Bongaa Foodoran pinkki pyörä

Ruoan pyörälähettipalvelu Foodora lanseeraa tänään kesäkampanjan, jossa jaetaan ilmaisia kotiinkuljetuksia.

Kuva: Foodora

Helsingissä kesäkuussa ruoankuljetuspalvelunsa avannut startup Foodora tuo tänään pinkit pyörät kaupungin katukuvaan. Foodora haluaa Pinkit pyörät -kampanjallaan kertoa palvelustaan ja korostaa pyöräilyn kasvavaa merkitystä Helsingissä.

“Pyörillä liikkuminen on nopein ja ympäristöystävällisin tapa liikkua kaupungissa. Näemme palvelumme osana Helsingin pyöräilykulttuurin kehittämistä”, sanoo Ville Vasaramäki, Foodora Finlandin toimitusjohtaja.

Foodora on ruoan kotiinkuljetuspalvelu, jonka käyttäjä syöttää postinumeronsa nettisivulle nähdäkseen ravintolat, joista hän voi tilata alueelleen. Käyttäjä valitsee mieleisestään ravintolasta aterian ja tekee tilauksen, jonka pyörälähetti toimittaa hänelle vihreästi. Maksu tapahtuu Foodoran verkkopalvelun kautta. Yhteistyössä Foodoran kanssa toimii jo yli 70 helsinkiläisravintolaa.

Kauttaaltaan yrityksen värillä eli vaaleanpunaisiksi maalattuja pyöriä on kymmenen, ja ne on sijoitettu ympäri Helsinkiä. Pyörän voi bongata esimerkiksi Stockan kulmalta, Erottajalta ja Mannerheimintieltä. Fillarin bonganneille on luvassa yllätys: pyöriin on nimittäin kiinnitetty koodi, joka oikeuttaa ilmaiseen kuljetukseen mistä tahansa Foodoran yhteistyöravintolasta. Kampanja on käynnissä elokuun puoliväliin asti. 

Nopeasti kasvava Foodora toimittaa jo lähes koko Helsingin keskustan alueella, ja elokuussa palvelu laajenee sekä Hakaniemen, Kallion ja Vallilan että Töölön suuntaan. Toimitusalueet on rajattu niin, että ruoan laadun säilyminen ja nopea toimitusaika pyörän selässä pystytään varmistamaan. Keskimääräinen kuljetusaika on hieman alle 30 minuuttia tilaushetkestä.

1 kommentti

Henkx

9.5.2016 20:39

Päätitte sitten viedä pyöräilijöiltä kymmenen hyvää pysäköintipaikkaa? Tämä vie Foodoran pisteet reilusti alaspäin. Miksi ette käyttäneet tähän autojen parkkipaikkoja?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi