, käy vähän sääliksi.

42v parru, joka on henkisesti puberteetti-iässä

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TEUVOfani

23.10.2005 18:30

teuvo on ihan ykkönen!komee,muotitietonen,hymyilevä ja teuvo: sull on tosi upeet hiukset!
jos joku tietää mihin teuvolle voi lährettää mailia tai yms. niin lähettäköön mailii!!!!=)) <3 :)))))heheh
haastattelu oli hyvä,kerto kaikesta!!!! teuvoll terkkui ,malaa/tkaa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

loman-best

23.10.2005 18:32

mihin teuvolle voi mailata?!!!!!!!!!!! se on cooli

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

teuo

24.10.2005 18:00

OOT VITSI JA TÄYS PELLE

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mettis

1.11.2005 12:47

Teuvo on suomen ykkös julkkishomo. Ja Nykäsen manttelinperiä...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hooligan_vsa

15.11.2005 23:22

on toi jätkä sitt tyhmä...seukkaa jonku 19vuotiaan kanssa, sairasta!!viel egoa on, ja minusta tuntuu et sill ei ole mitään elämäs, ja yrittää päteä jollai tyhmill jutuil, ja noi sen tekemisetkin kuulostaa ihan fictionilta...huh hu!!
yrittää olla kuin joku diiva..ja sen biisi , onko se pila?? aika hirvee, tausta laulaja kuulostaa jolti isolta nahkahomolt joka pitelee viattomia hetropoikia paini ottees samal ku raiskaa..hyi hyi! on suomes hienot julkkikset. terveisiä marikalle

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

erilaisuus kunniaan!

29.11.2005 10:45

Teuvo,

tämän jutun perusteella susta sai tosi symppis kuvan, vaikka aiemmin olen ollut melko kriittinen. Lykkyä tykö, äläkä ota kritiikkiä itseesi. Suomessa on totuttu vähättelemään erilaisuutta, vaikka se on oikeasti vaan rikkaus!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hellie

20.12.2005 18:08

hyvä teuvo! jatka samaan malliin äläkä kuuntele kateellisia! harvat pysyvät julkisuudessa ja ihmisten sydämissä pelkästään olemalla omia itsejään! olet ihanan aito ja erilainen. älä muutu!<3 -ainainen kaverisi

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tiina-Liisa

6.1.2006 19:31

Petri Lehtinen on tosiaankin hyvä jätkä ja laulaa Teuvon biisin kaikki taustat Helsinki City Boy biisissä. Petrihän on laulanut aikanaan myös Cantores Minores poikakuorossa, joten lauluääntä pojalta löytyy. Tämän lisäksi hän on levyttänyt muun muassa Katja Kätkän ja Saija Varjusken kanssa. Petri on hyvin syvällinen ja hieno ihminen, josta ei voi olla tykkäämättä. Teuvolle terveisiä-- mene opiskelemaan laulua!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

saimi10

23.2.2006 12:55

mua säälittää kun sen kämppäkin tuhottu kahdesti homouden takia. mutta artikkeli oli tosi hyvä ! sisälsi paljon asiaa ja oli tavallaan rento haastattelu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kivasti

6.1.2007 19:12

teuvo on paras ! :DDDDDDDD<3

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Pelleä porukkaa

6.2.2007 09:07

Teuvosta

Suomalaiset on monesti niin kateellista-ja pahantahtoista porukkaa sen takia,että itsetunto on yksinkertaisesti niin surkea.Kun katselee näitäkin viestejä "Pelle jätkä",ja muuta älykästä.Huhhuh..

Hankkikaa parempi itsetunto.Ja vaikka elämä?!!Pellet.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kraftwerk

15.6.2007 09:33

suomi on sarvikuonojen maa.väärää kieltä puhuvat ihmiset eivät voi täällä elää,ihonväriltään väärät ihmiset eivät voi täällä elää,seksuaalisesti poikkeavat ihmiset eivät voi täällä elää.repikää siitä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi