5 x uudet kahvilat: Helsinki

Tipaton tammikuu? Lähde kahville tai teelle.

Kuva: BillionPhotos.com / Fotolia

Tipattoman tammikuun kunniaksi kokosimme Cityssä listan kivoista kahviloista, jotka on avattu Helsinkiin viimeisen puolen vuoden aikana. Näissä kelpaa viettää iltoja tai aamuja kahvi- tai teekupposen ja vaikkapa leivonnaisten suloisessa seurassa ilman promilleja. Ilmianna omat kahvilasuosituksesi kommenteissa!

Papu Café

Mariankatu 24

Kruununhaka on yksi Helsingin sympaattisimmista kahvila-, ravintola- ja putiikkikeskittymistä. Sen sydämessä on myös joulukuussa avattu Papu, joka tarjoilee ranskalaisteemaista kahvilakulttuuria vivahduksella vietnamilaisuutta.

Avoinna ma-pe 8-20, la 10–18, su 11–16.

Mood Roastery

Tarkk'ampujankatu 4

Viileän tyylikäs Mood Roastery on listauksen uusin kahvila, joka avattiin tammikuussa. Täällä juodaan kahveja, jotka tulevat omasta paahtimosta, tehdään kaakao oikeasta suklaasta ja natustellaan esimerkiksi aina yhtä ihanan Petitpas'n croissanteja. 

Avoinna ma-pe 8–16(18) la-su 10–16, aukioloajat tuoreuden vuoksi vielä kehittelyvaiheessa.

Makers

Heikkiläntie 10

Viime elokuussa avattua Lauttasaaren Makersia ei turhaan kutsuta olohuoneeksi. Kotoisa kahvila saa viihtymään kenet tahansa - varsinkin sellaisen, joka pitää luomusta, gluteenittomasta, vegaanisesta ja raakaruokatarjonnasta. 

Avoinna ti-pe 7.30–18, la-su 10–17.

Cafe Halo 

Jääkärinkatu 7

Urban Story -kaupan yhteydessä toimiva, marraskuussa avattu Halo on upeasti sisustettu, Instagram-ystävällinen kahvila, joka tarjoilee raakaruokaa suloisessa ympäristössä.

Avoinna ti-pe 11–18, lauantaisin erikseen varattava brunssi 12–16.

IPI Kulmakuppila 

Porthaninkatu 13

Supersuosittu, elokuussa avattu IPI tarjoilee aamukahvin lisäksi lounasta ja lauantaibrunssia. Tunnelma on kalliolaisittain välitön ja rento, ja IPI saakin eniten kiitosta moitteettomasta asiakaspalvelustaan.

Avoinna ma-pe 8–20, la 10–17.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi