Paleface - Vihainen mies

Suomalaiset ovat yltäkylläisyyden passivoimia, väittää Paleface.

Paleface taputtelee vaimonsa vatsaa Albertinkadun Gran Delicato Cafén ylätasanteella. Nainen on raskaana. Kuukauden päästä syntyvä uusi ihminen jyrää elämän rankinglistalla Helsinki–Shangri-La-levyn ohi.

Hei Kalpeanaama. Mikä tunnelma?

"Tosi hyvä. Jään kolmen kuukauden isyyslomalle. On hienoa hidastaa silloin, kun meno on kiihkeimmillään."

Hyvä. Olet valinnut tapaamispaikaksi maahanmuuttajien pyörittämän Gran Delicaton. Omistaja on kreikkalainen ja duunareita on Ranskasta, Bulgariasta ja Indonesiasta. Ei polttopulloja tänne, kiitos?

"Ei todellakaan. Rundilla ollessamme bongasin äärioikeiston vihreitä nuolilogoja huoltoasemien ja ravintoloiden vessoista. Joensuun ja Kuopion seuduilla oli taas liimailtu liikuttavalla tarmolla Maahanmuutto vaarantaa terveytesi -tarroja. Suurtyöttömyyttä hoidetaan huolestuttavilla keinoilla."

Olet julkaissut yhteiskuntakriittisen Helsinki–Shangri-La-levyn. Kuinka väärin Syntynyt rellestää on ehditty tajuta?

"Vexi Salmi kertoi taannoin, miten kauhuissaan hän oli ollut Irwinin Mutakuono ja lakupelle -biisin Mistreat-versiosta. Biisissä on hieno ironinen teksti, mutta skinibändin mieleen mahtui vain lause: "Tämä maa on suomalaisten, Ryynästen ja Horttanaisten." Sain Facebookissa viestin, jossa kyseltiin, kuinka monta Jägermeisteria menee jekkuprikkaan. Viestin lähettäjä kertoi käyvänsä kavereineen biisin drinkkireseptejä läpi. Absinttiviskit oli jo testattu! Nuoret kundit olivat sitä mieltä, että Kalpeanaama on kova jätkä, kun se dokaa. Toivottavasti Hervannasta ei löydy itsensä hengiltä juoneita jätkiä mun levyn kansi kainalossa!"

Olet ollut vuoden dokaamatta. Mikä oli tarpeeksi hyvä syy jättää alkoholi?

"Kyllääntymisen saavuttaminen. Yritin juoda vuosi sitten Virgin Oilissa itseni känniin. Se ei onnistunut. Kymmenen tuoppia ei noussut nuppiin. Sain palkaksi krapulan. Päätin kokeilla kuukautta juomatta. Lakkasin juomasta pieniä keikkanousuja keskellä päivää, enkä ottanut pakollisia tuoppeja tapaamisissa. Enkä ostanut kaljaa kotiin. Ensin oli outoa olla selvänä bileissä, mutta aamuyöllä muiden törmäillessä meininki tuntui hyvältä. Seuraavana aamuna olin tietenkin jo kuningas. Alkoholi on hauska aine. Voit käyttäytyä vitun huonosti, vetää jengiä pataan ja ahdistella naisia. Suomessa saa kaiken anteeksi, jos on kännissä. Alkoholi on läsnä kaikessa kanssakäymisessä. En väitä, ettenkö olisi viettänyt alkoholin kanssa hyviä vuosia, mutta tämä on ollut hyvä vuosi ilman viinaa! On käsittämätöntä, että rikospoliisi käyttää kohtuuttomia summia perjantaipössyttelijöiden jahtaamiseen, kun maassa kuolee viinaan 3 500 ihmistä vuodessa."

Käväistään lapsuudessasi. Mistä aineksista Kalpeanaama on tehty?

"Olen kokoomuksen puoluekirjan omistavan pankinjohtajan ja bioanalyytikko-sairaanhoitajan lapsi. Olimme parempaa keskiluokkaa. Fatsi on laulumies. Sain siltä ensimmäisen kitarani. Se on myös yhteiskunnallinen. Sitä vaivaa suomalainen passiivisuus ja se näkee puoluepolitiikan ja yhteiskunnallisten instituutioiden kriisin. Ennen kolmea lasta Vaasan kauppakorkean kasvatilla oli asioista jyrkemmät käsitykset. Takavuosina otimme yhteen. Nyt olemme lähentyneet."

Mikä teitä yhdistää?

"Molemmilla on huoli yhteiskunnasta. Ja vaikka me ollaan eri laidoilla, yhtä paljon vihataan kepulaisia! Meidän välillä on onneksi soma sukupolvien välinen kuilu. Seuraava sukupolvi on aina edellistä fiksumpi."

Isäsi on metsästäjä ja erämies. Sinäkin olet harventanut hirvikantaa jo pienestä. Mitäs meininkiä se on, kun suurisilmäiset bambit kuolevat isojen miesten huvin vuoksi?

"Metsästäminen on Suomessa aika sofistikoitunutta. Jotkut pitävät tätä huvittavana kiertoilmauksena, mutta pohjimmiltaan metsästäminen on kannan valvontaa. Ellei hirviä ammuttaisi, hirvikolarit lisääntyisivät. Yksikään ukko ei saa metsästyslupaa ilman todisteita kannan huolellisesta monitoroimisesta."

Oletko nauttinut tappamisesta?

"Muistan olleeni pienenä aikamoisessa koomassa hirven kaatopaikalla. Oli järkyttävää nähdä iso eläin höyryävänä ja viimeisillään hengissä. Sen silmä oli valtava, pesäpallon kokoinen. Sitä ei päässyt pakoon, vaikka kierteli. Olemme jutelleen isän kanssa metsästämisen merkityksestä. Metsästys on osa ihmisen kulttuuria ja luontoa. Sata vuotta sitten eläimet teurastettiin pihapiirissä ja kuolema oli muutenkin läsnä. Sukunuija oli vielä käytössä. Mummot heittäytyivät jyrkänteeltä alas ja joku kävi nuijalla varmistamassa menehtymisen. Se, että luonnollinen yhteys kuolemiseen ja teurastamiseen on yhteiskunnasta kadonnut, voi pahimmillaan synnyttää kouluampujan. Auvisen teon yhtenä vaikuttimena olivat ihan varmasti Disney-elokuvat."

Vanhempasi halusivat sinun ja veljesi oppivan kieliä. Kävit englanninkielisen leikkikoulun ja lähdit vaihto-oppilaaksi Keskilänteen. Mitä Amerikka opetti?

"Tajusin, etten leikkinyt sattumalta Masters of the Universe -leluilla…Amerikan antia olivat yhteiskunnallinen herääminen ja kylmän sodan asetelman tajuaminen. Ymmärsin myös Amerikan propagandistisen vaikutuksen. 1980-luvun Rambo 3:ssa Rambon rinnalla taistelivat nuoret Jumalan soturit, voittamattomat muhajedit. Nyt samat ihmiset yritetään myydä meille terroristivihollisena!

Tajusin kymmenvuotiaana, että Run DMC esiintyi Live Aidissa mainostauolla. MTV:han oli alun alkaen rotuerottelukanava. Kansasissa kävin Ku Klux Klanin kaupassa ja näin Montana Free Menin aloittelevan toimintaansa. Siis ryhmän, joka on avoimessa sodassa Obamaa vastaan. Tapasin myös pariskunnan, joka antoi lapselleen nimeksi Adolf Hitler. Nämä Winterkriegin ihailijat olivat meikäläisestä innoissaan."

Mitä mieltä Alexander Stubbista?

"Me näemme Alexin uutisissa heittämässä läppää EU:n ulkoministeri Catherine Ashtonin kanssa. Alex on aina in control, mutta ei hänellä taida olla kovin paljoa tekemistä kansan enemmistön realiteettien kanssa. Yläluokkaisen taustansa takia kutsumme häntä kavereiden kesken Rolexanderiksi. On ihmeellistä, miten yltäkylläisyyden passivoima kansa saa phoshopattuja triatlonisti-poliitikkoja. Sitten on Nato. Minun maailmassani Nato on Pohjois-Atlantin, eikä Itämeren puolustusliitto."

Millainen olisi sinun Shangri-Lasi eli suomalainen onnela?

"Monikulttuurinen, suvaitsevainen ja kokeileva. Minun Shangri-Lani ytimessä on koulujärjestelmä. Sosiaalisten innovaatioiden Suomessa voitaisiin kokeilla uusia näkökulmia oppimiseen. Olen ollut vuoden tekemässä Harvialan koulukodin jätkien kanssa rap-juttuja. Puolet niistä ei pysty olemaan paikoillaan, mutta musta se ei ole ongelma. Ne värähtelevät kuin rocktähdet ja näyttelijät. Yhteiskunnalla on outo vimma kaiken diagnosoimiseen. ADHD diagnosoitiin aikoinaan aivovammaksi! Nyt puolet ala-asteen oppilaista syö samaa amfetamiinia, jolla aikoinaan sodittiin!"

Maahanmuuttokriittisyys on vuoden trendi. Millaisena näet perussuomalaisten touhun?

"Taantuneena. Tuomaroimissani runonlausuntakisoissa oli mukana kahtakymmentä eri kansallisuutta. Lapset eivät erottele toisiaan. Shiia peseytyy eri tavalla kuin sunni. Siinä kaikki. Joku tarttui siihen, että levylläni on maailmanmusiikkimakua. Ei se sitä ole. Se on uusisuomalaista fleivoria. Ei sellaista maata enää ole kuin Suomi vuonna 1978! Muistan venepakolaisten tulon, mutta somalit tulivat jo 1990-luvun alussa. Faijan ikäpolvi matkusti Lahdesta Helsinkiin katsomaan neekeriä olympiavuonna 1952."

Aikaan kuuluu luksuksen tasa-arvoistuminen. Mistä on kyse?

"Heikoimmin toimeentuleva väki on päässyt kiinni hyvinvoinnin symboleihin. Jokaisella ansiosidonnaisella nuorella jätkällä on himassa flat screen ja Ikean huonekaluja. Sosiaaliturvalla pärjää ihan hyvin. Ne, jotka mun sukupolvesta käyvät työssä, kuuluvat prekariaattiin. Pätkätyötä tekevät kaikki äideistä äijiin. Überiksi mennyt hyvinvointi tukineen ei ole ratkaisu. Se ei ole tehnyt onnelliseksi. 40 vuotta työelämässä olleella fatsillani on vain yksi neuvo löysäilijöille: ryhdistäytykää!

Olin keväällä Länsi-Afrikassa tekemässä biisejä. Ei siellä ollut kenelläkään allergioita tai depressiota. Laiskanpulskea länkkäri itkee ja valittaa. Samaan aikaan näkee, miten jatkuva puute tekee ihmisestä kekseliään, yhteisöllisen ja joviaalin. Olemme ylpeitä pullojen kierrätysjärjestelmästä, mutta Afrikassa jätteet seulotaan läpi ja kierrätetään sataprosenttisesti. Mitään ei jää! On erhe puskea länsimallia sinne, missä moni asia on vielä terveellä mallilla."

File: Paleface

 • Syntynyt: 21.4.1978
 • Pituus: 188 cm
 • Paino: 100+ kg
 • Tuoksu: Hugo Boss
 • Juoma: Kahvi, vesi ja Ginger Ale
 • Siviilisääty: Avoliitossa

Jaa/ei/poissa

Paljastamme Palefacen yhteiskunnallisen vakaumuksen.

 • Kondomit verovapaiksi JAA
 • Tupakointi kiellettävä kaikissa yleisötapahtumissa EI
 • Homoadoptio sallittava JAA
 • Pakolaiskiintiötä nostettava JAA
 • Doping urheilun arvokisoissa sallittava JAA
 • Eutanasia sallittava JAA
 • Toisesta maisterintutkinnosta maksullinen JAA
 • Naiskiintiöt pörssiyhtiöiden hallituksiin POISSA
 • Perustulomalli Suomeen JAA
 • Metro Turkuun JAA
 • Pääkaupunkiseudulle tietullit JAA
 • EU:n maataloustuet lopetettava EI

42 kommenttia

Anonyymi

30.9.2010 12:49

Ihqui mielipiteit. Etenkin toi kulttuurinrikastaminen. Länsi-Afrikassa on niin hienooo!

Laiskat länkkärit ne vaan töitä painaa kun afirkkalainen iloitsee elämästä ja omassa paratiisissaan harrastaa täydellistä kierrätystä.

Siinä missä ikävä suomalainen, kännissä räyhäävä puukkojunkkari, on siis peruslaiskana luonteeltaan, raivannut suot ja muutamassa vuosisadassa rakentanut maailman parhaan terveydenhuoltojärjestelmän jossa on maailman alhaisin imeväiskuolleisuus, niin onnellinen afrikkalainen on ratkaissut tämänkin asian joviaalisti. Tekemällä 10 lasta on mahdollisuus, ehkä jopa todennäköistä, että hänellä on vanhana enemmän lapsia kuin tyhmällä suomalaisella joka tekee vain 1,4 lasta. Vaikka suomalainen onnistuis pitämään lapsensa hengissä, hän häviää. On ne niin vekkuleita nuo afrikkalaiset.

Ja juomavedelle on turha kaivoja rakentaa, voi joko odottaa että vaimo kantaa veden 20 kilsaa päivässä ja laiska länkkäri tulee sen rakentamaan toisten laiskojen ja itsekkäiden länkkäreitten lahjoituksilla.

Kyllä siis kertakaikkiaan näin paskaa, ala-arvoista suomalaista epäkulttuuria, on ihan pakko rikastaa. Onneksi Afrikassa on runsaudesarvi, niin juuri siinä idässä on sellainen sarvi että, josta ei lopu iloiset rikastajat, aina olisi valmis tänne tulemaan. Sen verta epäitsekästä porukkaa ovat nämä afrikkalaiset että hylkäävät omat lämpimät paratiisinsa jotta pääsevät tänne kylmään Pohjolaan kärvistelemään, ihan vaan puhtaasta lähimmäisenrakkaudesta, ajatelkaa, pelkästä kulttuurinrikastamisen ilosta!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

30.9.2010 12:51

Erityisen hienoa on muuten alkoholiongelmaisten tapa syyllistää muita juomisestaan kun oma juominen ei pysy lapasessa ilman että vetää korkin kiinni kokonaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Todella

30.9.2010 19:13

No onpa tosi yhteiskunnallinen tyyppi, kun ei pysty ottamaan kantaa edes naisten asemaan eli tässä tapauksessa kysymykseen pörssiyhtiöiden naiskiintiöstä. Eipä niitä naisia muuten siellä tule paljoa näkymään, ja sanon tämän vaikka olen itse mies.

Että menisi kotiin kasvamaan tämäkin tekopyhä uhooja.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nelph_Raider

30.9.2010 23:35

"Että menisi kotiin kasvamaan tämäkin tekopyhä uhooja."

Eli kun kerrankin jollain on nykyisessä poliittisessa keskustelussa jotain muuta kuin jotain umpisekoja, perussuomalaisia, semifasistisia mielipiteitä, niin sitten onkin omat puremassa nilkkaan. Ymmärrätkö, että suuri osa Suomen nuoren ikäpolven liberaalisti ajattelevista ihmisistä on samalla puolen, persujen ja hommaforumilaisten fasismia vastaan. Ihan sama oletko kokkari, vassari, demari tai vihreä. Jos haluat säilyttää Suomen vapaana maana, jossa ihmisillä on ihmisoikeudet kuten länsimaissa kuuluu olla, niin silloin kannattaa olla jokaisen sellaisen ihmisen puolella, joka arvostelee perussuomalaisten ja muiden fasistiryhmittymien mielipiteitä. Perussuomalaiset ovat uhka länsimaiselle demokratialle Suomessa. Siinä luulisi olevan jotain, joka yhdistää sekä kokkaria että vassaria.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

PaleRider

1.10.2010 01:38

"Että menisi kotiin kasvamaan tämäkin tekopyhä uhooja."
Kalpeanaaman uusi levy on hyvä musiikkiteos. Nimibiisissä kyllä särähtää korvaan sanoituksessa oleva tietty ristiriitaisuus: samaan aikaan valitetaan ulkolaisesta halpatyövoimasta ja hyvinvointivaltion nitkahtelusta (jota turvapaikkashoppaajat eri tavoin lisäävät) ja toisaalta naristaan Perussuomalaisten suuntaan.

"Eli kun kerrankin jollain on nykyisessä poliittisessa keskustelussa jotain muuta kuin jotain umpisekoja, perussuomalaisia, semifasistisia mielipiteitä, niin "
Et siis seuraa poliittista keskustelua... Mitä on "semifasismi"?

"sitten onkin omat puremassa nilkkaan."
Kenen omat puremassa kenen nilkkaan? Väitätkö Palefacen musiikkilevyä "poliittiseksi keskusteluksi"?

"Ymmärrätkö, että suuri osa Suomen nuoren ikäpolven liberaalisti ajattelevista ihmisistä on samalla puolen, persujen ja hommaforumilaisten fasismia vastaan."
Ymmärrän, että kirjotat roskaa. Miten fasismi liittyy eduskuntapuolueeseen ja netin keskustelufoorumiin? Kun "antifasistit" rähjäävät niille?

"Jos haluat säilyttää Suomen vapaana maana, jossa ihmisillä on ihmisoikeudet kuten länsimaissa kuuluu olla, niin silloin kannattaa olla jokaisen sellaisen ihmisen puolella, joka arvostelee perussuomalaisten ja muiden fasistiryhmittymien mielipiteitä."
Mitään perusteluja tuolle aivoripulille lienee turha odottaa.

Todellisesta länsimaisten ihmisoikeuksien uhkaajasta voi lukea vaikkapa tästä: http://www.kaleva.fi/plus/index.cfm?j=751098 ("Britannian ensimmäiset islamilaiseen sharia-lakiin perustuvat tuomioistuimet toimivat jo.") Vielä ei virallisesti kivitetä, mutta naisten syrjiminen ja pahoinpitelyjen villaisella painaminen etenevät jo.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

PTY

1.10.2010 13:44

Suoraa puhetta jätkältä joka osaa ajatella. Hieno levy, tärkeät riimit juuri tähän aikaan. Ja erityispointsit järkevästä ja luonnonläheisestä suhtautumisesta metsästykseen. Ostan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hogland

1.10.2010 20:11

"Überiksi mennyt hyvinvointi tukineen ei ole ratkaisu. Se ei ole tehnyt onnelliseksi."

Sepä ikävää, mutta onneksi ratkaisu on lähellä:
"...jatkuva puute tekee ihmisestä kekseliään, yhteisöllisen ja joviaalin."

Ja eikun kaikki joukolla köyhtymään! Yhdessä voimme saavuttaa vuoden 1900 elintason kymmenessä vuodessa!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

AmerikanKeisari

1.10.2010 22:31

Täytyy kommentoida tuota Amerikka-osioita sen verran että täytyy olla äijällä käynyt aika moinen flaksi jos on löytänyt Kansasista jonkun KKK-kaupan ja nähnyt jotain Montana heppuja ja jonkun random pariskunnan... Sen verran on iso maa ja paljon jengiä että eihän tuollaiseen saavutukseen pysty kuin itse meidän Pinkoface.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

nuija_ja_sukunuija

3.10.2010 00:29

"Sata vuotta sitten eläimet teurastettiin pihapiirissä ja kuolema oli muutenkin läsnä. Sukunuija oli vielä käytössä. Mummot heittäytyivät jyrkänteeltä alas ja joku kävi nuijalla varmistamassa menehtymisen."

Pitäisikö siis uskoa, että 1910 tällainen toiminta oli ihan tavanomaista suomalaisten / eurooppalaisten / maailman ihmisten elämässä? Miltä jyrkänteeltä? Miten tällainen perinne on hukattu? Ymmärrän, että vaikkapa kaupungistuminen ja lisääntynyt mukavuudenhalu vähentävät tarvetta metsästykseen.. mutta mites tuo jyrkänteiltä hyppäily?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

nuija_ja_sukunuija

3.10.2010 00:29

"Sata vuotta sitten eläimet teurastettiin pihapiirissä ja kuolema oli muutenkin läsnä. Sukunuija oli vielä käytössä. Mummot heittäytyivät jyrkänteeltä alas ja joku kävi nuijalla varmistamassa menehtymisen."

Pitäisikö siis uskoa, että 1910 tällainen toiminta oli ihan tavanomaista suomalaisten / eurooppalaisten / maailman ihmisten elämässä? Miltä jyrkänteeltä? Miten tällainen perinne on hukattu? Ymmärrän, että vaikkapa kaupungistuminen ja lisääntynyt mukavuudenhalu vähentävät tarvetta metsästykseen.. mutta mites tuo jyrkänteiltä hyppäily?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

3.10.2010 16:40

Nyt täytyy sanoa suoraan, että voi vittu mikä äijä.
Siis masennus ei olekaan sairaus, vaan "laiskanpulskean länkkärin" saamattomuutta? Haluaisiko hra Kalpeanaama asiantuntijana mennä pitämään luentoja asiasta vaikkapa pitkäaikaisten kuntoutujien tai täysin toimintakykynsä menettäneiden paikeille, ja kertomaan että faijalla olis muuten erittäin hyvä neuvo vuosien takaa; toimii takuuvarmasti paatuneimmallekin laiskottelijalle. Afrikassa ei ole allergioita eikä masennusta? Tämähän on hämmästyttävää! Nyt sortuvat kyllä länkkärilaiskimusten vaivalla rakennetut lääke- ja sosiaalitieteiden pilvilinnat kertalaakista.

Näköjään Karri haluaa nähdä itsensä niin kovasti avarakatseisena ja suvaitsevana maailmankansalaisena, että liiallinen humanistihanskakäden heiluminen fariseusviitan alla on tehnyt sokeaksi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Todella

3.10.2010 18:41

Hämmentävintä on, että tyyppi ei osaa edes laulaa!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

shaily 1

19.1.2015 19:27

Ole sinä ny siinä hiljaa! Karri räppää. EI muka laulaa osaa sul on korvis vikkaa tai et oo räpin päälle kantaanottava heppu.

Justjoooo

4.10.2010 10:03

Toi jätkä tekee ittestään pellen. Klu Klux Klan ja Halla-Aho samassa lauseessa? Ihan tiedoksi vaan että Halla-Aho on älyttömästi fiksumpi ku Paleface ite... Mitähän toi politiikasa edes tietää

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anti-kalpeanaama

4.10.2010 11:39

Karrilla hyvin homma hanskassa.

Amerikoissa on 310 miljoonaa ihmistä, mukaan mahtuu paljon sisäsiittoista valkoista roskaväkeä. KKK on ollut voimissaan joskus maailmansotien välissä, nyt se on kuihtuva vitsi.

Klan ja Halla-aho samassa lauseessa... Oletko Karri montaa riviä lukenut Jussi Halla-ahon blogia? http://www.halla-aho.com/scripta/uudelle_lukijalle.html . Kevään eduskuntavaaleissa äänestät mieluummin Zahra Abdullaa?

"Muhajedit" on ilmeisesti joku Star Wars -hahmo. Muhajedin on yksikkö- ja muhajedinit monikkomuoto tästä ylistämästäsi Allahin sotilaasta. Vai mokasiko toimittaja tämän?

Venepakolaisten perheitä ei yhdistellä ainakaan typerien länkkärien maksamilla lentokonematkoilla. Somaleita on tulossa enemmän kuin Itikseen mahtuu, omat ja lainatut lapset mukana. Iänmääritykset ja dna-testit tietenkin ovat ihmisarvonsa vastaisia loukkauksia.

Afrikassa kierrätetään kaikki? Paskaan, korruptioon ja ylikansoitukseen ne ovat siellä hukkumassa, ylijäämäväestö purkautuu yli äyräiden sen mitä joukkoraiskauksiltaan ja heimosodiltaan ehtivät, suuntana Kanarian saaret ja valkoinen vastikkeeton raha. Viemäröinnistä ja muusta infrasta tietävät yhtä paljon kuin kivikaudella. Ne pitäisi valkoisen miehen käydä rakentamassa ja sen jälkeen myös ylläpitää ne. Oletko kuullut mikä on "flying toilet"? Afrikkalainen innovaatio parhaimmillaan.

Vai että Suomessa 1900-luvun alussa vanhusongelmaa hoitaakseen mummot syöksyivät jyrkänteiltä kuolemaan... Voi ***u että tuo jätkä on sekaisin. Siinä meille hieno nuorisoidoli.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

4.10.2010 13:36

En lähde nyt tämän jutun aiheena olleen idiootin epäloogisuuksia sen enempää ruotimaan, edellä moni on tehnyt jo hyvää työtä sen suhteen. Sanon vain sen, että tämä juttu voisi toimia erinomaisena päihdevalistuksena. Jos kyseinen törkyturpa olisi lopettanut kännäämisen (ja ilmeisesti myös pössyttelyn?) jo paljon aiemmin, niin voisi olla jotain aivotoimintaakin vielä jäljellä eikä tekisi itsestään julkisesti naurunalaista pelleä. Että ottakaapa nuoriso opiksenne!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Liisayhperheesta

5.10.2010 13:00

Musta toi viittaus Stubbin yläluokkaisuuten oli ihan outo. Paljon enemmän Palefacen tausta on "yläluokkainen" kuin Stubbin. Stubb on ymmärtääkseni ihan tavallisesta keskiluokkaisesta suomenruotsalaisesta perheesta. Isä on valmentaja. Oikeesti molempien taustahan on keskiluokkaa tai ylempää keskiluokkaa.
Ja Palefacen puhe aika tyypillistä ylemmän keskiluokan perheen lapsen
"vasemmistoheränneisyyttä", johon näen sekoittuvan jotenkin sääliä: tyyliin noin köyhät ne on niin reppanii, eikä ne pääse ylös ilman mun myötätuntoa. Sit kuitenkin halveksutaan taksikuskeja, kun ne ei tiedä mikä on possessiivisuffiksi ja strukturalismi (ne sivistymättömät villit) ja jos ne vielä äänestää perussuomalaisia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Saunasolmu

6.10.2010 11:38

Tässä lisäinfoa jyrkänteeltä daivaavista mummoista:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Sukujyrkk%C3%A4m%C3%A4

Liekö Kalpeanaama hengaillut Ior Bockin seurassa ja uskonut kaiken kuulemansa?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MikkojE

6.10.2010 14:43

"Tajusin, etten leikkinyt sattumalta Masters of the Universe -leluilla… Amerikan antia olivat yhteiskunnallinen herääminen ja kylmän sodan asetelman tajuaminen. Ymmärsin myös Amerikan propagandistisen vaikutuksen."

Ooo, onpa fiksua ja tiedostavaa ja edistyksellistä.

"1980-luvun Rambo 3:ssa Rambon rinnalla taistelivat nuoret Jumalan soturit, voittamattomat muhajedit. Nyt samat ihmiset yritetään myydä meille terroristivihollisena!"

Mujahideen (translitteroidaan eurooppalaisille kielille usein myös muodossa mujahedin, ei kuitenkaan muhajedit eikä muha-darthvaderit) tarkoittaa tässä yhteydessä Aghanistanin vastarintaliikettä, joka taisteli Neuvostoliiton miehitysarmeijaa vastaan. Vastoin Miettisen totena levittämää yleistä tarinaa Taliban-liike ei enimmäkseen koostu samoista ihmisistä kuin 1980-luvun mujahideen-liike. 1990-luvulla syntynyt Taliban-liike taisteli niitä tahoja vastaan, jotka olivat 1980-luvulla taistelleet Neuvostoliittoa vastaan.

"Tajusin kymmenvuotiaana, että Run DMC esiintyi Live Aidissa mainostauolla. MTV:han oli alun alkaen rotuerottelukanava."

Joopajoo. Niin varmaan oli. Eihän siellä 1980-luvulla mustia artisteja näkynyt lainkaan. Hah.

"Kansasissa kävin Ku Klux Klanin kaupassa ja näin Montana Free Menin aloittelevan toimintaansa. Siis ryhmän, joka on avoimessa sodassa Obamaa vastaan."

Montana Freemen-niminen ryhmä lopetti toimintansa vuonna 1996. Miten tämä ryhmä siis on muka sodassa Obamaa vastaan, joka valittiin USA:n presidentiksi vuonna 2008?
Herää myös kysymys, miten Miettinen on KANSASISSA nähnyt MONTANA Freemenin aloittelevan toimintaansa.

"Tapasin myös pariskunnan, joka antoi lapselleen nimeksi Adolf Hitler."

Maailmassa on kaikenlaisia hulluja. Mitä sitten? Joku on joskus tavannut varmaan myös Pekka Siitoinin. Ei tuollaisten kylähullujen tapaaminen mielestäni ole sanomalehtiuutisoinnin arvoinen asia. K. Miettinen Hämeenlinnasta on joskus tavannut jonkun kylähullun. Mitä pointtia tällaisten asioiden kertomisessa on? Osoittaako jonkun yksittäisen kylähullun olemassaolo Amerikassa jotain yleistä esim. amerikkalaisten kansanluonteesta? Eikö tämä ole yksittäistapaus, jota ei voi yleistää? Ei kai Miettinen vihjaile, että tämän yksittäistapauksen perusteella olisi mahdollista päätellä jotain amerikkalaisten kulttuurillisista tai ehkä peräti geneettisistä erityispiirteistä?

"Nämä Winterkriegin ihailijat olivat meikäläisestä innoissaan."

Tässä ilmeisesti tarkoitetaan jotain obskuuria Winterkrieg-nimistä metallibändiä.

Miettinen siis kertoo jonkun amerikkalaisen metallifanin tykänneen hänestä, koska hän on suomalainen. Taas täytyy kysyä, että mitä tämä muka kertoo amerikkalaisista yleisesti. Luuleeko Miettinen olevansa kovinkin fiksu kauhistellessaan amerikkalaisten rasismia? Onpa tosi tiedostavaa ja edistyksellistä taas.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

oerkki

6.10.2010 15:12

Tästä ipanasta nimeltä Adolf Hitler on ollut paljonkin juttua. Tosin ipana on syntynyt vissiin 2005 ja asuu Kansasin sijasta New Jerseyssä. Tietysti saattaa olla, että Kansasissakin on joskus ollut moinen tapaus ja paleface on sattumalta tavannut vanhemmat. Todennäköisempää kuitenkin on, että paleface pistää ihan omiaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mrHilter

6.10.2010 16:57

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1626535

New Jerseyssä asuvilla Heath ja Deborah Campbellilla on kolme lasta: Adolf Hitler Campbell, JoyceLynn Aryan Nation Campbell ja Jonszlynn Hinler Jeannie Campbell.

JoyceLynn Aryan Nationin nimestä tulee mieleen, että maailmassa on olemassa fasistinen diktatuurivaltio nimeltään Arjalaisten maa, eli Iran. Deborah oli muinaisten heprealaisten naispuolinen profeetta ja tuomari. Jännää monikulttuurisuutta siis Campbelleilla.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kalpeeta

6.10.2010 20:07

Kai huomasitte, että Karri tietää myös kouluampumisen syyn. No sehän on se, että "luonnollinen yhteys kuolemiseen ja teurastamiseen on yhteiskunnasta kadonnut" ja lisäksi "teon yhtenä vaikuttimena olivat ihan varmasti Disney-elokuvat." Hura huh hah hei!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

rapee

6.10.2010 20:57

Tässä kirjotetussa keskustelussa on se huono puoli että ihmiset tykkää takertua joka sanaan... mä uskon et oikea face to face keskustelu palefacen kanssa olis paljon hedelmällisempi. mun mielest on ihan turha alkaa täällä huutelee et "aha paleface tietää kouluammunnan syyn voi ei ku se on tyhmä jätkä" tietenkään se ei tiedä kouluammunnan syytä ja tietää itsekki tietämättömyytensä. mutta tässä paleface on 100% oikeessa:
luonnollinen yhteys kuolemiseen ja teurastamiseen on yhteiskunnasta kadonnut"
KYLLÄ naulan kantaan. monet on pitäny mua julmana ihmisenä koska metsästän. eihän kaupan jauhelihapaketti ole elävä? ei se ole mikään eläin se on jauhelihaa? tämmönen käsitys monella nykyään on. ei kaikki tajua että eläin on kuollu sen jauhelihan takia. joku muu on vaan tehny likaisen työn. mun mielestä on kunnioittavaa eläintä kohtaan tehdä se "likainen työ" itse ja siinä luonnon keskellä sitten pohtia kuolemaa ja elämän kiertokulkua. pahottelen aihe ehkä vähän karkas, mut mun pointti oli kuitenkin se, että ei palefacen puheet ole ratkasuja ongelmiin tai mitään laajoja kokonaiskuvia vaan fiksuja yksittäisiä ajatuksia. oon kyllä sitä mieltä et ei tää mikään tyhmä tai turha jätkä ole, mutta makunsa kullakin tietysti. :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MikkojE

7.10.2010 16:04

"Minun Shangri-Lani ytimessä on koulujärjestelmä. Sosiaalisten innovaatioiden Suomessa voitaisiin kokeilla uusia näkökulmia oppimiseen. Olen ollut vuoden tekemässä Harvialan koulukodin jätkien kanssa rap-juttuja."

Siis se on joku hieno sosiaalinen innovaatio, että kasvatuslaitoksen ongelmanuoret laitetaan huutamaan räppiä? No, rap, hiphop ym. paska on tunnetusti käytöshäiriöisten ihmisten kulttuurinen, ehkä peräti geneettinen erityispiirre.

"Puolet niistä ei pysty olemaan paikoillaan, mutta musta se ei ole ongelma. Ne värähtelevät kuin rocktähdet ja näyttelijät."

Ongelmanuorten kyvyttömyys normaaliin koulunkäyntiin ei siis Miettisen mielestä ole ongelma, koska häiriköt "värähtelevät" (=riehuvat) kuin rocktähdet ja näyttelijät. Onko Miettiselle oikeasti maksettu veronmaksajien kukkarosta palkkaakin tästä "sosiaalisesta innovaatiosta", joka tuo "uusia näkökulmia oppimiseen"?

"Yhteiskunnalla on outo vimma kaiken diagnosoimiseen. ADHD diagnosoitiin aikoinaan aivovammaksi!"

ADHD nimenomaan on geneettinen aivovamma:

Brittitutkijat ovat löytäneet todisteita sille, että tarkkaavaisuushäiriö ADHD selittyisi geeniperimällä. Tutkijat kävivät läpi lähes 1 400 lapsen geenikartat ja havaitsivat samankaltaisuuksia ylivilkkaiden ADHD-lapsien DNA:ssa. Tutkimusta johtanut psykiatrian professori Anita Thapar sanoo, että tulosten perusteella voidaan luotettavasti todeta ADHD:n olevan geneettinen sairaus. ADHD-lasten aivot ovat Thaparin mukaan kehittyneet eri tavalla kuin muiden. Maailman lapsista noin 3-5 prosenttia kärsii tarkkaavaisuushäiriö ADHD:stä. Keskittymisvaikeuksien ja levottomuuden takia ADHD-lapsilla on usein vaikeaa koulussa.
http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2010/09/1196105

Miksi Miettinen yrittää kiistää tieteellisiä tutkimustuloksia?


"Nyt puolet ala-asteen oppilaista syö samaa amfetamiinia, jolla aikoinaan sodittiin!"

Enpä oikein usko, että puolet ala-asteen oppilaista saisi amfetamiinia ADHD-lääkkeenä. Todellisuudessa ADHD esiintyy 3-6 prosentilla suomalaisista lapsista. Miksi Miettinen sanoo "puolet", kun tarkoittaa 3-6 prosenttia? Samalla logiikalla Miettinen voisi väittää esimerkiksi, että puolet ihmisistä on homo- tai biseksuaaleja. ADHD on nimittän suunnilleen yhtä yleistä kuin homo- ja biseksuaalisuus yhteensä.

Miettisen mielestä ADHD-lapsille ei pitäisi amfetamiinia lääkkeenä, koska sodan aikana suomalaisille sotilaille annettiin amfetamiinia piristeenä. En ymmärrä, mitä logiikkaa tässä on. ADHD-ihmisten aivot ovat erilaisia kuin terveiden ihmisten aivot. Sama aine voi vaikuttaa terveisiin, normaaleihin ihmisiin eri tavalla kuin sairaisiin.

Toisin kuin Miettinen väittää, ADHD nimenomaan on aivosairaus. Dekstroamfetamiini on toimiva lääke siihen. Miksi Miettinen vastustaa lääketiedettä? Pitäisikö sairaiden ihmisten Miettisen mielestä olla ilman lääkkeitä?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jkkkkk

11.10.2010 18:06

Tyypillistä vihervasemmistolaista vaatimista. Karri saisi nyt vielä kertoa, että millä nuo hänen utopiansa rahoitetaan ja kuka maksaa verot, jos nuoret vaan räppää?

Kun vaaditaan jotain, niin pitää esittää asian rahoitus. Nykyisellään se tarkoittaa (tässä reaalimaailmassa), että joltain toiselta otetaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

RiceAndKarri

13.10.2010 15:05

On vähintäänkin omituista, että pankinjohtajan poika puhuu yläluokkaisesta Alexanderista.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MikkojE

13.10.2010 18:28

"Olin keväällä Länsi-Afrikassa tekemässä biisejä. Ei siellä ollut kenelläkään allergioita tai depressiota."

Allergiat johtuvat usein liian korkeasta hygieniatasosta, joten länsimaissa on tietysti enemmän allergioita kuin kehitysmaissa.

Miettinen ei tietenkään pysty arvioimaan allergioiden tai depression yleisyyttä jossain maassa X lyhyellä biisintekomatkallaan eikä Miettisellä muutenkaan ole mitään kompetenssia minkään taudin prevalenssin arvioimiseen väestötasolla. Miettinenhän väitti aiemmin tässä haastattelussa, että puolet ala-asteen oppilaista syö amfetamiinia ADHD-lääkkeenä; todellisuudessa ADHD:sta ei todellakaan kärsi puolet eli 50 % lapsista, vaan 3-6 %. Miettisen lausuntoa, että Afrikassa ei lainkaan esiinny allergioita eikä depressiota, voidaan arvioida tätä taustaa vasten.

Afrikassa ihmisten yleinen hyvinvointi on paljon matalammalla tasolla kuin Euroopassa, joten todennäköisesti mielenterveyden ongelmat, mm. depressio, ovat Afrikassa paljon yleisempiä kuin Euroopassa. Niitä vain ei diagnosoida, koska kehitysmaissa ei ole korkeatasoista terveydenhoitojärjestelmää.


"On erhe puskea länsimallia sinne, missä moni asia on vielä terveellä mallilla."

Jaa. Miettisen mielestä siis Afrikassa asiat ovat "terveellä mallilla". Miettinen on idiootti. Miettisen kannattaisi tutustua Afrikan maiden lapsikuolleisuuteen, väestön keskimääräiseen eliniänodotteeseen, tautien (mm. kolera ja malaria) yleisyyteen, sotiin ym. levottomuuksiin, valtioiden diktatorisuuteen ja viranomaisten korruptoituneisuuteen, murhien, raiskauksien ja aseellisten ryöstöjen yleisyyteen, keskimääräiseen koulutus- ja yleissivistystasoon jne.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

shaily :-)

19.1.2015 19:33

Hyvä riimi

rtg1

23.10.2010 02:36

Oletteko te herranjumala noin kapeakatseisia? Voisitteko te vaan jättää johonkin sanamuotoon takertumatta ja siirtyä eteenpäin. Kyseessä on kuitenkin viihdelehden haastattelu, eikä mikään monikansallinen manifesti. Fiksuja aatteita ja aina saa olla erimieltä asioista.

Esmes.

"Miettinenhän väitti aiemmin tässä haastattelussa, että puolet ala-asteen oppilaista syö amfetamiinia ADHD-lääkkeenä; todellisuudessa ADHD:sta ei todellakaan kärsi puolet eli 50 % lapsista, vaan 3-6 "

...Nussitko sä pilkku nimistä koiraa nyt aivan tarpeeksi?

Aivan ja tosiaan. En ole vihreiden tai vasemmiston jäsen. En edes tue kyseisten puolueiden aatteita. Olen kokoomuslainen, mutta siltikin haastattelussa on mies joka on saanut jotain aikaiseksikin elämässään. Nettivihaajat repslol.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hitch-22

24.10.2010 13:15

Kyllä noista kalpeanaaman mielipiteistä löytyy ristiriitaisuuksia ja suoranaisia järjettömyyksiä ihan ilman sanamuotoihin takertumistakin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

isofani

24.10.2010 20:55

ADHD ei ole sairaus, vaan, geneettinen "virhe", jota ei tule lääkitä pirillä. Voi kun ihmiset tutustuisibat esim. vankien ADHD- LUKUIHIN (TILASTOITU ON).

Ja Hallelujaa, tosi lujaa; puolet ihmisistä tosiaan on muita kuin heteroita!!!

Ja huomattavasti yli puolet pallon asukeista onb ei-nini-valkoisia. Faktahan on se, että valkoisuus tulee katoamaan sadassa vuodessa (onneksi).

Älköömme arvostelko ilman kykyä arvosteluun.

T: valkoinen hetero

Onhan autismikin virallinen sairaus, ja moni yllättyisi huomatessaan, miten eri tavoilla aivot voivat toimia...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

PERKELE666

25.10.2010 12:21

...Pellen Paceface tekee teistä kaikista jotka häntä vastaa kirjoitatte, sehän on hänen tarkoituksensa juuri luoda myös huonoa julkisuutta teiltä, eli hän pääsi tavoitteeseensa. Hyvän julkisuuden tuovat hänen kannattajansa, jotka ovat enemmän hänen puolellaan kuin yhdenkään Suomen puolueen kannattajat (jotka suurin osa eivät edes tiedä miksi oikeasti jotain puoluetta kannattavat, samoin kuten suurinosa ei edes tiedä miksi kuuluu kirkkoon tai muuhun vastaavaan systeemiin) Eihän perkele propaganda laulajat kait nyt odotakaan POP suosiota koko kansalta, huh. Vaan juuri Negatiivinen julkisuus onkin hänen voimansa, joka lisää kannattajien kannatusta entisestään! Onneksi olkoon teille, että autotetti PaleFacea. Hieno mies, kun horjuttaa jo sortuvaa yhteiskuntaa. Sortui se Roomakin aikoinaan, ei tämä yhteiskunta ole mikään "ikuinen" jos niin luulitte....

länkkärilaiskimusten vaivalla rakennetut lääke- ja sosiaalitieteiden pilvilinnat kertalaakista = Lääkket ovat suurinosa vain pahasta, ja nykyään vaihtoehtolääketiede (lue muinainen jos tuhansia vuosia vanha) on tulemassa "nyky"lääketieteen edelle, joka ei ole mikään saavutus, vaan lääkefirmojen monopoli ja sisäinen hallinta.

Että Thank you vielä kerran teille...heh!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Perkele666

25.10.2010 12:45

MikkojE: Kommentoi itse itsensä idiootiksi sanomalla toista idiootiksi...heh.

Afrikassa oli kaikki hyvin ennenkuin Länsimaat tulivat sinne alunperin siirtomaavallan aikana jne. Siellä oli metsää Saharassa ja muutenkin ok asiat. Länsimaat sen Afrikan pilasivat jo aikoja sitten, ja nyt se että he tuovat sinne apua on vain velvollisuus siitä pahasta mitä ovat tehneet (Saisivat tosin ne maat jotka sen tekivät maksaa sen suurimman osan).

Jokatapauksessa länsimaiden valtakausi tulee loppumaan aikoinaan, eikä tämän "korkeakulttuurin" kausi tule olemaan yhtä pitkä kuin Rooman tai Egyptin aikoinaan...Tämä on vain faktaa, jota nykyajan oppineet eivät suostu ymmärtämään ja tajuamaan vaan kieltävät sen kuten myös Rooman ja muiden aikakausien johtajat sen kielsivät viimeiseen asti...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Perkele666

25.10.2010 12:45

MikkojE: Kommentoi itse itsensä idiootiksi sanomalla toista idiootiksi...heh.

Afrikassa oli kaikki hyvin ennenkuin Länsimaat tulivat sinne alunperin siirtomaavallan aikana jne. Siellä oli metsää Saharassa ja muutenkin ok asiat. Länsimaat sen Afrikan pilasivat jo aikoja sitten, ja nyt se että he tuovat sinne apua on vain velvollisuus siitä pahasta mitä ovat tehneet (Saisivat tosin ne maat jotka sen tekivät maksaa sen suurimman osan).

Jokatapauksessa länsimaiden valtakausi tulee loppumaan aikoinaan, eikä tämän "korkeakulttuurin" kausi tule olemaan yhtä pitkä kuin Rooman tai Egyptin aikoinaan...Tämä on vain faktaa, jota nykyajan oppineet eivät suostu ymmärtämään ja tajuamaan vaan kieltävät sen kuten myös Rooman ja muiden aikakausien johtajat sen kielsivät viimeiseen asti...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kalpeeta

25.10.2010 16:59

Onko Karrilla ADHD?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CthulhuRlyeh

30.10.2010 18:10

Tarkoitatkohan Afrikan pilanneilla Länsimailla Roomaa, Arabeja, Osmaneja, Napoleonia, Belgiaa vai Britanniaa? Aika moni Afrikan maa on kuulunut lähes kaikille näistä historiansa aikana. Siinä on mistä valita syntipukkia vaikka itseaiheutetuillekin ongelmille. Roomalla ja Osmanihallinnolla taisi olla tuolla pisin valtakausi.

Taiteilijoilla on aina ollut vähän outoja, huonosti informoituja ja kärkeviä mielipiteitä. Taiteilijaluonne on hyvin tunnepitoinen ja vaikutuksille altis. Ior Bock-historiantulkinta on toki aina viihdyttävää!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TarjaS

6.12.2010 16:53

Äglö äijä, yäääääk.
Mistä näitä sikiää?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MikkojE

8.12.2010 17:31

"Yhteiskunnalla on outo vimma kaiken diagnosoimiseen. ADHD diagnosoitiin aikoinaan aivovammaksi! Nyt puolet ala-asteen oppilaista syö samaa amfetamiinia, jolla aikoinaan sodittiin!"

Tänään oli Turun Sanomissa uutinen, jonka mukaan Suomessa annetaan lapsille vähemmän ADHD-lääkitystä kuin muissa pohjoismaissa: 7-15-vuotiaista lapsista vain 0,6 % käyttää ADHD-lääkitystä. Karri Miettisen mielestä 0,6 % on yhtä kuin "puolet" eli 50 %.

ADHD-lääkkeenä käytettävä dekstroamfetamiini on sitä paitsi eri asia kuin sota-aikana piristeenä käytetty metamfetamiini.

Miksi näin huonosti asioista perillä olevaa ihmistä haastatellaan ikään kuin hän olisi joku kaikkien alojen asiantuntija?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mikkoj32

11.1.2011 20:01

MIkkojE mene sinne hommafoorumille muiden nahkapäiden joukkoon

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

toinen_nimimerkki

15.1.2011 20:32

Mark Twainin mukaan menestyksen avaimet ovat tyhmyys ja itseluottamus. Nämä ominaisuudet ovat erään tutkimuksen mukaan Yhdysvaltain nuorisossa korkeammalla kuin missään, ja juuri Yhdysvalloissahan Paleface etsikkovuotensa viettikin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hassut

8.8.2011 12:06

Karrin haastattelu on runoutta, faktoja sieltä on turha hakea (rivien välistä ehkä?). Nettifasisteilla ei nyt vain yksinkertaisesti ole muuta tekemistä kuin runkata joka ikistä pilkku kohdalleen. Kalpeanaama vain porskuttaa :D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Alexronder

9.10.2016 00:13

Täyttä skeidaa on Palefacen jutut! Pankinjohtajan hyvinsyönyt poika leikkii jotain tiedostavaa älykköä, huonolla menestykselllä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi