Akseli Herlevi: “Suomen burgeribuumi on vasta alussa” – Naughty BRGR suuntaa Isoon Omenaan

Espoon ensimmäinen Naughty BRGR avataan Isoon Omenaan Lucky Bastardin tilalle.

Burgerimies Akseli Herlevin Naughty BRGR avaa uuden ravintolan helmikuussa Espoon Isoon Omenaan.

“Vaikka valtaosa suomalaisista kuluttajista onkin vasta ymmärtämässä hampurilaisen ja laatuhampurilaisen välisen eron, ovat burgerit nyt suositumpia kuin koskaan”, Herlevi sanoo tiedotteessa.

Akseli Herlevin missiona on tehdä Naughty BRGRista maailman paras hampurilaisravintola.
Akseli Herlevin missiona on tehdä Naughty BRGRista maailman paras hampurilaisravintola. Kuva: Jiri Halttunen / Naughty BRGR

Herlevi uskoo burgeribuumin jatkuvan Suomessa vielä pitkään.

“Suomen burgeribuumi on vasta alussa, sillä kaikilla pitää olla mahdollisuus kokea mitä laadukas burgerielämys tarkoittaa. Hampurilainen on myös siitä kiehtova ruoka, että se kehittyy jatkuvasti. Huomenna siihen voi löytyä entistä parempi makuyhdistelmä paitsi ravintolassa, myös itse tehtynä”

Herlevi avasi ensimmäisen Naughty BRGR -ravintolansa Helsingin Lönnrotinkadulle vuonna 2015. Nyt Herlevin burgereita saa myös Tampereelta, Jyväskylästä ja Turusta.

Tänään Naughty BRGR -ketju tiedotti ostaneensa Isossa Omenassa toimineen Lucky Bastard -hampurilaisravintolan, ja uusi Naughty BRGR avataan helmikuussa sen tilalle. Lucky Bastardista tuttu henkilökunta jatkaa Naughty BRGR:n riveissä.

Tsekkaa myös:

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi