6 x Tallinnan parhaat ravintolat – Nämä herkulliset mestat kannattaa kokeilla Viron reissulla

TableOnlinen arvostelujen kautta piirtyy kuva monipuolisesta ja laadukkaasta ravintolakaupungista.

Horisont Restoran & Baarin laatu riitti ykkössijaan.
Horisont Restoran & Baarin laatu riitti ykkössijaan.

Tallinnan ravintolakenttä kehittyy ja uudistuu kovaa vauhtia ja satunnaisen kävijän voi olla vaikea pysyä kärryillä runsaasta valikoimasta. Pöytävarauspalvelu TableOnline.fi listasi juuri Tallinnan parhaat ravintolat palveluun vuonna 2019 tulleen asiakaspalautteen perusteella.

Nämä ravintolat muodostavat riittävän tekosyyn laivalipun ostoon. Pöydän varaaminen turvaa reissun fiilikset, kun tiedät että sinua odotetaan.

Tsekkaa kaikki TableOnlinen Tallinnan suositukset!

Tallinnan TOP5-ravintolat

Horisont

Kuva: Horisont Restoran & Baar

Parhaan ravintolan tittelin asiakaspalautteen perusteella vie Swissotel-hotellin ylimmässä kerroksessa majaansa pitävä Horisont Restoran & Baar. TableOnlinen arvostelijat olivat linjassa asiantuntijoiden kanssa, sillä Horisont on yltänyt kärkikastiin White Guide -oppaassa sekä saanut Viron parhaille ravintoloille myönnettävän Silvespoon-tunnustuksen. Horisontissa upeat maisemat saavat rinnalleen maailmanluokan ruokakokemuksen cocktaileineen.

Keskiarvo: 4,89 / 5

Radio

Kuva: Radio

Radio on moderni ja rento bistro, jonka ruokalista koostuu kausittaisista laaturaaka-aineista. Asiakkaat pääsevät ihailemaan ruoanvalmistusta avokeittiössä ja á la carten lisäksi tarjolla on herkullista lounasta. Listalle mahtuu silakkaa ja muuta paikallista kalaa kekseliäässä muodossa, tapas-tyylisiä alkupaloja sekä ribsejä ja mustekalaa grillistä tuhdimpaan tarpeeseen.

Keskiarvo: 4,88 / 5

Pull

Kuva: Pull

Kolmanneksi parhaat arviot Tallinnassa heltisivät heti sataman tuntumasta Rotermannin korttelista löytyvälle Pull-ravintolalle. Siellä häärivät paikalliset grillimestarit Hanno Kuul, Andres Tuule ja Enn Tobreluts, joiden missiona on tuoda asiakkaille maailman parhaita pihvejä. Pull luottaa laadukkaaseen lähiruokaan niin paljon kuin se on mahdollista.

“Käytämme paljon paikallisia tuotteita. Pihvit tulevat Saaremaalta, possu ja kana on paikallista, osa merenelävistä tulee läheltä. Yritämme käyttää niin paljon kuin mahdollista, mutta osa tulee tietenkin muualta, kuten lammas Uudesta-Seelannista ja sei Alaskasta”, Tobreluts kertoi Citylle taannoisella vierailulla.

Keskiarvo: 4,86 / 5

Jahu Resto

Kuva: Jahu Resto

Tallinnan Telliskivestä löytyy kaupungin ensimmäiseksi biodynaamiseksi ravintolaksi nimetty Jahu Resto. Jahu sai alkunsa katukeittiönä ja huhujen mukaan Jahu Street Gourmet oli vastuussa kaupungin parhaasta pizzasta. Nyt homma on viety sisätiloihin ja tarkoituksena on pitää keittiö mahdollisimman ympäristöystävällisenä ja kestävänä.

Keskiarvo: 4,86 / 5

Tai Boh

Kuva: Tai Boh

Tai Boh on suositun ja mystisen Manna La Roosan pikkusisko ja vähintään yhtä eksoottinen kokemus. Ravintolassa eksoottinen keittiö yhdistyy hullunkuriseen sisustukseen. Keittiön tyyli on villi ja vapaa aasialainen fuusio, jota pyöritetään raudanlujalla thaimaalaisella ammattitaidolla.

Keskiarvo: 4,83 / 5

Parrot Minibar

Parrot Minibar jatkaa tallinnalaisravintoloiden ihanan sekopäistä linjaa yhdistämällä maailman eri keittiöt Amazonin sademetsän tunnelmaan. Kyseessä ei ole perheen pienimpien paikka, sillä Parrot viettelee mukaansa vahvoilla ja kauniilla cocktaileilla sekä omalla salakapakallaan. Ruokatarjonta perustuu yllättäviin, käsin syötäviin maistelupaloihin.

Keskiarvo: 4,81 / 5

TableOnline.fi-pöytävarauspalvelu on osa City Digital -mediaperhettä yhdessä City.fin kanssa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi