Uusi vuosi 2012

City listasi pääkaupungin uudenvuoden meiningit.

Jukka Poika johdattaa joukkonsa ja letkeät rytminsä Tavastialle.
Jukka Poika johdattaa joukkonsa ja letkeät rytminsä Tavastialle.

Paras meininki uutena vuotena on tietysti kotibileissä. Mitä todennäköisemmin isännällä tai emännällä palaa jossain vaiheessa kiinni, koska yksi meluaa ja toisella saattaa olla promille pari liikaa. Silloin on hyvä kerätä nöyrästi vaatteet niskaan ja painua kaupungille.

Uusi vuosi on pullollaan hyviä bileitä. Monessa tapauksessa liput kannattaa hankkia ennakkoon, ettei tarvitse jäädä räntäsateeseen kärvistelemään.

Tavastialla on tapansa mukaisesti vahva kattaus vuodenvaihteeseen. Tällä kertaa legendaarisen keikkapaikan lavalle nousevat hikisen hippityttöyleisönsä taatusti tunteella ottava Jukka Poika Sound Explosion Bandin kanssa sekä suomalaisen räpin ehkä arvostetuin saarnamies Asa. HIM otti Tavastian lava oli kymmenen vuotta peräjälkeen uutena vuotena HIM:n hallussa, mutta viime vuonna Helldone-bileet väistyivät rytmisemmän musan tieltä eikä jatkoa nähdä tänäkään vuonna.

Virgin Oilin vetää mitä luultavimmin tupaten täyteen PMMP. Yhtye on keikkaillut viime aikoina epätasaisesti, ja Miran ja Paulan elämään on mahtunut muutakin, kuten perhettä ja näyttelemistä. Tulevasta vuodesta voidaan odottaa mielenkiintoista, sillä kuudennen albumin tekeminen on jo aloitettu. Uudesta materiaalista Virginin lavalla kuullaan arvattavasti ainakin tyttöjen ikääntymiselle irvaileva 4ever young.

Playground tarjoaa vuosien rajamaille todella tuhdin kattauksen. Alkuun päästään New Year Reggae Festivalilla, jossa selektorit tarjoilevat rennon rankan settinsä. Biitin tempo nousee ja paikalle valuu porukkaa useista klubimusabileistä, kun on aamun pikkutunneilla starttaavan After Hours & Aftherapy -aamubileiden vuoro.

Hektinen meno tulee olemaan myös Ravintolalaiva Väiskissä, jossa homman nimi on punk ja Miss Gyver -klubi. Lavalle nousee taatusti päräyttäviä pumppuja, kuten Anal Thunder, God Given Ass, Black Magic Six ja The Shrieks.

Nosturissa koetaan perjantaina ja lauantaina rockelämyksiä, kun huippuvedossa oleva Michael Monroe johtaa joukkonsa kahdelle keikalle. Monroen levy Sensory Overdrive on saanut kriitikoilta ylistystä ja mies on keikkaillut koko vuoden kovalla tahdilla. Marraskuun alussa albumi sai tunnustusta, kun se palkittiin vuoden parhaana Classic Rock Awardseissa Lontoossa.

The Circus kerää kasaan Suomen suurimmat trance dj:t Hello 2012 -bileisiin. Siellä levyjä pyörittävät kuuden tunnin hikisen setin heittävä Heikki L, Super8 & Tab, Alex Kunnari sekä Orkidea.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi