9 x kiehtovat kirpparit – Löydä Helsingin kirpputorit

Cityn listauksesta löydät niin mielenkiintoiset kivijalkakirpparit kuin nettikaupatkin.

Kuva: STUDIO GRAND OUEST/Fotolia.com

Relove

Töölöntorilla ja Viiskulmassa vaikuttava Relove on kierrätyksen helmi. Liikkeisiin voi tulla myymään itse tai ostaa Reloven All inclusive -paketin, jolloin hinnoittelu ja myynti hoidetaan puolestasi. Töölöntorin myymälän yhteydessä toimii hurmaava kahvila, jossa tarjoillaan puhdasta kotimaista, lähiruokaa.

Vallilan Stoori

Sturenkadulla Vallilassa toimii kirpputori-kahvila Vallilan Stoori. Myyntipaikkaan kuuluu hylly- sekä pöytätilaa ja rekki. Muunneltavuutensa vuoksi myyntipaikat voi helposti stailata ja personoida oman makunsa mukaan. Kirppiksen ja kahvilan lisäksi Stoorin yhteydessä toimii vinyylikauppa, joten musadiggaritkin voivat löytää upeita helmiä soittimiinsa.

Kaivarin Kanuuna

Kenties yksi kaupungin suosituimmista kirppareista on toiminut vuodesta 2009. Kaivarin Kanuunasta saa laadukkaitakin vaatteita ja tavaroita edulliseen hintaan. Omaa myyntiään voi seurata näppärästä sovelluksesta. Ullanlinnan sydämessä sijaitseva pääliike on saanut myös Töölöntorille sisarliikkeen.

Konepajan Bruno

Alppilassa sijaitseva Konepajan Bruno palvelee itsepalvelukirppiksenä. Kesän aikana on järjestetty sunnuntaisin ilmaiskirppiksiä. Ostaja voi luottaa siihen, että alueen muotitietoiset asukkaat tulevat Brunoon myymään vaatteitaan. Bruno kannattaa ottaa seurantaan Facebookissa, missä tiedotetaan tarkemmista kirppiksien päivämääristä.

Rekki

Verkossa toimiva Rekki on kätevä kuin mikä! Omat käytetyt vaatteet voi lähettää Rekille, minkä jälkeen vaatteistaan saa tarjouksen ja vaatteet myydään Rekissä. Rekillä on kuitenkin kriteerinsä vaatteille: lähetä vain brändi-listan sallimaa parempaa seppälää tähän palveluun. H&M-, Gina Tricot- ynnä muut Halpa Halli -kledjut sopii myydä muualla.

Zadaa

Zadaa on sovellus, joka yhdistää sinut itsesi kokoisten ja samanlaisen tyylitajun omaavien ihmisten kanssa. Sekä myyminen että ostaminen Zadaan kautta on helppoa. Koska ostaja ei pääse hypistelemään tuotteita ennen ostopäätöstä, on myynti-ilmoituksen oltava kuosissa eli esimerkiksi mittoihin ja laadukkaisiin tuotekuviin kannattaa panostaa.

Recci

Vaatteiden kierrättämiseen keskittyviä Recci-liikkeitä on kaksi: Kalliossa ja Kruununhaassa toinen. Omat vaatteet, kengät, vyöt ja laukut voi viedä molempiin liikkeisiin aukioloaikojen puitteissa tai vaihtoehtoisesti pudottaa vaatteet kierrätyslaatikoihin HSY-kierrätyspisteissä ja Rinki-ekopisteissä. Vaatteiden tulee olla laadukkaassa kunnossa, ja myymiseen kelpaamattomat tuotteet Recci toimittaa eri toimipisteisiin EU-alueelle jatkokierrätystä varten.

Punavuoren Patina

Punavuoren Patina on erinomainen itsepalvelukirppis, josta voi perinteisen kirpparikaman lisäksi tehdä hyviä vintage- ja antiikkiesinelöytöjä. Sympaattinen kirppis on myös turvallinen. Tavaroita vahditaan sekä kameroin että hälyttimin. Kirpparin yhteydessä olevassa kahviossa tarjoillaan herkullisia itsetehtyjä leivonnaisia.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi