6 mahtavaa syytä rakastaa SYÖ!-viikkoja

Suomen rakastetuin ravintolatapahtuma tulee taas marraskuussa.

Seuraavia SYÖ!-viikkoja vietetään 5.-18.11. Kaikki mukana olevat ravintolat ja annokset julkaistaan maanantaina 1.11. klo 14 osoitteessa city.fi/syo, joten pysy siis kuulolla!

Julkaisua odotellessa listasimme yhteen syyt, jotka ovat pitäneet SYÖ!-viikot Suomen rakastetuimpana ravintolatapahtumana jo lähes 25 vuoden ajan.

6 x asiat, jotka tekevät SYÖ!-viikoista rakastetun tapahtuman

1. Pääset syömään halvalla

Ravintoloissa käyminen ja hyvien ruokien syöminen on jo itsessään elämys, ja kun tästä elämyksestä pääsee nauttimaan edullisesti, täydellinen yhtälö on valmis!

Kymmenen euron hinta ei rasita kukkaroa, mutta voi tarjota huikeita makuelämyksiä, jotka muistat vielä pitkään.

2. Et tarvitse lippuja ja lappuja

SYÖ!-viikoilla voit unohtaa puhelimeen ladatut tiedostot, erilaiset kassalla lausuttavat koodisanat ja lompakon uumeniin hautautuneet liput ja laput, ja vain astella herkuttelemaan kympin annoksilla suosikkiravintolaasi. Helppoa ja kätevää!

3. Saatat löytää uuden suosikkiravintolasi!

Löytyykö sinulta takataskustasi lista ravintoloista, joissa olet aina halunnut käydä, mutta joihin et ole koskaan tullut lähteneeksi? SYÖ!-viikoilla voit astella matalalla kynnyksellä ruusiin ravintoloihin ja testata tarjonnan edulliseen kympin hintaan.

Varoitus: SYÖ!-viikkojen aikana saatat hyvinkin löytää uuden lempiravintolasi!

4. Yllättäviä annoksia

Moni meistä turvautuu ravintoloissa vakiosuosikkeihin, ja samoja annoksia tulee syötyä vuodesta toiseen. Kuulostaako tutulta?

SYÖ!-viikoilla tähän asiaan on hyvä tehdä poikkeus, sillä herkulliset kympin annokset kutsuvat testaamaan uusia herkkuja. Lähde siis SYÖmään ja ylläty positiivisestI!

5. Ruoka maistuu paremmalta seurassa

Edulliset annokset ja iloinen SYÖ!-meininki ovat erinomaisia syitä koota kaveri- tai työporukka yhteen ja lähteä nauttimaan. Lähes 300 annoksen joukosta jokainen löytää taatusti suosikkinsa, eikä mikään estä tilaamasta ruokia myös kampanja-annosten ulkopuolelta.

Toisin sanoen, SYÖ!-viikot sopivat siis ihan kaikille!

6. Voit voittaa mahtavia palkintoja

Mitä olisi ravintolatapahtuma ilman huikeita arvontoja ja palkintoja? Aivan, ei mitään! Tästä syystä SYÖ!-viikkojen sometileillä järjestetäänkin useita arvontoja, joiden palkinnot lämmittävät taatusti mieltä.

Ota SYÖ!-viikot seurantaan Facebookissa: SYÖ! Helsinki, SYÖ! Tampere ja SYÖ! Turku.

SYÖ!-viikot Instagramissa: SYÖ!-viikot, SYÖ! Tampere, SYÖ! Turku.

 

SYÖ!-viikkoja odotellessa voit testata, millainen ravintolakävijä sinä olet. Allekirjoitatko testin tuloksen?

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi