3 x Sellon parhaat ravintolat - poimi vinkit lounaalle ja päivälliselle

Valitsimme Sellon tarjonnasta parhaat vaihtoehdot niin rauhallisesta kahvihetkestä kuin herkullisesta lounaasta nauttimiseen.

Kuva: Sizzle Station

Espoon Leppävaarassa sijaitseva Sello on mainio kohde myös silloin, kun haluat nauttia hyvästä ruoasta. City valitsi lukuisten ravintoloiden joukosta kolme erinomaista vaihtoehtoa niin kahville, lounaalle kuin illalliselle.

 

Kahville: La Torrefazione

  • Mikä: Kahvila
  • Missä: Sello 1. krs
  • Maista: Omena-kinuskipiiras ja cappuccino

Kuva: La Torrefazione

La Torrefazione on erinomainen kohde niihin hetkiin, kun haluat nauttia laadukkaasta kahvista kiireettömässä ilmapiirissä. Ota mukaan hyvä ystävä tai koukuttava kirja ja lähde nauttimaan!

Vaikka tässä paikassa erilaiset kahvit ja kahvijuomat ovatkin ykkösjuttu, ei kannata myöskään unohtaa ruokapuolta. Erilaisten herkullisten vitriinituotteiden, kuten kakkupalojen ja viinereiden, lisäksi tarjolla on niin aamiaista, lounasta kuin tilauksesta valmistettavia täytettyjä leipiä ja smoothieita. Laadukkaita ruokia laatukahvien rinnalle.

 

Lounaalle: Sizzle Station

  • Mikä: Aasialainen ravintola
  • Missä: Vapaa-ajankeskus 2.krs
  • Maista: Bulgogi-sizzler

Kuva: Sizzle Station

Tirisevänä tarjoillut, Aasiassa suositut sizzler-annokset, ovat ennen Cho Chop -nimellä kulkeneen Sizzle Station -ravintolan juttu. Näiden herkullisten pannujen lisäksi tarjolla on myös muita aasialaisia herkkuja, kuten bibimbapeja, donburi-kulhoja ja poke bowleja. Olipa valintasi mikä annos hyvänsä, voit olla varma siitä, että saat eteesi runsaasti kasviksia hyvin maustetun pääraaka-aineen ja makuhermoja hyväilevän kastikkeen kera. Kokonaisuus on siis enemmän kuin kunnossa!

Lounashinnat ovat voimassa klo 15 saakka, joten tänne kannattaa piipahtaa vaikka myöhäisellekin lounaalle.

 

Päivälliselle: Base

  • Mikä: Ruokaravintola
  • Missä: Sello 1. krs
  • Maista: Savustettua lohta ja korvasienikastiketta

Kuva: Base

Viinikellari-henkeen sisustettu ravintola Base erottuu edukseen kauppakeskuksen muusta ravintolatarjonnasta erinomaisella ruoallaan. Ala carte -listalta löytyy mahtavia herkkuja aina risotosta ja ankankoivesta pippuripihviin ja itse tehtyyn tuorepastaan. Aterian kylkeen kannata tilata sommelierin suosittelemia viinejä, jotka on tässä ravintolassa valittu huolella. Plussaa ravintola saa etenkin pitkästä jälkiruokaviini-listastaan.

Base onkin varteenotettava ravintola niin juhlaillalliselle kuin vähän paremmalle arki-illan päivälliselle.

 

Lue myös seuraavat kauppakeskusten ravintoloita listaavat jutut:

Kolme annosta, joita sinun täytyy maistaa Jumbossa - näihin et pety!
3 x verratonta ravintolaa Kaaressa: Näissä syöt hyvin kauppareissulla
Missä syödä Triplassa? Kolme pomminvarmaa vaihtoehtoa

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi