8 x viikonlopun menovinkit

Kuuluisan ajattelijan Robinin sanoin: "ihan näätää jäädä hyytyyn tai painaa päätä tyynyyn".

Nosturissa tehdään viikonloppuna rokkitähtiä.
Nosturissa tehdään viikonloppuna rokkitähtiä. Kuva: © olly / Fotolia.com

Perjantai 10.4.

Emergenza Festival 2015 @ Nosturi

Livemusiikkifestivaali Emergenza Festival on loistava tilaisuus uusille bändeille saada kokemusta. Nosturilla järjestettävän festivaalin on voitto on mennyt pohjoismaihin viimeisen neljän vuoden aikana kolme kertaa. Tämän vuoden tavoitteena on saada mukaan kaikki Suomen kovimmat nousevat bändit. Semifinaaleja järjestetään pe 10.4, la 11.4, pe 17.4 ja la 18.4. Festivaalit huipentuvat finaaliin joka on lauantaina 9.5. Lippujen hinnat semifinaaleihin alk. 12,50 € / kpl.


Perjantai 10.4.

Sam’s comedy club @ Apollo

Apollon stand up -illoissa nähdään maamme suosituimpia koomikkoja. Tänä perjantaina lavalla nähdään Heikki Vilja, Ali Jahangiri, Riku Suokas. Liput alk. 17,50€ / kpl.


Perjantai 10.4.

Kuningasidea @ Lebonk

Reggaebändi Kuningasidea saapuu Lebonkiin perjantaina. Ovet keikalle avautuu klo 21.00 ja keikka alkaa 22.00. Keikka on tuttuun tapaan K-18. Liput: 9,50 € / kpl.


Perjantai 10.4.

Mirel Wagner @ Kuudes linja

Bluesia ja folkia soittava Mirel Wagner keikkailee perjantaina Kuudennella linjalla. Synkistä sulosävelistään tunnettu laulaja-lauluntekijä on saanut myös kansainvälistä huomiota. Tälle alkuillan konsertille ovet aukeavat kasilta. Ikäraja keikalle on K-20. Liput 13 €.


Perjantai 10.4.

Popeda @ Virgin Oil

Kestosuosiossa oleva Popeda nähdään Virgin Oilin lauteilla tulevana perjantaina. Popeda vetää huhtikuun aikana peräti 13 keikkaa, joista kaksi pääkaupunkiseudulla. Liput alk. 22 €.


Lauantai 11.4.

Poets Of The Fall @ Pressa

Vuonna 2003 perustettu helsinkiläinen rock-yhtye esiintyy Viihderavintola Pressassa lauantaina. Tänävuonna yhtye on julkaissut uuden albumin, joten Pressan keikalla on luvassa vanhaa ja uutta materiaalia. Liput alk. 12,50 €.


Lauantai 11.4.

Juju @ On the Rocks

Räppäri-laulaja Juju vetää On the Rocksissa kaksi keikkaa lauantaina. Ensimmäinen keikka on ikärajaton ja alkaa klo 18.00. Toiseen vetoon ovet avautuvat 21.00. Liput: 11,50€ (molemmille keikoille).


Lauantai 11.4.

Viikate @Virgin Oil

Suomalaista metallia soittava Viikate nähdään Virgin Oilin lavalla lauantaina. Ikäraja keikalle on K-18. Liput alk. 16,50€.


Muista myös Funky Elephant -festari!

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi