Bar4 avasi Turussa

Uusi olohuoneen jatke on rento seurusteluravintola, josta saa myös erikoiskahveja.

Ravintoloitsijat Sampo Wallenius ja Tommi Kivinen löytyvät tiskin takaa.
Ravintoloitsijat Sampo Wallenius ja Tommi Kivinen löytyvät tiskin takaa.

Bar4 avasi

Turkulaisille avautui marraskuun lopulla uusi olohuoneen jatke. Aiemmin Edisonista tutut Tommi Kivinen, Sampo Wallenius ja Sakari Mäkinen ovat avanneet Kristiinankadulle oman ravintolan. Bar4 on sadan asiakaspaikan rento seurusteluravintola, josta saa myös erikoiskahveja. Baari tarjoaa asiakkaiden käyttöön myös tietokoneita ja langattoman verkkoyhteyden.

“Musiikki soi baarissa sopivan hiljaisella ja alkoholivalikoimassa olemme panostaneet laatuun. Teemme drinkkejä tuoreista hedelmistä ja marjoista. Näytämme myös screeneillä tärkeimmät urheilutapahtumat. Emme kuitenkaan halua profiloitua erityisesti urheilu- tai drinkkibaariksi”, Kivinen sanoo.
Bar4, Kristiinankatu 4

Tervattu Karjala

Karjalan alkuvuoden olutuutuus on pehmeästi tervanmakuinen Karjala Terva. Terva-aromi antaa kuparinruskealle oluelle täyteläisyyttä. Vahvan oluen alkoholipitoisuus on 6,3 prosenttia. Karjala Terva on mynnissä vuoden 2011 alusta alkaen.

Joulun lounaat

TOK-ravintolat tarjoavat joululounaita monipuolisesti. Ravintola Yläbörsin perinteinen joulupöytä tarjoillaan lounaalla 13.–17. ja 20.–22.12. Ravintola Samppalinnan joululounas katetaan 13.–17.12. ja 20.–21.12. Restaurant Daphne tarjoaa jouluista lounaspöytää myös viikonloppuisin 11.–23.12. Lounaat maksavat 19,90-47 euroa.
http://www.tokravintolat.fi/joululounas

Ketut seinillä

Cosmic Comic Cafen seinät täyttyvät joulukuussa turkulaisesta sarjakuvataiteesta. Tuuli Hypénin näyttely tuo näytille kettuneito Nannan. Metsästä kaupunkiin muuttanut kettu ihmettelee cityelämää kovin paljon Turkua muistuttavassa kaupungissa. Näyttely on auki 3.1. asti.
Cosmic Comic Cafe, Kauppiaskatu 4

Marinan osteribaari

Marina Palacen 43 euron hintainen joululounas tarjoillaan hotellin Kristallisalissa arkisin 14.–23.12 kello 11.30–14.30. Joulun herkkujen lisäksi ravintolassa on myös jääbaari, josta tarjoillaan tuoreita ostereita.
Radisson Blu Marina Palace, Linnankatu 32

Blankon brunssit

Blanko kattaa brunssit joulun alla tavallista useammin. Pöydät ovat koreana kahtena sunnuntaina ennen joulua, eli 12. ja 19.12. Uudenvuodenbrunssi tarjoillaan vuoden ensimmäisenä päivänä lauantaina 1.1.
Blanko, Aurakatu 1

Lone Star laajeni

Ravintola Lone Star on avannut uuden kerroksen. Alakerta laajentaa ravintolaa kahdellakymmenellä uudella ravintolapaikalla. Uudessa tilassa on isot sohvat ja televisiot, joilta matsien seuraaminen sujuu entistä mukavammin. Kaikki ruoka-annokset tarjoilaan myös alakertaan.
Ravintola Lone Star, Humalistonkatu 5

Mamin lipeä

Ravintola Mami viettää kahta joulukuun maanantai-iltaa, 13. ja 20.12. kello 18–21, lipeäkalan syönnin merkeissä. Molempina lipeäkalailtoina aiheesta on paikalla kertomassa turkulainen kirjailija Markku Haapio.
Mami, Linnankatu 3

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi