Kolme annosta, joita sinun täytyy maistaa Jumbossa - näihin et pety!

Valitsimme Jumbon ja Flamingon ravintolatarjonnasta kolme suosikkia, joiden tarjonta on vertaansa vailla.

Kuva: K-Citymarket Jumbo

Kauppakeskus Jumbon ja viihdekeskus Flamingon ravintolatarjonta on vertaansa vailla - hyviä ruokapaikkoja löytyy enemmän kuin tarpeeksi!

Jos valinnanvaikeus iskee, ei hätää, me autamme. City valitsi ravintoloiden joukosta kolme suosikkia, joiden tarjontaan et taatusti tule pettymään.

1) Jumbo Food Court

  • Mikä: Food Court
  • Missä: Citymarketin sisällä
  • Maista: Fish & Chips -annos ja jäätelöä

Jumbon Food Courtista saa myös meheviä burgereita.
Jumbon Food Courtista saa myös meheviä burgereita. Kuva: K-Citymarket Jumbo

Erilaiset ruokakauppojen sisältä löytyvät ravintolakeskittymät ovat tuttuja maailmalta, ja viime vuoden puolella sellainen avattiin myös Jumbon Citymarkettiin. Ruokakaupan sisällä toimivassa Food Courtissa toimii yhdeksän eri makumaailman omaavaa ruokapistettä, joiden tarjonnasta jokainen löytää taatusti oman suosikkinsa.

Listalta löytyy niin pizzaa, sushia, smoothieita, ramenia, hampurilaisia, salaatteja ja laaja kattaus erilaisia á la carte -annoksia. Myös lapset ja erityisruokavaliot on otettu hyvin huomioon. Oman lisänsä tarjontaan tuo myös Food Courtin oma jäätelötehdas, joka valmistaa käsin 25 eri makua.

Food Court on helppo valinta niihin hetkiin, kun koko perhe on eri mieltä siitä mitä tekisi mieli syödä. Täällä kaikki saavat haluamansa ja vähän enemmänkin. City suosittelee valitsemaan listalta paneroituja kuhafileitä ja rapeita ranskalaisia sisältävän Fish & Chips -annoksen, jossa rapeus ja mehevyys kohtaavat herkullisella tavalla.
 

2) Momotoko

  • Mikä: Japanilainen ramen-ravintola
  • Missä: Jumbo 2. krs
  • Maista: Chili Miso Pork Ramen

Momotokon ruokalista on paljon muutakin kuin ramenia.
Momotokon ruokalista on paljon muutakin kuin ramenia. Kuva: Momotoko

Vaihtelua tavalliseen kotiruokaan hakevan kannattaa suunnata Momotokoon, joka on erikoistunut Japanissa äärimmäisen suositun ramen-keiton valmistukseen. Maukas, pitkään haudutettu liemi ja laadukkaat raaka-aineet takaavat, että tässä ravintolassa vieraileminen jättää hymyn huulille.

Erilaisten ramen-annosten lisäksi Momotokon ruokalistalta löytyy myös joukko muita ruokalajeja, kuten salaatteja, riisipohjaisia Donburi-annoksia, höyrytettyjä Bao-sämpylöitä ja dumplingseja.

Momotoko on varma valinta sinulle, joka haluat nauttia todella maukasta ja hyvin tehtyä ruokaa, joka lämmittää niin kehoa kuin mieltä. Jos tulinen ruoka on sinun juttusi, kannattaa listalta valita astetta tulisempi Chili Miso Pork Ramen, jonka tarjoilema takapotku on enemmän kuin tervetullut lisä annokseen.
 

3) Ravintola Aangan

  • Mikä: Nepalilainen ravintola
  • Missä. Flamingo
  • Maista: Sag Paneer

Aangan on takuuvarma valinta nepalilaisen ruoan ystäville.
Aangan on takuuvarma valinta nepalilaisen ruoan ystäville. Kuva: Ravintola Aangan

Huolella valmistettua ja autenttista nepalilaista ruokaa etsivän kannattaa suunnata Aangan-ravintolaan. Tämä paikka ottaa sinut lämmöllä vastaan ja tarjoilee maukasta ruokaa, johon et tule pettymään. Vaikka ravintola sijaitsee Flamingon sykkeessä, sen tunnelma on yllättävän rauhallinen. Täällä voit oikeasti keskittyä nauttimaan hetkeksi ruoastasi ilman huolia ja murheita. Jotain ravintolan erinomaisuudesta kertoo myös se, että vuonna 2019 Aangan äänestettiin Woltin käyttäjien keskuudessa asiakkaiden suosikkiravintolaksi.

Edullinen vaihtoehto on suunnata Aanganiin lounaalle; tarjolla on useita vaihtoehtoja, jotka saat lounasaikaan alle kympillä. Lounaslistalta kannattaa valita lautaselle etenkin kasvisannoksia, jotka ovat tässä paikassa todella maukkaita. Yksi hyvä suosikkiannos on tuorejuustoa, inkivääriä ja pinaattia sisältävä Sag Paneer.

 

Lue myös seuraavat kauppakeskuksten ravintoloita listaavat jutut:

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi