Aamiaiselle Qulmaan

Kun Engel meni remonttiin, syntyi aamiaistyhjiö tälle alueelle. Näin siinä mahdollisuuden.

Qulman aamiaisella on tarjolla kahvi/tee, tuoremehua, vitamiinishotti, aitoa jogurttia lisukkeineen sekä valinnainen voileipä.
Qulman aamiaisella on tarjolla kahvi/tee, tuoremehua, vitamiinishotti, aitoa jogurttia lisukkeineen sekä valinnainen voileipä.

Aamiaiselle

”Kun Engel meni remonttiin, syntyi aamiaistyhjiö tälle alueelle. Näin siinä mahdollisuuden”, kertoo Qulman omistaja Marc Aulén. Viime vuonna juuri ennen vappua avatun Qulman aamiaisen helmiä ovat vitamiinishotti sekä tuore-minttupesto. Vitamiinishotit ovat kylmäpuristettuja, lisäaineettomia sekä sokerittomia mehuja, snapsilasista tarjoiltuna. Makea minttupesto tehdään itse Qulmassa, ja sen kehittelyyn kului Aulénilta noin kaksi vuotta. Jatkossa Aulénilla on suunnitteilla muun muassa opiskelijakortti-alennus aamiaiselle.
Qulma, Mariankatu 13

Onnela avaa 4.2.

Onnela palaa Huuman ja Kamikazeen tiloihin. Vanhaa hyvää Onnelan bilemeininkiä haetaan muun muassa tutulla musta-kelta-punaisella värimaailmalla. Joitain seiniä avataan ja siirretään, mutta muuten yökerhoon ei tule suurempia rakenteellisia muutoksia. Vip-tila tulee samaan paikkaan kuin vanhassa Onnelassa, ja karaoke palaa katutason tilaan, joka on auki myös arkipäivisin.
Onnela, Fredrikinkatu 48

Buduar ja VIG

Jenny Woolle on taas tehty pieni ”kasvojenkohotus”. Keskelle ravintolaa on rakennettu varattavissa oleva Budoar. Tila on sisustettu teeman mukaisesti punaisilla valoilla, seeprakankaalla, tekotakalla sekä sängyllä. Uusi vuosi toi uudistuksen myös Jennyn kantisjärjestelmään. ”Muutimme VIP-kortin VIG-kortiksi, koska olemme homoklubi,” Riku Stenros kertoo. VIG lyhenne tulee tietysti sanoista Very Important Gay.
Jenny Woo, Simonkatu 6

Impronautit

Zetorin Impronautti-klubin ideana on improvisoida sekä illallinen että ohjelma. Vierailevien tähtien johdolla asiakkaan on mahdollisuus saada oma ”pärstäkertoimen” mukaan loihdittu ateria. 27.1. alkaneiden Impronautti-iltojen seuraavat esiintyjät ovat Wallu Valpio (9.2.) ja  Ismo Leikola (17.2.).
Zetor, Mannerheimintie 3-5

Viides sija kokkiolympialaisissa

Suomen Matti Jämsen, 31, nappasi kunniakkaan viidennen sijan kokkien olympialaisissa Bocuse d’Orissa. Lyonissa, Ranskassa järjestetty kisa muodostui Pohjoismaiden voittokuluksi. Palkintopallille sijoittuvat Tanska, Ruotsi ja Norja. Neljänneksi kiri isäntämaa Ranska. Pakollisina raaka-aineina kisassa olivat merikrotti ja karitsa. Kalavati toi Jämsenille 478 pinnaa, liha-annos 450. Kalavadin teemana oli merikrotti huvipuistossa ja lihan karitsa ihmemaassa. Tivolimusiikin oli säveltänyt Esa Helasvuo. Siviilissä Jämsen työskentelee Kalevankadun K17:ssä.
K17, Kalevankatu 1

Viinibaari Tony'siin

Viinibaari Lounge diVino korkkaa uuden vuoden Tony’s Delissä. Helmikuun loppuun asti löytyy edullisesti Masin pohjoisitalialaisia viinejä. Lasi kuohu-, valko- ja punaviiniä kustantaa 3,90/kpl. Uutuutena on mahdollista ottaa tastingsarjoja tyyliin 4 x 4 cl tai 4 x 8 cl.
Tony’s Deli, Bulevardi 7

Hyvää ruokaa kalasatamaan

Helsingin kaupunki rakentaa Hyvän ruuan keskuksen Kalasatamaan. Vanhalla tukkutorilla käynnistyy ravintola- ja ruokakauppatoiminta ensi vuonna. Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra rahoittaa hanketta. Tavoitteena on luoda Helsingistä eurooppalainen ruokakaupunki. Esikuvia on haettu Lontoosta, Madridista ja New Yorkista.

Nokka liekeissä

Ari Ruoho lupaa liekittää Nokan keittiössä maaliskuun loppuun. Tarjolla on iltaisin mm. savolaista vaaleaa hanhenmaksateriinniä, paistettua kuningasrapua, peuran ulkofileetä sekä suomalaisten pienjuustoloiden antia. Viinit toimittaa alun perin katalonialainen Torres.
Nokka, Kanavaranta 7

Viskijuhlat Espoossa

Suomen ensimmäinen yleisölle avoin viskiin keskittyvä tapahtuma Uisge 2011 järjestetään Gallows Birdissä, Niittykummussa 10.–11.2. Maistettavana on kattava valikoima maassamme myytäviä elämänvesiä. Ilmainen busskuljetus lähtee Kiasman edestä klo 14.45 ja 17.45.
Gallows Bird, Merituulentie 30

Klubit

Jukebox

  1. Mavado: Stulla
    ”Ystävänpäivänä Suomessa nähtävän Mavadon isoin biisi tällä hetkellä.”
  2. Contents Hot: Boombahton
    ”Toimiva remake Shaggyn Boombasticista.”
  3. Vybx Kartel: Gimme Di Benz Punany
    ”Automiehille.”

J-Laini YK:lla 11.2.

Menoa Meccassa

Axl Smithin vetämissä klubi-illoissa kuullaan live-bändin säestyksellä hip-hopin, funkin ja neo-soulin parhaita paloja. Klubi järjestetään kerran kuussa.
Mecca 25.2. 0e

Keskiviikon elvytys

Keskiviikko oli vanhoina hyvinä aikoina kunnon bilepäivä myös talvella. Nykyistä, väsynyttä, meinikiä piristämään on tullut Keskiviikkoklubi. Klubi kiertää SK Ravintoloiden Helsingin yökerhoissa, ja helmikuussa keskiviikkobileet ovat Apollon lisäksi luvassa ainakin Onnelassa ja Tigerissa. Musasta vastaavat Dj Mista S  ja Heavyweight Dj’s.
Keskiviikkoklubi @ Apollo 9.2. 5e

Elävää musaa

Laadukasta kotimaista elävää musiikkia on luvassa YK Live-klubisarjan myötä. Seuraavassa klubi-illassa esiintyjinä ovat Zebra&Snake sekä Alpo ja Tomi.
YK 10.2. 9e

Clinic 3 v!

Clinic viettää kaksipäiväiset 3-vuotissynttärit. Perjantaina Fredan Tivolissa musasta vastaa mm. Solarstone, lauantaina juhlitaan DTM:ssä James Zabielan tahtiin.
Fredan Tivoli 18.2. 14,20e

Redmanin sirkus

Jenkkiräppäri Redman saapuu Helsinkiin. Keikalla ovat  lämmittelijöinä Jare&VilleGalle sekä Juno.
The Circus 5.2. 10,90e

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi